PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 19/7


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 19 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 19 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Πολλές αταξίες θα σε βάλει να κάνεις η σημερινή ημέρα, αφού μάλλον δεν θα μπορέσεις να είσαι καλό παιδί και θα παίζει το μάτι σου δεξιά κι αριστερά στα ερωτικά σου. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν το τελείωμα κάποιων καταστάσεων, που δεν ήταν και τόσο θετικές για σένα. Τόλμησε παρασκηνιακές επαφές, σχέσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που έχουν πολλά να σου δώσουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προχώρα δίχως να αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατήσουν πίσω. Μια μαγική ημέρα για σένα, που θέλεις να ανοιχτείς λίγο προς τα έξω και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Η ανάγκη σου, όμως, για κάτι πιο μόνιμο στις αισθηματικές σου σχέσεις, σε κάνει να κολλάς σε πρόσωπα και καταστάσεις, μόνο και μόνο από ανασφάλεια.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν πολύ ένταση στο περιβάλλον σου, ενώ χρειάζεσαι άμεσα να κάνεις κάποιες αλλαγές. Δεν γίνεται όμως να αλλάξεις όλη σου τη ζωή από τη μια μέρα στην άλλη. Δοκίμασε να τις κάνεις σιγά-σιγά και οργανωμένα, δίχως πισωγυρίσματα. Φρόντισε λίγο περισσότερο τον τομέα της καριέρας σου για να μπορέσει να σε φροντίσει και αυτή ανάλογα…

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στη γοητεία ενός ατόμου που σου έχει πάρει τα μυαλά, και οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα σε κάνουν να απολαύσεις μέχρι τέλους αυτό που τόσο καιρό επιθυμούσες και δεν τολμούσες να κάνεις. Μη μείνεις ούτε στιγμή σήμερα μέσα στο σπίτι, γιατί έξω θα βρεις πολλές νέες ευκαιρίες και θα βρεις τρόπο να εκτονώσεις όλη αυτή την εσωτερική ένταση που έχεις αυξημένη.

Λέων (23/7-23/8)

Δεν θα είναι εύκολο να προβλέψεις τις ανατροπές στον αισθηματικό σου τομέα, ούτε και να προετοιμαστείς ψυχολογικά ή με άλλο τρόπο γι’ αυτές. Πολλοί είναι εκείνοι που σε αγχώνουν κυρίως σε θέματα οικονομικά, γι’ αυτό μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να σου φέρει περισσότερες απώλειες. Δέξου ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και μην του εναντιώνεσαι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μην προκαλείς την τύχη σου τώρα που πλανητικές όψεις της ημέρας σε «χτυπούν» αλύπητα και μπορεί να σου φέρουν πολλά και δυσάρεστα γεγονότα σε όλους τους τομείς. Τα πιο δύσκολα θα είναι στον τομέα των σημαντικότερων σχέσεών σου, αισθηματικών, οικογενειακών ή επαγγελματικών, όπου οι συνεχείς διαφωνίες που θα προκύπτουν, μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε μια οριστική ρήξη. Μην αφήσεις τον εγωισμό να σε κάνει να χάσεις κάτι πολύ όμορφο, που τώρα μπορεί απλά να περνάει μια προσωρινή κρίση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Είναι μια καλή μέρα για περισυλλογή, να μαζέψεις τα όποια «κομμάτια» σου, να μετρήσεις λάθη και απώλειες και να κάνεις ένα πλάνο για το πώς και με ποιους συμμάχους θα προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις μέσα τώρα, είναι να κάτσεις και να σκεφτείς το επόμενο βήμα σου, δίχως όμως και να το κάνεις. Πρέπει να ξεχάσεις τελείως το παρελθόν, να ζυγίσεις τα πράγματα και να φερθείς δίκαια, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Δεν θα είναι εύκολο να αντισταθείς σε πειρασμούς που θα βρεθούν στο δρόμο σου, καθώς θα θέλεις να γευτείς ακόμα και απαγορευμένους καρπούς, αν σου δοθεί η ευκαιρία. Μυστικές σχέσεις και συναντήσεις, θα έχουν σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον τώρα για σένα. Αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση, πρόσεξε μην τη βάλεις σε κίνδυνο, γιατί η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει μαζί της και κάποιες αποκαλύψεις, με απρόσμενες συνέπειες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μεγάλη ζήτηση θα έχεις τώρα κυρίως στον ερωτικό τομέα, αν και δεν θα έχεις και την καλύτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Δύσκολα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις ή να εκτιμήσεις σωστά αυτά που έχεις ήδη στη ζωή σου και θέλεις να κρατήσεις. Κάποια γεγονότα θα φέρουν τώρα τόσο μεγάλη ένταση, που δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς ή και να πράξεις σωστά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Όσο κι αν θέλεις να βρεις κάτι σταθερό στα ερωτικά σου, μάλλον θα σε κυνηγούν ακόμα και σήμερα οι σύντομες, αλλά έντονες ερωτικές περιπέτειες. Δεν φταις εσύ, αλλά τα λάθος μηνύματα που παίρνεις. Φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, θα υπάρχει άφθονο, αλλά δύσκολα θα προκύψει κάτι παραπάνω από αυτό, κάτι πιο μόνιμο και πιο σταθερό, έτσι όπως το θέλεις. Μην ελπίζεις πως μπορείς να αλλάξεις τους άλλους, όταν ξέρεις πως ούτε εσύ μπορείς να αλλάξεις εσένα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Εκτός από έντονο φλερτ, σήμερα θα έχεις και πολλές ερωτικές κατακτήσεις, αφού η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει κατακόρυφα και όλοι θα θέλουν να βρεθούν κοντά σου. Φρόντισε να βρεθείς κι εσύ κοντά σε εκείνους που θέλεις και να τους κατακτήσεις. Η σημερινή ημέρα θα σου δείξει το δρόμο για να κάνεις όλα τα νέα σου ξεκινήματα, σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά, οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Μην ξεγελαστείς από όμορφα λόγια και υποσχέσεις, και αφήσεις τα σίγουρα, για να ρισκάρεις σε αβέβαιες σχέσεις και επενδύσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κυνήγησε την καλύτερη δυνατή θέση και πολύ σύντομα θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Κάνε νέα ξεκινήματα μόνο αν σιγουρευτείς πως τα έχεις οργανώσει σωστά και υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές για σένα. Έχε υπομονή και θα τα καταφέρεις. Κάνε επιτέλους την επανάστασή σου, ώστε να πάρεις τη θέση που σου ανήκει, τη θέση που έχεις ανάγκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment