PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 19/6



Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Περίοδος επέκτασης σε κάθε τομέα είναι αυτή που διανύετε, με την εξαιρετική σύνοδο Δία – Ουρανού στο ζώδιό σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η διάκριση ανάμεσα στο σωστό και το εύκολο είναι το κλειδί ώστε να επεκταθούν μόνο τα θετικά γεγονότα στην ζωή σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η εβδομάδα που έρχεται κινείται ανάμεσα σε αντίθετες καταστάσεις μεγάλης δυναμικής που όμως, αν καταφέρετε να τις ισορροπήσετε, θα έχετε εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα. Αποφύγετε να διαρρεύσετε σε ακραίες λογομαχίες στην προσπάθειά σας να αλλάξετε ανθρώπους ή και να τους πείσετε για το δίκιο σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Χειριστείτε με μέτρο και απόλυτη προσοχή επαγγελματικές αλλά και προσωπικές συζητήσεις και θέματα μετακινήσεων, υγείας και σπουδών. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με συνεργάτες και χειριστείτε με οργανωτικότητα και ακρίβεια οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας συνοδεύεται από σημαντικές όψεις, που δείχνουν μια διάθεση ανατροπών, αλλαγών και οριστικών «αποχαιρετισμών» σε κάθε τομέα.

Λέων (23/7-23/8)

Αφαιρέστε από σχέσεις και συνεργασίες τα παιχνίδια δύναμης, επιβολής και κτητικότητας και κατανοήστε πως ένα από τα δομικά συστατικά των υγιών σχέσεων είναι ο σεβασμός.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ισχυρές ανακατατάξεις επανέρχονται αυτή την εβδομάδα στο προσκήνιο σε κάθε τομέα. Η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας. Κύριος εχθρός σας σε αυτή την πολύ σημαντική περίοδο είναι η υπέρμετρη διανοητικοποίηση και η κριτική επί παντός επιστητού.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μια αλλαγή στρατηγικής στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα που γίνεται με την παρότρυνση και τις συμβουλές κοντινών σας προσώπων, θα εξελιχθεί την ερχόμενη εβδομάδα θετικά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα και η αναδρομή του κυβερνήτη σας Πλούτωνα, δείχνουν ότι επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν με την δέουσα ωριμότητα, δημιουργούν τώρα εμπόδια και ανατροπές στα πλάνα σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σημαντικές εξελίξεις σηματοδοτεί για εσάς η εβδομάδα που έρχεται, δημιουργώντας τις συνθήκες για εξαιρετικά ευνοϊκές αλλαγές αλλά και υλοποιήσεις στόχων που καιρό τώρα είναι σε εκκρεμότητα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Επανεμφάνιση καρμικών σχέσεων και γεγονότων περιέχει η ερχόμενη εβδομάδα. Αλήθειες που δεν λέχθηκαν ποτέ και συναισθήματα που, από την αδυναμία σας να εκφραστούν, πάγωσαν, φόρτισαν και χάωσαν την ζωή σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετηθούν οριστικά, με ωριμότητα, γενναιότητα και θετική προσέγγιση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Έντονα συναισθήματα θα προκαλέσει σε εσάς η εβδομάδα που έρχεται. Επαφές με σημαντικά για εσάς πρόσωπα, σας δίνουν την ευκαιρία για επανεξέταση και θετική επίλυση στον προσωπικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η εβδομάδα που έρχεται σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και ευνοεί την διασκέδαση και την ξεκούραση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment