PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 19/2


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 16 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 16 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα επαγγελματικά σας, σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους, εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Ταύρος (21/4-20/5)

Απομακρύνονται τα σύννεφα της ανασφάλειας σήμερα κι εσείς καλύτερα, διασκεδάστε με το έτερον ήμισυ ή με φίλους που σας αγαπούν.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δημιουργήσει εσωτερική πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Φερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Συμβιβαστείτε με τις συνθήκες γιατί θα τα χάσετε όλα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Χρειάζεστε συναισθηματική ξεκούραση σήμερα. Απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία των ανθρώπων που σας αγαπούν.

Λέων (23/7-23/8)

Δημιουργική μέρα για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Θα νιώσετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ευάλωτοι, θα απολαύσετε την ψυχαγωγία, θα είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν βόμβα!! Μέσα σας θα πνίγεστε και στους άλλους θα δείχνετε μια διάλυση σχέσεων ή το τέλος ενός δεσμού ή δυσαρέσκεια για μια συνεργασία.

Ζυγός (23/9-22/10)

Έχετε ανάγκη να ξεδώσετε, να βγείτε, να γλεντήσετε. Μην υπερβάλετε και μην κάνετε κατάχρηση στα οινοπνευματώδη. Προσοχή στην οδήγηση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μην προκαλείτε εντάσεις σε σχέσεις που σας συνδέει συναισθηματισμός. Όλα αυτά που νιώθετε είναι προσωπικά σας βιώματα. Δεν φταίνε οι τρίτοι.

Τοξότης (23/11-21/12)

Θετική επιρροή από τα άστρα έχετε σήμερα, μπαίνοντας σ ένα νέο περιβάλλον ή προβάλλοντας κάποιες νέες ιδέες που μπορεί να αποφέρουν κέρδη και ανάπτυξη.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Νιώθετε κούραση από την ένταση των ημερών μια ήρεμη συντροφιά σε ένα ρομαντικό περιβάλλον θα ήταν ότι πρέπει για την αποψινή βραδιά.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ασχοληθείτε με τον εκλεκτό της καρδιά σας. Νιώθει παραμελημένος.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Ο γάμος σας έχει υποστεί ρήγματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment