PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/7


Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 20 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 20 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Μυστικές συναντήσεις μπορεί να σε εξιτάρουν αισθηματικά αλλά είναι πολύ πιθανό να μην αρέσουν στη μόνιμη σχέση σου. Αν δεν μπορείς να αντισταθείς φρόντισε να βρεις τα κατάλληλα μέρη συνάντησης. Η διαχείριση των οικονομικών σου παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα κι αυτό το διάστημα. Καλύτερα να βάλεις κάποιο άλλο άτομο υπεύθυνο για να σου μείνει και κανένα φράγκο για αύριο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φρόντισε να ζητήσεις αύξηση του μισθού σου ώστε να ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου, πριν δώσουν τα χρήματα πουθενά αλλού. Στηρίξου στους φίλους σου και στις νέες γνωριμίες για να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά διεκδικώντας την ευτυχία που σου λείπει. Απέφυγε τα ξεκαθαρίσματα στον ερωτικό τομέα, γιατί δεν θα αποδειχθούν ιδιαίτερα θετικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σκέφτεσαι και πάλι σχέσεις του παρελθόντος παρόλο που βρίσκονται ήδη πολύ μακριά σου. Κοίτα πως θα βελτιώσεις τα αισθηματικά σου στο παρόν. Μην αναπολείς χαμένες ελπίδες. Θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά σε θέματα καριέρας. Άκουσε προσεχτικά αυτά που έχουν να σου προτείνουν άτομα που είναι γνώστες του αντικειμένου σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Οι προσφορές στη αισθηματική σου ζωή αυξάνονται όλο και περισσότερο τώρα. Εσύ θα πρέπει απλά να επιλέξεις τι προτιμάς και να το ακολουθήσεις πιστά. Αναζητάς μια σχέση περαστική αλλά έντονη ή κάτι πιο σίγουρο; Σκέψου πού θα ήταν πιο χρήσιμο να ξοδεύεις τα χρήματά σου και άρχισε να τα μαζεύεις γι’ αυτόν και μόνο το σκοπό. Μην τα σκορπάς δεξιά κι αριστερά. Κλείσε συμφωνίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επικερδείς για σένα.

Λέων (23/7-23/8)

Μικρά – μικρά σύννεφα και αμφιβολίες δεν αφήνουν τη σχέση σου να ορθοποδήσει. Μην αφήσεις κανένα να σου πει τη γνώμη του για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ώστε να σε επηρεάσει αρνητικά. Αν βλέπεις πως μια συνεργασία στο χώρο της καριέρας σου δεν τραβάει άλλο, προσπάθησε να την τελειώσεις έγκαιρα… πριν σε τελειώσει αυτή. Δεν έχεις καιρό για χάσιμο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Επιτέλους, προσπάθησε κι εσύ να χαρείς έστω για μια φορά, δίχως να σκέφτεσαι τόσο πολύ τα πάντα. Μπορείς να είσαι στην καλύτερή σου φάση στην αισθηματική σου σχέση, αρκεί να μη γκρινιάζεις ούτε και να έχεις πολλές απαιτήσεις. Κι αυτό… να δεις που θα σε ανταμείψει ανάλογα. Μια νέα συνεργασία στο χώρο της καριέρας σου μπορεί να σου δείξει και άλλες προοπτικές.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι σύντομες σχέσεις, μπορεί να σου προκαλούν έντονες συγκινήσεις και γι’ αυτό να τις προτιμάς, αλλά δεν κερδίζεις και τίποτα στο τέλος. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να γεμίσεις εμπειρίες. Σταθεροποιήσου κάπου. Θα αισθάνεσαι πολύ πιο όμορφα. Οι δυσκολίες σε θέματα καριέρας τελειώνουν σιγά-σιγά και με δικές σου προσπάθειες. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα αισθηματικά σου έχουν τον πρώτο λόγο για σένα τουλάχιστον τώρα. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάνε του εκπλήξεις που θα του αρέσουν πολύ. Αν προσπαθείς να βρεις χρηματοδότη για να κάνεις πράξη τις ιδέες σου γιατί δεν σκέφτεσαι να το χρηματοδοτήσεις εσύ δίχως να έχεις ανάγκη κανέναν άλλον; Θα έχεις όλα τα κέρδη δικά σου και δεν θα έχεις κανένα επάνω από το κεφάλι σου. Ερεύνησε όμως πρώτα αν αξίζει τον κόπο.

Τοξότης (23/11-21/12)

Όλα πάνε μια χαρά στα αισθηματικά σου κι ας μην το βλέπεις με τις συνεχείς εντάσεις που έχεις στην καθημερινότητά σου. Η εργασία σου τρώει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου καθώς έχεις βαλθεί να χτυπήσεις κορυφή. Αν πάει ακόμα πιο μακριά η… βαλίτσα φρόντισε να ξαποσταίνεις που και που. Επέλεξε αυτήν την περίοδο για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σου.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα είναι δύσκολο τώρα να σταθεροποιήσεις μια καινούργια σχέση που έχεις κάνει πολύ πρόσφατα κατά το τελευταίο διάστημα. Θα έρχεται και θα φεύγει συνεχώς σαν κομήτης αφού βρίσκεις συνεχώς άτομα που φοβούνται να δεσμευτούν. Θα ξοδεύεις χρήματα κυρίως για διασκέδαση και σε ρούχα, για ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου. Μην αποφύγεις ένα ταξίδι που θα σου προτείνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να απολαύσεις την αποκλειστικότητα, μέσα από μία και μόνο σχέση. Μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να έχει τις καλύτερες προοπτικές, αλλά αν δεν τα δώσεις όλα, δεν πρόκειται να πάει και τόσο καλά. Φόρτσαρε όσο μπορείς στον τομέα των οικονομικών σου, για να μπορέσεις να ορθοποδήσεις. Προσοχή τί θα δώσεις και σε ποιόν, ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά για να μη γίνουν ανεπανόρθωτα λάθη.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μια άκρως ανατρεπτική ημέρα για σένα θα αποδειχθεί η σημερινή, κυρίως σε θέματα σχέσεων, που θα έχουν πολλά εμπόδια και διαφωνίες να ξεπεράσουν. Οι πλανητικές όψεις της μέρας πιθανό να φέρουν και πολλές συγκρούσεις, ακόμα και για ασήμαντους λόγους, αλλά με σημαντικές συνέπειες. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε όλα τα επίπεδα, για να μη χάσεις από δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και τους αγαπάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment