PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 23/3


Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Φυλάξτε τα μυστικά σας μόνο για εσάς, ορμητικότητα χαρακτηρίζει την σημερινή μέρα. Προσοχή στα μικροατυχήματα από βιασύνη.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προχωρήστε κρατώντας έναν άσσο στο μανίκι σας…

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα σας φέρει μπροστά σε κάποιες αποκαλύψεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Βάλτε προτεραιότητες στην δουλειά και στο σπίτι σας.

Λέων (23/7-23/8)

Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η ημέρα βγάζει στο φως ζητήματα που εκκρεμούν σε κάθε τομέα, φιλικά πρόσωπα σας ενισχύουν και σας βοηθούν να επικεντρωθείτε στο πως θα διαχειριστείτε επιλογές του παρελθόντος που σας κωλύουν στο τώρα, αλλά και φοβίες σας σχετικά με το καινούριο που δεν ευσταθούν και «τρενάρουν» την εξέλιξή σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Έντονη αυτή η εβδομάδα για σας, και ακόμα πιο έντονη η σημερινή μέρα. Εστιάστε στο πως θα ομαλοποιήσετε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν και μη βιαστείτε να δώσετε οριστικές απαντήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μην αφήσετε οικονομικές και εργασιακές υποχρεώσεις για την τελευταία στιγμή, γιατί είναι πολύ πιθανό να αγχωθείτε. Εστιάστε περισσότερο στην οργάνωση, αποφεύγοντας παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις υπό το κράτος του πανικού.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι συνθήκες σήμερα είναι θετικές για εσάς, αλλά λόγω της επιβάρυνσης που δέχεστε από το γενικότερο βεβαρημένο κλίμα, θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή σε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο και κοντινά πρόσωπα, οι οποίες είναι πιθανόν να εμπλέκονται και με επαγγελματικές καταστάσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Κινηθείτε με επιφύλαξη σχετικά με οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις αλλά και αγορές ακινήτων, αποφεύγοντας κάθε είδους παρασκήνιο. Ασχοληθείτε επαρκώς και με σχέσεις από το παρελθόν που επανέρχονται στο προσκήνιο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων που σας αποδιοργανώνουν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και κινηθείτε με γνώμονα τη δεύτερη σκέψη σε κάθε σας συναλλαγή, για να μην επιβαρυνθείτε από την ένταση των γύρω σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Βρείτε τρόπους επίλυσης για τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν, προσέχοντας να μην επαναλάβετε λάθη που σας κόστισαν στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment