PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 23/4


Τα ζώδια σήμερα Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 20 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 20 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Παραμείνετε σήμερα σταθεροί σε διεκδικήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, εξηγώντας με ήρεμο τρόπο την θέση σας, χωρίς να περάσετε σε αντιπαραθέσεις. Στον τομέα των σχέσεων, σας δίνονται ευκαιρίες να προσεγγίσετε περισσότερο συναισθηματικά και λιγότερο εγκεφαλικά και «κοινωνικά» ανθρώπους που αισθάνεστε ψυχικά κοντά σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ημέρα προοιωνίζεται τεταμένη. Αφουγκραστείτε αυτό που αισθάνεστε και επικοινωνήστε μπαίνοντας με κατανόηση και στη θέση των άλλων. Αποφύγετε καταστάσεις που περιέχουν ακραία συναισθήματα, στις οποίες η εξιδανίκευση και ο θαυμασμός εναλλάσσονται με την απογοήτευση και τον θυμό.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Χειριστείτε προσεκτικά σημαντικά θέματα που αφορούν συμβόλαια, δάνεια, δίκες, οικονομικά ζητήματα και συνεργασίες. Ζητήματα υγείας επίσης χρειάζονται ψύχραιμη αντιμετώπιση. Στιγμή να αναθεωρήσετε από συμπεριφορές που σας δυσκολεύουν τη ζωή.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αποστασιοποιηθείτε από επαναλαμβανόμενες εντάσεις που ουδέποτε απέδωσαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσατε και χειριστείτε με περισσότερη στρατηγική και επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Λέων (23/7-23/8)

Δυσμενείς πλανητικές όψεις, σας επιφυλάσσουν ανατροπές και έντονα ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του επαγγελματικού αλλά και του συναισθηματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Προσοχή στην ψυχική υγεία σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σημαντικές κινήσεις και αλλαγές ζητημάτων που αφορούν τόσο τις σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα, όσο και συμβόλαια, επιδοτήσεις, οικονομικές και νομικές διαδικασίες. Θα αναθερμάνετε το κλίμα σε κάθε τομέα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Στον οικονομικό και προσωπικό τομέα, εξομαλύνετε τυχόν διαπληκτισμούς με κοντινά πρόσωπα και προστατέψτε τις σχέσεις σας από ασάφειες που δημιουργούν έντονο θυμό.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σημαντικές διευθετήσεις, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και σε συμβόλαια, δάνεια, υπηρεσίες και νομικές διαδικασίες περιέχει η σημερινή ημέρα. Κινηθείτε με απόλυτη οργάνωση και ακρίβεια και με την ίδια λογική χειριστείτε οικογενειακές υποθέσεις αλλά και επαγγελματικά ζητήματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μέσα από επαφές και συζητήσεις, αρχίζει να ξεδιπλώνεται η άκρη του νήματος για να βάλετε σε τάξη μπερδεμένα ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και προβληματισμούς σας σχετικά με την πορεία σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σημαντικές διαφοροποιήσεις αλλά και αλλαγές πλεύσης φέρνει η σημερινή μέρα, τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Ανατροπές και ξεκαθαρίσματα αλλάζουν τα δεδομένα και σας καλούν να κινηθείτε μέσα από σενάρια που σας συμφέρουν περισσότερο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσοχή σε συμβόλαια, νομικές διαδικασίες, οικονομικά ρίσκα αλλά και εμπόδια που σας δημιουργούν ανασφάλεια σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Βάλτε υγιή όρια, τόσο στον εαυτό σας όσο και σε δυσλειτουργικές συμπεριφορές προσώπων του περιβάλλοντός σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Γενικές συζητήσεις που ξεκινούν χωρίς κατεύθυνση και θέμα με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, ενδέχεται να εξελιχθούν με ένταση εάν δεν φροντίσετε να κρατηθούν οι ισορροπίες. Στον προσωπικό τομέα, αφήστε να φύγουν από την ζωή σας οι καταστάσεις που περιέχουν ασάφεια και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για εξυγίανση και εξέλιξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment