PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 19/3


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στην Παρθένο.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στην Παρθένο.

Κριός (21/3-20/4)

Η πανσέληνος αυτή σηματοδοτεί την υλοποίηση μιας βαθιάς σας επιθυμίας. Είτε είναι μια συνεργασία όπου να υπάρχει ειλικρίνεια, είτε είναι μια σχέση η οποία θα έχει γερά θεμέλια.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή πανσέληνος ζητά από εσάς να ζυγίζετε με ακρίβεια τα υπέρ και τα κατά των ανθρώπων που έχετε βάλει στην ζωή σας και τα νέα άτομα που εισέρχονται σε αυτή επίσης. Ρεαλισμός πάνω απ’όλα!!!

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η Πανσέληνος ανεβάζει το πάθος σας και τον ρομαντισμό σας!!! Ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η μέρα ξεκινάει νωχελικά, στην πορεία όμως εξελίσσεται όμορφα.

Λέων (23/7-23/8)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Έντονη θα είναι για σας η εβδομάδα που έρχεται. Σημαντικές αποκαλύψεις σε κάθε τομέα φέρνουν στο προσκήνιο την αλήθεια ως έχει και σας κινητοποιεί σε μια σειρά αλλαγών.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ισχυρές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, σας δείχνουν πως ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά επώδυνες καταστάσεις, παίρνοντας την ευθύνη των επιλογών σας στα χέρια σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί ζητήματα που αφορούν νομικές διαδικασίες, αλλά και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι ανατροπές που προκύπτουν, σας φέρνουν αντιμέτωπους με την αναγκαιότητα αλλαγών και ενός νέου τρόπου οργάνωσης.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η Πανσέληνος σε θετική όψη με το ζώδιό σας, σας ζητά να στραφείτε σε αλλαγές στην ουσία των πραγμάτων αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις στον πυρήνα τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η Πανσέληνος προωθεί μια νέα τάξη πραγμάτων στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα μέσα από ανατροπές, αποκαλύψεις και σημαντικές αλλαγές.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η Πανσέληνος φορτίζει με ισχυρές αποκαλύψεις και ανατροπές την εβδομάδα που έρχεται. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια αλλά και η ψυχική και σωματική σας ισορροπία, θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment