PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 18/7


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 18 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 18 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η αισθηματική σου ζωή κρύβει κάποιο μυστήριο ή κάποιο πρόβλημα σήμερα. Μάλλον θα μπεις στον πειρασμό να απατήσεις το ταίρι σου, παρόλο που δεν έχεις και μεγάλα παράπονα από αυτό. Πρόσεχε μη σε ανακαλύψει, αν δεν θέλεις να διαλυθεί ότι έχεις φτιάξει μαζί του μέχρι τώρα. Η καριέρα σου χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσεις εκεί που έχεις ονειρευτείς. Δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια πλέον. Μην κάνεις παρασπονδίες, αν θέλεις να διατηρήσεις μια σημαντική σχέση, γιατί αν μαθευτούν θα τη χάσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία στη σχέση σου μοιάζει να αυξάνεται έντονα αυτό σήμερα. Μίλησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μήπως και μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Η τύχη είναι με το μέρος της καριέρας σου γι’ αυτό φρόντισε και εσύ να μην την παραμελείς. Αν θέλεις να τολμήσεις κάτι που φοβόσουν πολύ κατά το παρελθόν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μην αναμίξεις τη φιλία με τα ερωτικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να χάσεις το ένα από τα δυο και σίγουρα θα το μετανιώσεις. Μην προτιμήσεις τώρα κρυφές συναντήσεις και σχέσεις γεμάτες ένταση και μυστήριο, παρόλο που θα σου κινούν συνεχώς το ενδιαφέρον. Προσπάθησε πιο πολύ. Δείξε στους άλλους πως έχεις πάρει κάποια πράγματα που σε ενδιαφέρουν, πιο σοβαρά απ’ ότι δείχνεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μια άκρως ερωτική ημέρα για σένα, που είναι πολύ πιθανό να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα, αφήνοντας στην άκρη τις περισσότερες δεύτερες σκέψεις και τις ανησυχίες. Διατήρησε τον ίδιο ρυθμό δουλειάς και τις αυξημένες ώρες εργασίας για να κερδίσεις πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις. Φρόντισε να βγαίνεις πιο συχνά έξω και να αποδέχεσαι τις προσκλήσεις των άλλων.

Λέων (23/7-23/8)

Κάποια γεγονότα, σκέψεις και συναισθήματα, έρχονται σήμερα δυναμικά να σου αλλάξουν τη ζωή και να φέρουν τα πάνω-κάτω, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Αυτή, είναι η κατάλληλη μέρα, για να κάνεις μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να του δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου. Μη φανερώσεις τη ζήλια που νιώθεις για το ταίρι σου γιατί μπορεί να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σήμερα μπορείς να σταθεροποιηθείς σε μία και μόνο σχέση, αρκεί να κινηθείς σωστά και να αποφύγεις τις περιττές γκρίνιες και μιζέριες. Μετά από περιπλάνηση και αναζήτηση του τέλειου συντρόφου, μοιάζεις να είσαι σίγουρη πως έχεις βρει κάτι πολύ καλό. Απόλαυσέ το. Σε θέματα οικονομικά, χαλάς πολλά χρήματα για τους άλλους, κι αυτό μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να το κόβεις σιγά – σιγά. Επένδυσε σε μια νέα δουλειά, μόνο αν έχεις διαπιστώσει πως πραγματικά σε συμφέρει, και δεν θα χάσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μια συγκατοίκηση θα ήταν ότι πρέπει για να δοκιμαστεί μια σημαντική σου σχέση. Ξεκίνα πρώτα από εκεί και αν δεις πως πάει καλά προχώρα και παρακάτω. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Μην αφήσεις να διαχειρίζονται οι άλλοι τα χρήματά σου και ιδιαίτερα κάποια μέλη της οικογενείας σου. Γιατί θα δεις πως δεν θα τα καταφέρουν καλύτερα από σένα. Αν χρειαστεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις στη καριέρα σου μην το αρνηθείς. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Όλα για τον έρωτα! Θα χρειαστεί βέβαια να επιλέξεις ανάμεσα στη ουρά που έχει στηθεί για πάρτη σου έξω από το σπίτι σου. Διάλεξε ότι πιο σταθερό και πιο φρόνιμο, που θα μείνει κοντά σου και μετά τη σημερινή ημέρα. Θα έχεις πολλές προτάσεις για δουλειά το διάστημα αυτό. Επέλεξε αυτή που θα μπορεί να ανεβάσει την καριέρα σου ακόμα πιο ψηλά. Φρόντισε να βλέπεις πιο συχνά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μη σε απορροφάει εντελώς η δουλειά σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το πάθος και η ένταση κρατούν ζωντανή μια σχέση. Διοχέτευσέ τα σε… δημιουργικούς τομείς και όχι σε αψιμαχίες. Δεν πρέπει να φοβάσαι τις δυσκολίες, γιατί ξέρεις πώς να δυναμώνεις απ’ αυτές. Αν θέλεις τώρα να αλλάξεις, να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ένα καινούριο ή παλιό σπίτι, πάλεψέ το από σήμερα. Απέφυγε οποιαδήποτε νέα κίνηση ή αλλαγή πορείας σε θέματα καριέρας, σπιτιού ή οικογένειας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ακόμα κι αυτήν, την τόσο ερωτική για σένα ημέρα, θα είναι δύσκολο να βρεις αυτό που ζητάς. Μια σχέση με ένα σταθερό και καλά συγκροτημένο άτομο. Όλο και κάποιο πρόβλημα θα προκύπτει συνεχώς. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή. Σε θέματα οικονομικά, δεν έχεις καμιά απολύτως επιθυμία τώρα απ’ ότι φαίνεται για να μαζέψεις χρήματα. Συνέχισε τις συχνές εξόδους και επαφές με φίλους και γνωστούς, για να περνάς καλά και να ξεσκάσεις λίγο παραπάνω. Άσε, που θα αυξήσουν πολύ τα τηλέφωνα στο καρνέ σου, και όλο και κάπου… θα σου χρειαστούν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αν δεν έχεις μια σταθερή σχέση, το σίγουρο είναι πως θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία στον ερωτικό τομέα τώρα που αυξάνονται επικίνδυνα οι κατακτήσεις σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αρκετά τώρα, που θα αποδώσουν καρπούς όλες οι προσπάθειες του παρελθόντος. Απέφυγε όμως όλες τις νέες επενδύσεις, γιατί το ρίσκο δεν είναι κάτι που θα σε βοηθήσει τώρα. Προχώρα αργά και με σταθερότητα. Κάνε νέα ξεκινήματα που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στη ζωή σου, και δεν θα χάσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μη χαλάσεις το καλό κλίμα που υπάρχει σε μια ερωτική σχέση, εξαιτίας του έντονου εκνευρισμού που θα έχεις τώρα. Αναπλήρωσε το χαμένο χρόνο και περάστε με το έτερον ήμισυ μια υπέροχη, ερωτική ημέρα. Η καριέρα, θα σου αποφέρει τώρα πολύ περισσότερα χρήματα αν το παλέψεις λίγο περισσότερο, με λιγότερο άγχος και αγωνία, γιατί σου χαλάνε τις υπέροχες δημιουργικές ιδέες και δεν θα μπορείς να τις υλοποιήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment