PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 22/4


Τα ζώδια σήμερα Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 19 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 19 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Οικογενειακά, συναισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα, ενώ κοντινά σας πρόσωπα είναι διατεθειμένα να σας δώσουν την βοήθεια που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, νομικές διαδικασίες και συμβόλαια που περιέχουν ανατροπές και παρασκήνιο, αλλά και προσωπικές σας σχέσεις που περνούν μέσα από εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Διεκδικήσεις μέσα από επαφές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα, χρειάζονται σήμερα προσεκτική διαχείριση.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κινηθείτε σήμερα προσεκτικά σε οικονομικά θέματα και νομικές υποθέσεις και μην υπογράψετε συμφωνίες αν δεν έχετε ελέγξει όλες τις παραμέτρους.

Λέων (23/7-23/8)

Δείξτε σήμερα ακρίβεια στην δράση σας αλλά και ψυχραιμία, ώστε να αντιμετωπίσετε ματαιώσεις και πιθανά ανατρεπτικά γεγονότα χωρίς απώλειες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κινηθείτε με ακρίβεια και μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί εκτός μέτρου, λέγοντας πράγματα που τελικά θα λειτουργήσουν εναντίον σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αποφύγετε σήμερα να αποδυναμωθείτε μέσα από σχέσεις και επαγγελματικές προσδοκίες που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Χειριστείτε τις ρεαλιστικά και ψύχραιμα, διαχωρίζοντας επιμελώς συναισθηματικά και πρακτικά ζητήματα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσοχή σε ανατροπές που είναι πιθανόν να σας εκθέσουν, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες, κυρίως οικονομικές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Χειριστείτε με προσοχή σημαντικά θέματα και ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να έχετε την καθημερινότητα που επιθυμείτε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα σας παρέχονται σημαντικές ευκαιρίες για εποικοδομητικές εξελίξεις στον επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα. Εστιάστε σε οριστικές αλλαγές και τολμήστε γενναία ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα, ενδέχεται να σας αποσυντονίσουν αρκετά, γι’ αυτό καλό είναι να μη σας βρουν απροετοίμαστους. Τιθασεύστε την τάση σας για αντιπαράθεση. Εξηγείστε τη θέση σας με ήρεμο τρόπο, ακούγοντας πολύ προσεκτικά τους συνομιλητές σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές αλλά και ασαφή δεδομένα στον συναισθηματικό τομέα που σας δημιουργούν ανασφάλεια, οδηγώντας σας σε αντιδικίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment