PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 18/5


Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 16 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 16 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα αλλά και θετικές συνεργασίες. Ζητήματα που αφορούν σε σπουδές, νομικές διαδικασίες αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις του παρελθόντος μπορούν να ξεκαθαριστούν τώρα, αρκεί να δείξετε τη δέουσα συγκρότηση και οργανωτικότητα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και νέοι τρόποι αντιμετώπισης εκκρεμοτήτων που σας πιέζουν εδώ και καιρό φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Φίλοι αλλά και συνεργάτες σας στηρίζουν και αυτό σας δημιουργεί ασφάλεια. Θετική προβλέπεται και στο συναισθηματικό τομέα σήμερα η πορεία των πραγμάτων με την εύνοια της Αφροδίτης.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα προσοχή αφενός σε οικονομικές δοσοληψίες που κρύβουν παγίδες και αφετέρου σε σημαντικές νομικές υποθέσεις. Θέματα σπουδών και συμβόλαια, χρειάζονται αρκετή προσοχή και ψάξιμο. Στον συναισθηματικό τομέα αποφύγετε εντάσεις που αφορούν παρασκήνιο, προωθώντας την ισορροπία των πραγμάτων.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Οργανώστε σήμερα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανατροφοδοτούν. Διεκπεραιώστε με όσο περισσότερο ανώδυνο τρόπο γίνεται υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα και φτιάξτε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να σας επιτρέπει περισσότερο χρόνο χαλάρωσης.

Λέων (23/7-23/8)

Ξεκαθαρίστε με δυναμικό τρόπο σχέσεις σας, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Οργανώστε συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, που οι συζητήσεις μαζί τους θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα μέσα σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αυτή την περίοδο σας δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψετε υπέρ σας αρνητικές καταστάσεις που αφορούν οικονομικές υποθέσεις, συμβόλαια και νομικές διαδικασίες. Ζητήστε βοήθεια από πρόσωπα που εμπιστεύεστε, φίλους, συνεργάτες αλλά και άτομα που κατέχουν θέσεις κλειδιά στην αντιμετώπιση σοβαρών υποθέσεων που σας απασχολούν σε κάθε τομέα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η σημερινή μέρα σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και συζητήσεις που αφορούν σε επαγγελματικούς σας στόχους. Στον συναισθηματικό τομέα, θα χρειαστεί να διευθετήσετε πρακτικά θέματα που αφορούν τη σχέση σας αλλά και προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό εσάς και τον σύντροφό σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη μελλοντική σας πορεία σε αυτόν, βγαίνουν σήμερα στο προσκήνιο με εξαιρετικά θετικό τρόπο. Η οργάνωση των στόχων σας είναι το κλειδί της επιτυχίας τους. Αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηματικό τομέα, αλλά και συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα που περιέχουν ένταση και ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Χειριστείτε σήμερα, οικονομικά θέματα, συμβόλαια και νομικές διαδικασίες, αποφεύγοντας να αφήσετε οτιδήποτε στην τύχη του. Στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, ξεκαθαρίστε καταστάσεις και πείτε αλήθειες που εδώ και καιρό στέκουν εμπόδιο στις σχέσεις σας και διευρυνθείτε συναισθηματικά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σημαντικές κινήσεις που περιέχουν διορατικότητα και έντονη δυναμική φέρνει η σημερινή μέρα στον επαγγελματικό τομέα, ανοίγοντάς σας τον δρόμο σε νέες, πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες. Στον συναισθηματικό τομέα, τα ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις που προκύπτουν σας βοηθούν να βάλετε στην άκρη μελανά σημεία στον τομέα των σχέσεων.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα έχετε θετική διάθεση καθώς έρχονται δίπλα σας πρόσωπα με ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σημαντικές ευκαιρίες και μην τις αντιμετωπίσετε σε καμία περίπτωση με επιπολαιότητα. Αποφύγετε σαμποτάζ και ανταγωνισμούς και χειριστείτε υπέρ σας τα όσα προκύπτουν.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Θετικές κινήσεις περιέχει η σημερινή μέρα, αλλά και επαφές και συζητήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Συζητήσεις που αφορούν τη δόμηση μελλοντικών σας στόχων, τίθενται με καθαρότητα και λογική. Αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηματικό τομέα και μην εμπλακείτε σε συζητήσεις και κουτσομπολιά που μπορεί να επιφέρουν ανατροπές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment