PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 23/12


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 18 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 18 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Ξαφνικές ειδήσεις θα σας αναστατώσουν. Μην βιάζεστε όταν οδηγείτε.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσοχή σε μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επήρεια των πλανητών σήμερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η κυκλοθυμία και ο αντιδραστικός χαρακτήρας του συντρόφου σας θα σας χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Η οικονομική κατάσταση παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σας θέλουν αισιόδοξους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας σήμερα. Με λίγη προσοχή μπορείτε να κερδίσετε πολλά.

Λέων (23/7-23/8)

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Πιθανότητα να εισπράξετε χρήματα ή να ταχτοποιήσετε ένα κληρονομικό σας θέμα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σπάστε την ρουτίνα της βδομάδας με μια βραδινή έξοδο. Μια καινούργια γνωριμία θα κάνει την νύχτα γόνιμη και πολύ ενδιαφέρουσα. Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα σήμερα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Καταστάσεις, τόσο οικογενειακές όσο και συναισθηματικές που εδώ και καιρό εκκρεμούν μην αφήνοντάς σας να ηρεμήσετε βγαίνουν στο προσκήνιο, αλλά αυτή το φορά με αρκετά θετικό τρόπο ώστε να επαναξιολογηθούν. Στον οικονομικό τομέα οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αρκετές και το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να τις αξιοποιήσετε.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις και ξεκαθαρίσματα με υποθέσεις του παρελθόντος τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Παραμονές Χριστουγέννων και τα άστρα θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Πάθος έρωτας και δυνατή αγάπη με το ταίρι σας θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό !!!

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό σας κόσμο σήμερα. Μην αφήνετε την εσωτερική ταραχή που νιώθετε να γίνει εμφανείς στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Είστε ανοιχτόκαρδοι και γενναιόδωροι σήμερα. Προσοχή στις εξαπατήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μπορεί το πλανητικό σύστημα να ετοιμάζει καινούρια πράγματα και αυτά κρύβονται πίσω από αναβολές και συγκρούσεις. Οργανωθείτε με μεθοδικότητα και βρείτε πρακτικές λύσεις στα επαγγελματικά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment