PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 22/11/2011


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις που έχεις ήδη δημιουργήσεις το προηγούμενο διάστημα, και θα αισθανθείς πολύ όμορφα γι’ αυτό. Φρόντισε μόνο να προσθέτεις συνεχώς καινούργια πράγματα και να κάνεις εκπλήξεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να μη ρουτινιάσεις. Οποιοδήποτε καινούργιο ξεκινήσεις τώρα έχει πολλά να σου πει, και το σίγουρο είναι πως δεν θα το μετανιώσεις. Μια νέα σχέση, μια νέα συνεργασία και η ομαδική εργασία, θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς υπέροχα τώρα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ασυνήθιστη εξωστρέφεια και κοινωνικότητά σου, φέρνει πολύ κόσμο κοντά σου, κι αυτό σε ευχαριστεί. Οι συνθήκες τώρα ευνοούν να μπεις σε νέους δρόμους με τις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα οι ευκαιρίες να έχεις αυτό ακριβώς που θέλεις, είναι άφθονες. Βρες χρόνο για να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Φρόντισε να μην αναλωθείς με συνεχείς σύντομες περιπέτειες, αλλά επέλεξε κάτι πολύ καλό και παρέμεινε εκεί. Γνωριμίες, έρωτες, πάθη, διασκέδαση, παιδιά. Θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να τα χαρείς όλα μαζί και μαζεμένα. Δεν είναι και ότι καλύτερο το διάστημα αυτό ώστε να έχεις πολλές απαιτήσεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να πρέπει να τις ικανοποιήσουν άμεσα για να μη σε χάσουν, γιατί μάλλον θα χάσεις και δεν θα κερδίσετε τίποτα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Όλες οι προσπάθειες, οι δικές σου αλλά και του συντρόφου σου, να αναθερμάνετε τη σχέση σας, πιθανό να συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες τώρα. Φρόντισε να μη δείξεις την ανασφάλεια που αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Πολλά πράγματα τώρα, δεν πάνε όπως ακριβώς τα ήθελες σε θέματα καριέρας, όχι γιατί δεν έχεις δουλέψει αρκετά προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά γιατί ίσως τελικά δεν σου ταιριάζουν. Απέφυγε να συναντήσεις άτομα ιδιαίτερα αρνητικά απέναντί σου, καθώς κάνουν ιδιαίτερα κακό στην ψυχολογία σου.

Λέων (23/7-23/8)

Ακροβατείς συνεχώς επάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί με τις σχέσεις σου γεμάτες πάθη, κεραυνοβόλους έρωτες, εντάσεις και ίσως και κάποιες απογοητεύσεις. Η σημερινή ημέρα έρχεται να αυξήσει το διάλογο με τους αγαπημένους σου, γεγονός που θα βοηθήσει να τεθούν κάποια θέματα επί τάπητος. Ένα ταξιδάκι μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητικό. Η μεγάλη ευελιξία που δείχνεις σε θέματα επαγγελματικά μπορεί να αυξήσει τα κέρδη, αρκεί να μην κολλήσεις σε θέματα τεχνικά. Ζήτησε χρήματα που σου χρωστάνε τώρα, για να τα πάρεις πίσω. Μην κάνεις πισωγυρίσματα που δεν σου ταιριάζουν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Νέες σχέσεις, πολύ δυνατές, μπορούν να δώσουν τώρα άλλον αέρα στα ερωτικά σου, αρκεί να μην είναι απλά περαστικές από τη ζωή σου. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις πρώτα τι θέλουν οι άλλοι από σένα και μετά τι θέλεις εσύ από αυτούς. Μόνο τότε θα έχεις έστω και μία ελπίδα να κάνεις σωστές επιλογές και να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή. Μερικά πράγματα ίσως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται ή όπως σου παρουσιάζονται. Μη χάσεις μια σημαντική ευκαιρία να αυξήσεις κατακόρυφα τα πάγια εισοδήματά σου τώρα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μπορεί να μην είσαι ακόμα σε θέση να δεσμευτείς ή να έχεις μια αποκλειστική σχέση με ένα άτομο και μόνο, αλλά το σίγουρο είναι πως θα έχεις πολλές και διαφορετικές προτάσεις. Είναι στο χέρι σου, και ανάλογα τη διάθεσή σου, να επιλέξεις το κατάλληλο άτομο, την κατάλληλη στιγμή, για την κατάλληλη θέση μέσα στην καρδιά σου για να το βάλεις. Πρόσεχε μη θαμπωθείς από τις πολλές κατακτήσεις τώρα και όταν θα περάσει όλη αυτή η εύνοια δεν έχεις επιλέξεις μια σωστή σχέση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα είναι δύσκολο να διαλέξεις τώρα αν προτιμάς το παρόν ή το παρελθόν. Το πιθανότερο είναι να τα θέλεις και τα δυο μαζί, αλλά βλέπεις πως πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να κάνεις νέα βήματα στο χώρο της καριέρας καθώς θα έχεις κάποιες αναποδιές που σίγουρα δεν είχες μες στο πρόγραμμα. Μην αφήσεις τον παρορμητισμό και τη βιασύνη να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σου, αλλά δεν είσαι ακόμα σε θέση να τα μάθεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μέρα δυνατών συγκινήσεων σε θέματα αισθηματικά είναι η σημερινή για σένα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, αδιέξοδες σχέσεις, σύντομες περιπέτειες αλλά πολύ μα πολύ πάθος σε περιμένουν και σου υπόσχονται να μη σε αφήσουν να ρουτινιάσεις. Θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου σε θέματα καριέρας με τα νέα γεγονότα που έρχονται και μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Προσοχή στις φιλίες παλιές και νέες γιατί οι διαφωνίες μεταξύ σας μπορούν να σας απομακρύνουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν την αισθηματική σου ζωή και πιθανό να της δώσουν ένα καινούργιο νόημα, διαφορετικό από αυτό που είχε μέχρι τώρα. Αν όμως μια απ’ αυτές εξελιχθεί σε σχέση, δεν θα έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια. Μια προσωρινή κρίση σε θέματα καριέρας, μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν συνεχίσεις να δείχνεις τον αναμενόμενο ζήλο και την ψυχραιμία που απαιτείται. Δεν θα πρέπει να παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτά που θα ακούσεις τώρα, γιατί σύντομα πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πράγματα και καταστάσεις στις σχέσεις σου, έχουν σοβαρέψει εδώ και καιρό. Απλά εσύ δεν ήσουν σε θέση να το καταλάβεις. Τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις ώστε να καλύψεις τα κενά. Ήρθε ο καιρός να σταθεροποιήσεις κι εσύ τις σχέσεις σου, να αράξεις με ένα και μόνο πρόσωπο, και να κάνεις τα λόγια σου πράξη, όσο κι αν -ακόμα κι αυτό- σε καταπιέζει. Το ρητό «όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι» μάλλον σου ταιριάζει αυτή την περίοδο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, προχωράς στις σχέσεις σου, βλέποντας πως τα αισθήματα με το έτερον ήμισυ είναι αμοιβαία. Πρόσεξε όμως να μην το παραμελείς εξαιτίας της καριέρας σου, γιατί τα σύννεφα στον ορίζοντα μπορούν να φέρουν… καταιγίδα. Τα έξοδα που κάνεις, αφορούν κυρίως σημαντικούς στόχους για σένα, ενώ είναι σίγουρο πως βαδίζεις πάνω σε ένα καλά οργανωμένο πλάνο. Μη σε πιάνει άγχος και νομίζεις πως οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό, γιατί τα αποτελέσματα θα αποδειχθούν θετικά μακροπρόθεσμα. Βρες λίγο χρόνο μακριά από τον πολύ κόσμο, για να σκεφτείς καλύτερα κάποια πράγματα και να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια σειρά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Σε ιδιωτική κλινική η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Peristeri News

Leave a Comment