PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 21/11/2011


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός (21/3-20/4)

Διασκέδασε, ερωτεύσου, κάνε νέες επαφές που θα σε απογειώσουν, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου. Η σημερινή ημέρα έρχεται κάπως να σε σοβαρέψει και να θέσει νέους όρους στις σχέσεις σου, γεγονός που μάλλον σε… χαλάει αφού ίσως δεν έχεις προετοιμαστεί σωστά. Στα οικονομικά, έχεις αρχίσει ήδη να παίρνεις μιαν ανάσα, γι’ αυτό και θα επιδοθείς στο κυνήγι του «θησαυρού». Οι επίπονες προσπάθειες που καταβάλλεις έχουν θαυμάσια αποτελέσματα, ενώ μπορείς να ανανεώσεις παλιούς στόχους με νέους, αφού πάντα θέλεις να κάνεις κάτι νέο. Ξεκίνησε νέες συνεργασίες, αφού εξετάσεις πως μπορούν να αποδώσουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μην παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή για χάρη της δουλειάς. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις προσπάθησε τουλάχιστον να το ρίξεις έξω αμέσως μόλις τελειώσεις για να ξεσκάσεις. Πολλά είναι τα γεγονότα στο χώρο της καριέρας σου κι εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και ψυχραιμία. Πρόσεχε για να μην κάνεις τη λάθος κίνηση και χάσεις μια καλή συνεργασία. Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα και οι επιλογές θα είναι πολλές, και άρα δύσκολες. Φωτιά παίρνει η αισθηματική σου ζωή τώρα, καθώς πολλά έχουν γίνει που ίσως αρχίζεις τώρα να αντιλαμβάνεσαι. Νέες γνωριμίες σε κάνουν να σκεφτείς ακόμα και να μεταπηδήσεις σε μια άλλη σχέση, εφόσον υπάρχει ήδη κάτι στον ορίζοντα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλά πράγματα τώρα θα σε βάλουν στη διαδικασία να ψάξεις να βρεις σπίτι για να στεγάσεις τον έρωτά σου, μια σχέση που έχει αποδείξει πως σε νοιάζεται και σε αγαπάει όσο κανείς. Το διάστημα αυτό θα αναγκαστείς να αλλάξεις πορεία σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου παρόλο που δεν σου αρέσουν και πολύ οι αλλαγές. Χαμήλωσε λιγάκι τον πήχη για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Μην αφήσεις κάποια μέλη της οικογένειάς σου να σε φρενάρουν και να σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου.

Λέων (23/7-23/8)

Μην αφήνεις το σύντροφό σου έξω απ’ τα σχέδιά σου, γιατί θα αισθανθεί πως δεν τον υπολογίζεις, κι αυτό δεν είναι αλήθεια. Συζήτησε μαζί του και θα δεις μια ακόμα πλευρά του που θα σου αρέσει και θα εκτιμήσεις αρκετά. Μη δώσεις σημασία σε νέες δελεαστικές προτάσεις που θα σου γίνουν για θέματα καριέρας τώρα, καθώς είναι πολύ πιθανό να κρύβουν και πάλι παγίδες που δεν είναι ακόμα ορατές. Διερεύνησε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει πολύ. Συζήτησε για να μάθεις περισσότερα, αλλά μην ξεκινήσεις οτιδήποτε σημαντικό, αν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες και την οργάνωση που χρειάζεσαι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κάποια πράγματα σήμερα είναι σίγουρο πως θα σε ταρακουνήσουν αρκετά και θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα στον τομέα των σχέσεων. Μην ξεκινήσεις κάτι καινούργιο γιατί ακόμα και τα παλιά θα δώσουν κάποιες εξετάσεις. Τα έξοδα αυξάνονται επικίνδυνα και πρέπει να προσπαθήσεις να τα μαζέψεις ακόμα κι αν βλέπεις πως δεν μαζεύονται. Μην κάνεις πολυδάπανες αγορές τώρα γιατί θα χαθούν χωρίς λόγο πολλά χρήματα. Οι αλλαγές δεν θα σε ευνοήσουν τώρα γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Άσε τα πράγματα όπως έχουν στο χώρο της καριέρας σου και μην κλείσεις νέες συμφωνίες. Αν είναι δύσκολο να υποχωρήσεις στις παράλογες απαιτήσεις τουλάχιστον προσπάθησε να τις αποφύγεις έντεχνα. Η σημερινή ημέρα είναι ίσως η πιο ερωτική μέρα της περιόδου αυτής για σένα, αφού πολλά θα είναι τα άτομα που θα θέλουν να σε γνωρίσουν και θα εκπέμπεις έναν έντονο ερωτισμό. Αν θέλεις οπωσδήποτε να αλλάξεις κάτι, άλλαξε πράγματα που σε ενοχλούν στην εμφάνισή σου, παίρνοντας όμως πρώτα και τη γνώμη ενός ειδικού.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς κάνεις τώρα, εκτός βέβαια μόνο από σένα τον ίδιο. Είναι μια περίοδος, όπου θα πρέπει περισσότερο από ποτέ, να απομονωθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να ζήσεις την απέραντη μοναξιά. Αυτό, θα πρέπει να το κάνεις, για να ανασυγκροτήσεις δυνάμεις και να δεις τα γεγονότα από άλλη σκοπιά, αφού πρώτα τα εξετάσεις εξονυχιστικά. Οι αποφάσεις σου έχουν ωριμάσει, οι συμφωνίες σου βλέπεις πως μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε δεν έχεις παρά να υπογράψεις τα συμβόλαια που θέλεις, αφού συμβουλευτείς πρώτα τους ειδικούς.

Τοξότης (23/11-21/12)

Θα διαπιστώσεις τώρα πως ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα. Εσύ, συγκεντρώσου στη σχέση που ήδη έχεις δίχως να κοιτάς δεξιά κι αριστερά. Όσο κι αν σου παρουσιάζονται καινούργιες δυσκολίες σε ζητήματα που αφορούν τόσο την καριέρα σου όσο και τα οικονομικά σου, εσύ δυναμώνεις μέσα από αυτές αντί να αποδυναμώνεσαι και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις στα ίσα. Δεν θα πρέπει να σε φοβίζουν οι απανωτές αλλαγές που γίνονται στη ζωή σου, γιατί θα σου βγουν τελικά σε καλό.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ένα καινούργιο άτομο εισβάλει στη ζωή σου από την πίσω πόρτα και είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς σφόδρα. Μην περιμένεις βέβαια να έχει ομαλή πορεία μια σχέση που ξεκινάει μέσα σε δυσκολίες. Τα θέματα της καριέρας σου μπορούν τώρα να πάνε από το καλό προς το καλύτερο και θα δεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει να πραγματοποιούνται. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο το διάστημα αυτό, όσο καλές κι αν σου φαίνονται οι προοπτικές που σου παρουσιάζουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η αισθηματική σου σχέση θα απαιτήσει να τα έχει όλα ή τίποτα από σένα τώρα, καθώς μάλλον δεν αντέχει αυτά τα λίγα που αισθάνεται πως παίρνει. Εσύ φρόντισε να καθυστερήσεις λίγο τα πράγματα. Δεν σου κάνει καλό να ανακατεύονται συγγενικά πρόσωπα στα θέματα της καριέρας σου, γι’ αυτό προσπάθησε να τα κρατήσεις όσο περισσότερο μακριά γίνεται. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σωστά αυτά που θα μάθεις τώρα από τους άλλους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην υποχωρήσεις, όσο κι αν σε δελεάσουν οι άλλοι με προσωρινές λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, θα φέρουν όση ένταση και πάθος έλειπε από την αισθηματική σου σχέση το τελευταίο διάστημα, γιατί φαίνεται πως μάλλον είχαν… ηρεμήσει πολύ τα πράγματα, και δεν σου άρεσε κάτι τέτοιο. Αν χάσεις την εμπιστοσύνη που αισθάνεσαι για κάποια πρόσωπα που αγαπάς, θα είναι πολύ καλύτερο για σένα να απομακρυνθείς από κοντά τους, παρά να μείνεις και να υποφέρεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment