PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 18/4


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (στο Ζυγό).

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (στο Ζυγό).

Κριός (21/3-20/4)

Θα ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις σε κάθε τομέα. Παρόλα αυτά, αποφύγετε ρήξεις στον συναισθηματικό τομέα και μην παραμελήσετε σε καμία περίπτωση θέματα μετακινήσεων αλλά και οικογενειακής φύσεως.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο και μπορούν να προωθήσουν στόχους στον επαγγελματικό τομέα, συμβόλαια αλλά και μια καλύτερη και πιο εναρμονισμένη κατάσταση στον συναισθηματικό τομέα, καλό είναι να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρησιμοποιήστε την περίοδο του Πάσχα για να ανατροφοδοτηθείτε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η επαναφορά προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος στο προσκήνιο, σας ζητά να αναλάβετε ευθύνες κυρίως απέναντι στον εαυτό σας, ομαλοποιώντας το γενικό κλίμα. Με μια πιο συναισθηματική διάθεση που ευνοεί εξαιρετικά τη δράση σας στο συναισθηματικό τομέα κινείται η περίοδος του Πάσχα. Φίλοι και ταξίδια σας δίνουν αρκετές ευκαιρίες να χαλαρώσετε.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του, με τον Άρη στο ζώδιό σας και τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου. Οργανώστε προσεκτικά μετακινήσεις και ταξίδια, αποφεύγοντας πιθανές ταλαιπωρίες. Φροντίστε την υγεία σας και μείνετε μακριά από κάθε είδους εντάσεις αλλά και συναισθηματικές υπερβολές.

Λέων (23/7-23/8)

Είστε αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων αλλά και στόχων που υποστηρίζετε εδώ και καιρό. Κινηθείτε με δυναμισμό, ωριμότητα και μέτρο και θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Παρθένος (24/8-22/9)

Επαναπροσεγγίσεις σε κάθε τομέα βοηθούν να εξυγιάνετε και να εξισορροπήσετε καταστάσεις αλλά και ευθύνες που αντιμετωπίσατε ανώριμα στο παρελθόν με κόστος την αποδιοργάνωσή σας. Αναλάβετε τις σωστές ευθύνες που αναπτύσσουν και αντανακλούν την αγάπη τους προικίζοντάς σας με τα αποτελέσματα του κόπου σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αποφάσεις που πρέπει να παρθούν με διαύγεια και ωριμότητα φέρνει στο προσκήνιο για εσάς η σημερινή μέρα. Έντονη κινητικότητα με αρκετές επαφές και συζητήσεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, οι οποίες κινούνται ευχάριστα. Νέες προοπτικές που φέρνουν καινούριες ιδέες και πρόσωπα στη ζωή σας θα σας χαροποιήσουν και θα σας ενθουσιάσουν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα μέσα σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Αλήθειες που τώρα βγαίνουν στο φως, σας ανταμείβουν με ισορροπία και αρμονία, αν βρείτε το σθένος να τις υποστηρίξετε έμπρακτα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Έντονα γεγονότα και καταστάσεις σε κάθε τομέα θα χρειαστούν όρια ώστε να μην καταλάβουν με το βάρος τους και την έντασή τους την περίοδο των διακοπών σας. Είναι σημαντικό να αποδώσετε στον εαυτό σας την χαρά και την ξεκούραση που του αξίζει, αποφεύγοντας να καταναλωθείτε σε σχέσεις και γεγονότα που δεν σας «θρέφουν».

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Στον συναισθηματικό τομέα, ήρθε η ώρα να έρθετε αντιμέτωποι με σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος. Πεποιθήσεις που συντηρείτε χωρίς πραγματικά να έχετε συναισθηματική επαφή μαζί τους και σας απομυζούν αυτή την περίοδο, θα αναθεωρηθούν. Καιρός είναι να κατανοήσετε ότι ο παλιός τρόπος δεν αποδίδει πια και χρειάζεται να δημιουργηθούν διαφορετικές συνθήκες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η περίοδος που έρχεται σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και ευνοεί την διασκέδαση και την ξεκούραση. Επαφές και συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα που περιέχουν εκκρεμότητες του παρελθόντος, σας δίνουν την ευκαιρία για επανεξέταση και θετική επίλυση.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Είστε στο κατώφλι μιας νέας κατάστασης που εκτός από συναισθηματικές ανακατατάξεις προϋποθέτει και νέες, πρακτικές δομές. Αξιοποιείστε την περίοδο των διακοπών προετοιμάζοντας το έδαφος με θετική διάθεση και γενναίες διαφοροποιήσεις σε κάθε τομέα. Βγάλτε από την ζωή σας ότι άρρωστο και φθαρμένο, ανοίγοντας τον δρόμο σε νέες υγιείς επιλογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment