PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 2/1/2012


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Κριός (21/3-20/4)

Μια περίεργη εποχή για τα αισθηματικά σου, καθώς φαίνεται πως δεν έχεις κλείσει παλαιότερες καταστάσεις και συνεχίζουν να σε κυνηγούν. Στον οικονομικό τομέα είναι πολύ πιθανό να ξαναθυμηθείς αυτά που ήδη οφείλεις ενώ πρέπει να επανεξετάσεις κάποια έξοδα που καθιστούν… ανάπηρη την οικονομική σου κατάσταση. Απέφυγε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα και εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για σωστούς σχεδιασμούς.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αν δεις την κατάσταση στα ερωτικά σου λίγο πιο αποστασιοποιημένα, πιθανό να δεις τα πράγματα και πιο καθαρά. Πάρε μια απόσταση ασφαλείας. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα στον τομέα στην καριέρας σου εξαιτίας μιας γενικότερης ανανέωσης που θέλεις να κάνεις. Άλλαξε μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια δίχως σοβαρό λόγο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μια φιλία, πολύ πιθανό να γίνει ερωτική σχέση για σένα, που δεν σταματάς με τίποτα να πειραματίζεσαι ακόμα και σε μονοπάτια ανεξερεύνητα. Φρόντισε μόνο να είσαι από την αρχή ξεκάθαρος για τα συναισθήματά σου, όποια κι αν είναι αυτά. Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να βάλεις κάποιους νέους στόχους σε θέματα καριέρας, διαμορφώνοντας παράλληλα κάποιους παλαιότερους που δεν φαίνεται να πετυχαίνουν.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δεν είναι ανάγκη να βγάλεις όλη την πίεση που αισθάνεσαι στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι σχέσεις σου τώρα χρειάζονται προσοχή, γιατί μπορεί να μην αντέξουν την ένταση που έχεις βαθιά μέσα σου. Τα νέα δεν είναι και τόσο θετικά για τον τομέα της καριέρας, καθώς πολλά γίνονται που δεν συμφωνείς. Κάνε υπομονή και μην κάνεις ακόμα γνωστές τις αντιρρήσεις που έχεις.

Λέων (23/7-23/8)

Προτίμησε να ανανεώσεις μια σχέση, παρά να προσπαθήσεις να την αντικαταστήσεις με τον πρώτο τυχόντα. Ένα ταξιδάκι θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να αποφασίσεις με καθαρό μυαλό. Πολλές νέες ιδέες, πιθανό να σε βγάλουν από το αδιέξοδο σε θέματα καριέρας, παρόλο που πολλά προβλήματα δεν φαίνονται να λύνονται ακόμα. Δέξου τη βοήθεια των άλλων. Θα είναι δύσκολο να επέλθει η ειρήνη μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, αλλά εσύ θα πρέπει τουλάχιστον να βάλεις ένα χεράκι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Διεκδίκησε αυτό που θέλεις στην ερωτική σου ζωή με όλες σου τις δυνατότητες, χωρίς να βλέπεις συνεχώς εμπόδια μπροστά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις ένα νέο δανεισμό, γιατί θα στριμωχθείς. Διατήρησε όσο μπορείς την ψυχραιμία σου, ακόμα κι όταν βλέπεις πολλά στραβά γύρω σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν να είναι μπερδεμένα αφού παρόλο που θέλεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, του έχεις βάλει «πάγο» και το παιχνίδι με άλλα πρόσωπα συνεχίζεται. Φρόντισε να δεις πρώτα εσύ τι θέλεις και ύστερα προχώρησε σε κάτι πιο σταθερό. Είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για να κάνεις μακροχρόνιες επενδύσεις πάντα με τη βοήθεια των ειδικών, ξεκινώντας αμέσως μόλις ερευνήσεις εσύ πρώτα τα πράγματα και κάνεις μια δική σου έρευνα αγοράς.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μονά-ζυγά δικά σου είναι όλα τώρα, καθώς η σημερινή ημέρα έρχεται για να σου φέρει ότι επιθυμείς πιο πολύ, κοντά σου. Η ζήτησή σου έχει αυξηθεί επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να προκαλείς το θαυμασμό αλλά και τη ζήλια των άλλων. Μη δίνεις λαβές για σχόλια και απόλαυσε με την ψυχή σου αυτά που τώρα θα κερδίσεις, αφού έχεις παλέψει πολύ για να τα κάνεις δικά σου. Βρες τη χρυσή τομή για να τα έχεις όλα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι τόσο πολύ ακόμα και για τον τομέα των αισθηματικών σου, γιατί χάνεις τη μαγεία που διαχέεται γύρω του. Νιώσε τις υπέροχες αυτές στιγμές δίχως να βάζεις μπροστά τη λογική. Η σημερινή ημέρα, θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις νέες πηγές για να αυξήσεις πάγια τα εισοδήματά σου, έστω και με μικρά ποσά. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το σεξ απήλ και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις, είναι αρκετά ακόμα και για τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Μην αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Αυξάνονται κατακόρυφα τα έξοδά σου τώρα, εξαιτίας κάποιων δικών σου κινήσεων. Υπολόγισέ τα μέχρι και το τελευταίο
ευρώ, για να μην πέσεις έξω. Να θυμάσαι πως στα δύσκολα φαίνονται ποιοι είναι οι φίλοι και ποια άτομα σε αγαπάνε και σε στηρίζουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μοιρασμένη είναι η σημερινή ημέρα, μοιρασμένες και οι διαθέσεις σου, καθώς βλέπεις πως έχεις όλα τα περιθώρια να παίξεις και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσης, αφού τόσο η προσφορά, όσο και η ζήτηση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες. Το πρώτο μισό της ημέρας, έχεις περισσότερες πιθανότητες να μείνεις κάπου σταθερά, από το δεύτερο μισό, όπου το φλερτ και οι σύντομες σχέσεις θα σου δώσουν μεγαλύτερη χαρά. Κάνε τώρα ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι που είχες στο νου εδώ και καιρό. Θα περάσεις υπέροχα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μπορείς να έχεις οτιδήποτε θελήσεις τώρα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή, αρκεί να απλώσεις το χέρι και απλά να το πάρεις. Μη φοβάσαι να διεκδικήσεις περισσότερα στις σχέσεις σου, γιατί μόνο έτσι θα τα κερδίσεις. Ήρθε η ώρα να εισπράξεις ότι έχεις στερηθεί πιο πολύ. Ξεχωρίζεις τις ευκαιρίες με μια πρώτη ματιά στα επαγγελματικά σου και ίσως να έχεις και πολλές αντιπάθειες γι’ αυτό. Μην πτοείσαι από τη ζήλια των άλλων. Κοίτα μόνο μπροστά, τους δικούς σου στόχους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment