PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 2/12


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 27 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 27 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Μην διστάσετε να οργανώσετε επέκταση και αλλαγές, στη δουλειά σας, που αποτέλεσμα θα έχουν καλές μελλοντικές προοπτικές προς όφελος σας. Προσοχή όμως στην υγεία σας χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση επειγόντως.

Ταύρος (21/4-20/5)

Εκμεταλλευτείτε την μέρα σήμερα και μέχρι τις 10 του μήνα, ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε τυχόν δυσκολίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μην αφήνετε την φαντασία να πλάθει απατηλές στιγμές και καταστάσεις. Άτομα του παρελθόντος θα βρεθούν ξαφνικά μπροστά σας και θα σας χαρίσουν τη χαρά της αναπόλησης του παρελθόντος.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δύσκολα σήμερα θα συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η ψυχαγωγία και οι κοινωνικές επαφές σήμερα θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Λέων (23/7-23/8)

Γίνετε περισσότερο αποδοτικοί και μην απογοητεύεστε η μικρή πτώση στα επαγγελματικά σας, είναι παροδική.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσάς και είναι πολύ πιθανόν να προκύψει και κάποιο ταξίδι. Προσέξτε όμως γιατί θα δημιουργηθούν ένταση και ιαφωνίες με τον σύντροφο σας και θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τα αισθηματικά σας αρχίζουν να παίρνουν ροζ χρώμα! Ευκαιρίες και καινούργιες γνωριμίες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσοχή σε παγίδες και παράλογες απαιτήσεις με παρασκηνιακό κλίμα, που επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο. Φανείτε προσεκτικοί και κινηθείτε μυστικά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην παραμελείτε τον σύντροφο σας και μην τον παρεξηγείτε με το παραμικρό. Το ένστικτο σας είναι αρκετά δυνατό για να βοηθήσει τις αποφάσεις που θα πάρετε μελλοντικά και για τους δύο σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ελέγξτε τα νεύρα σας και μην το παρακάνετε με παρατηρήσεις. Μην κάνετε ανοησίες και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Έχετε δίκιο, το φταίξιμο είναι του συντρόφου σας, που προσπαθεί χρόνια τώρα να σας αλλάξει. Βρίσκεστε σε μιζέρια εξαετίας του.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σκηνικό θα σας ευνοήσει παρόλο που βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Προσοχή όμως και στις οικονομικές δοσοληψίες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment