PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 22/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός (21/3-20/4)

Απόλαυσε τη σταθερότητα που μπορεί να σου δώσει μια σχέση που περνάς καλά, χωρίς να σκέφτεστε αν θα σου ζητήσει και κάτι παραπάνω από αύριο. Ξέχασε το κακό παρελθόν. Πολλές αγορές, θα θέλεις να κάνεις τώρα, γεγονός που μπορεί να σε στριμώξει λιγάκι σε θέματα οικονομικά. Ψώνισε, αλλά με σύνεση. Προσπάθησε να είσαι καλό παιδί στις αισθηματικές σου σχέσεις και μην ξενοκοιτάς δεξιά κι αριστερά, γιατί το άτομο που έχεις δίπλα σου τα καταλαβαίνει όλα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ασυνεννοησία και πολλά μπερδέματα θα έχουν όλες σου οι σχέσεις τώρα, και δεν θα είναι εύκολο να ξεμπερδέψεις τουλάχιστον μαζί τους. Οι άλλοι θα είναι αρκετά επιθετικοί μαζί σου και οι εντάσεις θα είναι πολύ συχνές. Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο, προσπαθώντας να σβήσεις έτσι τις πολλές «φωτιές».

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή θα αποδειχθεί μέρα κλειδί για την αισθηματική σου σχέση, καθώς θα βρεις το κουράγιο να δώσεις ακόμα μια ευκαιρία στο αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να αποδείξει το ενδιαφέρον του. Οι ταλαιπωρίες σε θέματα οικονομικά συνεχίζονται. Κι ενώ η καριέρα σου πάει όλο και καλύτερα, το μόνο που δεν μπορείς να συμμαζέψεις είναι τα έξοδά σου. Θα πρέπει να τα δώσεις όλα τώρα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, όσο σίγουρο κι αν το θεωρείς.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μέρα περισυλλογής για τα αισθηματικά σου είναι η σημερινή, καθώς αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε αδιέξοδο. Δώσε στο σύντροφό σου να καταλάβει, όσο πιο διπλωματικά γίνεται, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί τώρα. Η σημερινή ημέρα, έρχεται να σε ανταμείψει για όλες τις τελευταίες σου επίπονες προσπάθειες στον τομέα της καριέρας, παρόλο που έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου και δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Ήρθε η ώρα των γενναίων αποφάσεων σχετικά με την ερωτική σου ζωή και τα πρόσωπα που αγαπάς. Μην τις αναβάλεις και πάλι.

Λέων (23/7-23/8)

Όσα κι αν δίνεις σε μια σχέση πάντα θα παίρνεις λιγότερα, κι αυτό, γιατί κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στη δοτικότητα μαζί σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να έχεις δίπλα σου το κατάλληλο άτομο. Δημιούργησε δίχως καμία βοήθεια μια νέα ευκαιρία για να πάει πολύ ψηλά η καριέρα σου τώρα που μπορείς να οργανώσεις την εφαρμογή πολλών νέων ιδεών. Μια συγκατοίκηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ταξίδια, νέες προτάσεις, ευκαιρίες ή συμφωνίες, θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ θετικά συναισθήματα. Προχώρα μπροστά και μην κοιτάξεις ούτε στιγμή πίσω. Θα ανακαλύψεις πως έχεις ανάγκη από καλύτερη επικοινωνία στις σχέσεις σου, αισθηματικές και φιλικές. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με άτομα που νιώθεις πως σε καταλαβαίνουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ανασφάλειές σου, να σε γεμίσουν με φόβο και δυσάρεστες σκέψεις, γιατί όλα πάνε υπέροχα στα συναισθηματικά σου και ίσως το μοναδικό άτομο που δεν το ξέρει, είσαι εσύ. Θα έχεις τώρα μια απέραντη δοτικότητα με τους αγαπημένους σου και θα τους γεμίσεις δώρα, γεγονός που μπορεί να επιβαρύνει λιγάκι την οικονομική σου κατάσταση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επέλεξε πριν να είναι αργά ποια σου ταιριάζει περισσότερο για να μείνεις και να προλάβεις να σώσεις. Μην αφήσεις κανένα να σε παρασύρει σε επενδύσεις που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ζημιογόνες για την οικονομική σου κατάσταση. Κάνε μικρά και πολύ προσεχτικά βήματα. Απέφυγε όσο μπορείς παρορμητικές κινήσεις που μπορούν να σου στοιχίσουν σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Χρέη από το παρελθόν που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου έρχονται να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά σου, αν δεν προσέξεις και τα χρεωθείς όλα εσύ. Η αναμέτρηση με το παρελθόν δεν θα σε βοηθήσει και πολύ τώρα και πιθανό να σε ρίξει πολύ ψυχολογικά, γι’ αυτό απέφυγέ την καλύτερα. Η αναμέτρηση με το παρελθόν, μπορεί να είναι σκληρή, αλλά είναι αναγκαία για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Νέες γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα βοηθήσουν πολύ την καριέρα σου να πάει ακόμα καλύτερα, αρκεί να διατηρήσεις μια σταθερότητα και να φροντίσεις να έχεις ένα σωστό πλάνο. Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να κάνει
ς νέες φιλίες που θα αξίζει να μείνουν για πολλά χρόνια στη ζωή σου. Θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα ένα μεγάλο σου όνειρο. Μην τη χάσεις για κανέναν και τίποτα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η έλλειψη σωστής επικοινωνίας στην αισθηματική σου σχέση είναι πολύ πιθανό να δημιουργεί όλα τα προβλήματα που μοιάζουν αξεπέραστα. Κάνε ένα βήμα προσέγγισης μήπως και τα λύσεις. Αν μπορείς να εφαρμόσεις νέες μεθόδους σε θέματα καριέρας δεν θα πρέπει να αφήνεις ούτε στιγμή ανεκμετάλλευτη. Προχώρα μπρος ολοταχώς. Αν θέλεις να σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά θα πρέπει να τους δείξεις πως παράλληλα με τη δημιουργικότητά σου πάει και η σοβαρότητά σου, αλλιώς ξέχνα μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή ημέρα, υπόσχεται καταστάσεις πολύ έντονες στην αισθηματική σου ζωή, με κυρίαρχη την ένταση και τις πολλές διεκδικήσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τη μεγάλη σου πέραση στους άλλους, όσο είναι καιρός, για να αιχμαλωτίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει να βάλεις άμεσα ένα σωστό πρόγραμμα στα έξοδά σου και να φροντίσεις να καλύψεις τις οφειλές σου στην ώρα τους, για να μην αντιμετωπίσεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment