PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 21/7


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 21 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 21 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα υπαρξιακά σου προβλήματα δεν θα πρέπει να μπαίνουν ως εμπόδιο στις σταθερές σου σχέσεις και να ξεσπάς σε αυτές, όλα σου τα νεύρα. Προσπάθησε να κάνεις κινήσεις συμβιβασμού για να μπορέσεις να τις κρατήσεις. Όλα τώρα δείχνουν πως δεν έχεις μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και συνεχίζεις τις σπατάλες σε θέματα οικονομικά. Φρόντισε να προσέχεις για να έχεις. Απέφυγε οποιοδήποτε καυγά που δεν σε συμφέρει πραγματικά, αλλά απλά θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς…

Ταύρος (21/4-20/5)

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξαναγυρίζει από το πουθενά και θα θελήσει και πάλι να σε διεκδικήσει. Εσύ, μη μασήσεις με την πρώτη, αλλά κάνε του και λιγάκι τον δύσκολο, μέχρι να δεις αν ήρθε αυτή τη φορά για να πάρει ή να δώσει. Ότι δίνεις, παίρνεις σ’ αυτή τη ζωή, δεν το’ μαθες ακόμα; Αν ήσουν καλό παιδί και έχεις δουλέψει αρκετά, θα ανταμειφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μια φιλία, πολύ πιθανό να γίνει ερωτική σχέση για σένα, που δεν σταματάς με τίποτα να πειραματίζεσαι ακόμα και σε μονοπάτια ανεξερεύνητα. Φρόντισε μόνο να είσαι από την αρχή ξεκάθαρος για τα συναισθήματά σου, όποια κι αν είναι αυτά. Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να βάλεις κάποιους νέους στόχους σε θέματα καριέρας, διαμορφώνοντας παράλληλα κάποιους παλαιότερους που δεν φαίνεται να πετυχαίνουν.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ξεκίνα τις αλλαγές που έχεις ανάγκη στα ερωτικά σου και κάνε τις γνωστές και στους άλλους, δίχως να ρωτήσεις τη γνώμη τους. Σε θέματα επαγγελματικά «όλα για την καριέρα» είναι το σύνθημα τώρα, αφού έχεις ανάγκη να σου πάνε καλά τα πράγματα και να αποκτήσεις περισσότερη ανεξαρτησία. Πολλά πράγματα τώρα μπορούν να φέρουν ξανά την ελπίδα στη ζωή σου.

Λέων (23/7-23/8)

Παραχώρησε στο άτομα που είναι δίπλα σου λίγο χώρο παραπάνω, για να μπορεί κι αυτό να χωρέσει όσο αυτό είναι δυνατόν στην πολυτάραχη ζωή σου. Αξίζεις έναν υπέροχο σύντροφο και θα πρέπει να τον προσέχεις σαν τα μάτια σου, για να μη σου φύγει. Ταξίδια, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες και συμφωνίες, θα φέρουν ότι επιθυμείς.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αν επιστρατεύσεις όλη σου τη λογική, μπορεί να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να προλάβεις να τα μπαλώσεις, έστω και στο παρά πέντε. Ζήλια και κτητικότητα κυβερνούν τις σχέσεις σου, αφού η σημερινή ημέρα, σου έχει πάρει τελείως τα μυαλά και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Βάλε τα δυνατά σου σε θέματα καριέρας, παρόλο που θεωρείς κάποιες κινήσεις πολύ πρόωρες. Απέφυγε τις σπατάλες για να δουν μια άσπρη μέρα τα οικονομικά σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διατηρήσεις σήμερα την αρμονία που τόσο επιθυμείς στις αισθηματικές σου σχέσεις. Κι αυτό γιατί μάλλον οι άλλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα, ή εσύ από αυτούς. Απέφυγε κάθε είδος διαμάχης για να μη χάσεις σημαντικό έδαφος. Σταμάτα να δίνεις συνεχώς στους άλλους, δίχως να παίρνεις και πολλά απ’ αυτά πίσω. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τους καυγάδες στις σχέσεις σου, ότι κι αν σου κάνουν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας, αυξάνουν την κτητικότητα για τον ερωτικό σου παρτενέρ και είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις ανάλογα και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Οτιδήποτε κι αν σκέφτεσαι γι’ αυτόν, φρόντισε να του δείξεις πως τον εμπιστεύεσαι και να συζητήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις μαζί του. Θα χρειαστεί να ξεπληρώσεις κάποια χρέη που έχεις δημιουργήσει από πιο παλιά, ενώ, πιθανό, να μπορέσεις να κάνεις και κάποιο διακανονισμό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μία ημέρα, ιδιαίτερα κρίσιμη για τον αισθηματικό σου δεσμό, καθώς μπορεί να γυρίσει από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάνω-κάτω. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δανειστείς χρήματα, προκειμένου να κάνεις κάποιες αγορές, κι ας είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Αγόρασε μόνο ότι αντέχει η τσέπη σου. Σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου μπορεί να αλλάξεις και πάλι γνώμη, ενώ μάλλον θα μετανιώσεις για άλλα τόσα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ σήμερα, προκειμένου να έχεις οποιοδήποτε πρόσωπο επιθυμείς ερωτικά. Μην αφήσεις κανέναν από τον οικογενειακό σου χώρο, να επέμβει στα αισθηματικά σου, γιατί θα τα κάνει μπάχαλο. Τακτοποίησε τώρα όλες τις εκκρεμότητες που έχεις με θέματα σπιτιού, κληρονομικά ή απλώς οικογενειακά. Περιόρισε τα έξοδα, για να σου μείνει και κανένα φράγκο στην τσέπη, ή ακόμα καλύτερα στην τράπεζα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Φρόντισε ώστε μια σταθερή σχέση να κρατήσει όσο πιο πολύ γίνεται. Έχει να σου δώσει και να μάθεις πολλά από αυτή. Μην ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο, σε ότι αφορά την καριέρα σου, αν δεν το έχεις σκεφτεί και ψάξει πολύ καλά από πριν, γιατί μπορεί να το αφήσεις στη μέση, ή να μην του αφιερωθείς ολοκληρωτικά, κι αυτό είναι κάτι που δεν σε συμφέρει. Μην προσπαθήσεις να επιλέξεις κάτι προσωρινό στα ερωτικά σου, γιατί πιθανό να μείνει πολύ περισσότερο στη ζωή σου, απ’ ότι ίσως θα φαντάζεσαι.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας, επηρεάζουν γενικότερα την αισθηματική σου κατάσταση και τα «αποκτήματα» που θεωρείς δικά σου. Θα βοηθήσουν να δεις τί πραγματικά είναι δικό σου και τι δεν ήταν ποτέ. Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα και για τα επαγγελματικά σου, καθώς οτιδήποτε πιάνεις, έχει τη δυνατότητα να γίνει χρυσός. Οι επενδύσεις πάντως είναι απαγορευτικές όπως και οι πολυδάπανες και άσκοπες αγορές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment