PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 2/3


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 27 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 27 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ευνοϊκή μέρα για επαφές με εμπόρους, για ευκαιρίες που θα σας δοθούν από άτομα κύρους ιδίως γυναικείου φύλου.

Ταύρος (21/4-20/5)

Με προσοχή και ψυχραιμία, θα μπορέσετε σήμερα να διακρίνετε την πορεία των επαγγελματικών σας, και ποιον δρόμο να διαλέξετε. Η μετριοφροσύνη θα είναι καλός σύμβουλος για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ο έρωτας δεν κάνει πίσω παρά τον φόρτο των εργασιών. Υπάρχει η τάση να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα σε κάποιο ταξίδι, όπως επίσης να αναβαθμίσετε κάποια ερωτική σας σχέση μέσα από την κατάκτηση της εμπιστοσύνης.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και γενικότερα για επικοινωνία.

Λέων (23/7-23/8)

Δύσκολη ήμερα για επικοινωνία η σημερινή. Τα άστρα σήμερα θα σας γεμίσουν με αναστολές και ανασφάλειες συναισθηματικά. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.

Παρθένος (24/8-22/9)

Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανταμειφτείτε και οι ανασφάλειες σας θα πάρουν τέλος με την αποκατάσταση της επικοινωνίας που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Προσοχή στα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια από την μεριά σας για να κρατήσετε τις ισορροπίες σε κάθε τομέα. Από την άλλη, θετικές όψεις σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε, ωθώντας σας σε περισσότερη οργάνωση, ξεκαθαρίσματα και συνειδητότητα, ώστε να κινηθείτε προς τους στόχους σας με περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οργανώστε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που προκύπτουν, αποφεύγοντας να χαωθείτε μέσα από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και μην συναισθηματικοποιήσετε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν με γνώμονα την λογική.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Κρατείστε μια σταθερά ήπια στάση, χωρίς όμως να οπισθοχωρείτε σε ό,τι αποδεδειγμένα έχετε δίκιο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Συζητήσεις σας βοηθούν να αποσαφηνίσετε δεδομένα και καταστάσεις που σας είχαν περιπλέξει αρκετά τελευταία, ώστε να κρατήσετε εφεξής θετική στάση και να αναπτύξετε την στρατηγική που θα ωφελήσει τόσο εσάς, όσο και τους γύρω σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η ημέρα ευνοεί επαφές και συνεργασίες που θα κινηθούν θετικά για εσάς στο μέλλον, αρκεί να ελέγξετε με προσοχή την φερεγγυότητά τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment