PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 22/12


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 17 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 17 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην πάρετε δάνεια και μη ρισκάρετε οικονομικά, διότι θα σας κοστίσει αργότερα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα απασχοληθείτε με ότι σας κρατάει προσκολλημένους στο παρελθόν, με την θέληση σας, ακόμα και αν δεν είναι προς συμφέρον σας. Γίνετε ρεαλιστές!

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο καταστάσεις και ξεκαθαρίσματα με υποθέσεις του παρελθόντος τόσο στον οικογενειακό, αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Εξαιτίας της χθεσινής Πανσελήνου θα νιώσετε απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Έχετε υπερβολικό άγχος για την καριέρα σας και τα σχέδια σας. Χαλαρώστε και οργανώστε κατάλληλο κλίμα για όμορφες ρομαντικές στιγμές κατά το βραδάκι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ξεκινήστε την μέρα σας με υπομονή και ψυχραιμία . Η ένταση των άστρων θα φτάσει τη σχέση σας στα άκρα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αποφύγετε σήμερα τις συναισθηματικές εντάσεις, τόσο με το σύντροφό σας, όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά και μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε αγορές ή επενδύσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Δώστε την ευκαιρία στο σύντροφο σας να εκφράσει τα συναισθήματα του, αλλά διατηρείστε και τις επιφυλάξεις σας. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Για άλλη μια φορά πρέπει να είστε εγκρατείς και μην παρασύρεστε από σπάταλες. Ίσως πρέπει να αναβάλετε κάποιο ταξιδάκι που προγραμματίζατε. Τα οικονομικά θα σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση σήμερα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα δεν ευνοούνται συζητήσεις σχετικές με νομικά ζητήματα και υπογραφές. Καλό λοιπόν θα ήταν να σκεφτείτε δύο και τρείς φορές πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω από σήμερα προσέξτε μην πέσετε στην παγίδα των υποχρεώσεων γιατί έρχονται γιορτές!! Μην το ξεχνάτε!!!

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας έχουν κουράσει Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment