PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 23/10


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 16 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 16 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η Πανσέληνος σήμερα δημιουργεί κάποια ένταση και νευρικότητα και θα σας δυσκολέψει να συνεννοηθείτε με ανθρώπους της οικογενείας σας. Εσωτερικές ανησυχίες θα σας προβληματίσουν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Διαφωνίες και παρεξηγήσεις κάτω από το φως της Πανσελήνου. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με σημαντικές συζητήσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η υγεία η δικής σας και των αγαπημένων σας στο προσκήνιο. Χρειάζεστε ύπνο και να αποφεύγετε τις καταχρήσεις. Επικρατεί μεγάλη καθυστέρηση στον επαγγελματικό τομέα και σε ότι αφορά υπογραφές και τη διεκπεραίωση τους.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η σημερινή Πανσέληνος σας προκαλεί ένταση. Παραμείνετε αμετακίνητοι σε θέματα που μπορεί αργότερα να σας δεσμεύσουν. Βιώστε πρωτόγνωρες στιγμές με το ταίρι σας και μην ανησυχείτε.

Λέων (23/7-23/8)

Η Πανσέληνος σήμερα σας γεμίζει με άγχος για τα α οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η Πανσέληνος σας δίνει αυτοπεποίθηση. Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η Πανσέληνος σας δίνει αυτοπεποίθηση. Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η Πανσέληνος σας προσδίδει σύγχυση και ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίους μήνες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η σημερινή Πανσέληνος προκαλεί σύγχυση και λάθος κρίση. Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιους να σας εξαπατήσουν γιατί θα απογοητευτείτε πικρά. Η αποφασιστικότητα στον αισθηματικό τομέα θα σας κάνει να κερδίσετε έδαφος στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Πανσέληνος στον Κριό. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εκνευρισμό σας κάνοντας υποχωρήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η Πανσέληνος σήμερα σας οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα και συμβιβασμούς τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η Πανσέληνος σήμερα θα προκαλέσει εντάσεις. Προσγειωθείτε και βγείτε αμέσως από το χώρο της ουτοπίας. Η πραγματικότητα κρύβει εξαπατήσεις στον αισθηματικό τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment