PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 18/11/2011



Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Κριός (21/3-20/4)

Καυτή αναμένεται να είναι όλη η μέρα για τα αισθηματικά σου καθώς οι κατακτήσεις σου αυξάνονται επικίνδυνα… και πιθανό να μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις μια εμπειρία ιδιαίτερα συναρπαστική. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα έξοδα που κάνεις, ιδιαίτερα για πρόσωπα της οικογενείας σου ή για θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Πιθανό να ξεφύγεις λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μαγική για τις αισθηματικές σχέσεις αποδεικνύεται η σημερινή μέρα, καθώς το φλερτ ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να «παίζεις» με τα κατάλληλα άτομα. Η περίοδος αυτή είναι σούπερ τώρα για τα οικονομικά σου, καθώς θα έχεις μια θεαματική άνοδο δίχως να προσπαθήσεις και πολύ. Παράλληλα, νέες συμφωνίες μπορούν να προωθήσουν την καριέρα σου. Είναι μια υπέροχη μέρα, για να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το φλερτ και ο έρωτας είναι μέσα στο αίμα σου και φαίνεται πως δίχως αυτά, δεν αισθάνεσαι ζωντάνια και χαρά. Η σημερινή ημέρα θα φέρει πληθώρα από νέα πρόσωπα στη ζωή σου, που δεν θα ξέρεις ίσως ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Οι καθυστερήσεις πιθανό να αναβάλουν πολλά από τα σχέδια που είχες κάνει και ήθελες να τελειώσεις τώρα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Με τις πλανητικές διελεύσεις της σημερινής ημέρας, θα δεις τη στάση του συντρόφου σου να αλλάζει προς το θετικό απέναντί σου. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα θετικά και για τα οικονομικά σου τώρα, καθώς θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Απόλαυσε τα δώρα που έχεις να λαμβάνεις τώρα απ’ τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην ψάχνεις να δεις τι σημαίνουν ή αν θέλουν κάτι για αντάλλαγμα.

Λέων (23/7-23/8)

Αυξάνεται σήμερα το εκρηκτικό σου ταμπεραμέντο και βάζεις φωτιά σε σχέσεις και ερωτικά ζητήματα με το πάθος που θα έχεις αυτό το διάστημα. Θέλεις να προσφέρεις πολλά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και ίσως τελικά να προβείς σε υπερβολές, που ίσως δεν θα αντιληφθείς εσύ, αλλά σίγουρα οι άλλοι. Αν τις αποφύγεις, μπορεί να περάσεις και καλύτερα, και να μείνει και η τσέπη σου γεμάτη. Νέα ξεκινήματα, καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις, είναι το καλύτερό σου για σήμερα. Πάρε τώρα όλες τις αποφάσεις που θέλεις, αφού πρώτα εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα για να μη γίνουν λάθη.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δεν θα ήταν και η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις τώρα στις αισθηματικές σου σχέσεις, αν ακολουθήσεις το δρόμο του παράδοξου ή του παράνομου. Αξίζεις πολύ περισσότερα και το ξέρεις. Αναζήτησε καλύτερες λύσεις, από το να κάνεις πισωγυρίσματα στα θέματα της καριέρας σου και να ασχολείσαι με τομείς που έχουν αποδείξει πως δεν μπορούν να σου αποδώσουν στο μέγιστο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις νέες συμφωνίες, ενώ θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή για όλες τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που σε περιμένουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η ένταση που επικρατεί στον αισθηματικό τομέα δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Προσπάθησε να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου αντί να τρέχεις για να ικανοποιήσεις τους άλλους. Άνοιξε τα φτερά σου σε θέματα καριέρας και πέταξε μακριά αφού στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις αυτή τη φορά. Μη ζητήσεις τη βοήθεια κανενός. Δεν τη χρειάζεσαι άλλωστε πραγματικά. Αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική διασκέδαση και να αφήσεις όλα τα άλλα να περιμένουν τη σειρά τους για όταν θα είσαι σε παντελώς σε ετοιμότητα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η σταθερότητα και η ασφάλεια που χρειάζεσαι στις αισθηματικές σου σχέσεις, θέλει πολύ κόπο για να επιτευχθεί. Προσπάθησε λίγο περισσότερο να μην υποπέσεις στο σφάλμα της απολυτότητας και άκουσε και τη γνώμη των άλλων πριν κάνεις οτιδήποτε. Η καριέρα σου βρίσκεται στο απόγειό της, καθώς όλα τα νέα σου σχέδια μπορούν να μπουν σε εφαρμογή και να έχουν από την αρχή, πολύ θετικά αποτελέσματα. Προχώρα σε αγοραπωλησίες ή ανακαινίσεις ακινήτων που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι αισθηματικές σχέσεις σου έχουν άμεση ανάγκη από ανανέωση. Περιόρισε τη δουλειά και πάρε το έτερον σου ήμισυ σε ταξίδια μαγικά και… ονειρεμένα για να ξεκινήσετε από κει που είχατε μείνει. Απέφυγε όσο γίνεται να βάλεις και νέα «βάσανα» στο κεφάλι σου και μη φορτώνεσαι με νέα δάνεια ή πιστωτικές κάρτες για να έχεις να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα στα ταξίδια και τις βόλτες σου. Μη σκεφτείς τίποτα και κανέναν τώρα, γιατί μπορεί να χάσεις την ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι που θα σε συναρπάσει.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ο δυναμισμός σου δεν περιγράφεται καθώς μπορείς τώρα να πάρεις τα ηνία της αισθηματικής σου ζωής στα χέρια σου. Όλα εξαρτώνται από τις πρωτοβουλίες που είσαι σε θέση να πάρεις. Προχώρα δίχως κανένα δισταγμό. Η δημιουργικότητά σου είναι απίστευτη γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά για να κάνεις ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα σου.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η σημερινή ημέρα, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ιδιαίτερα θετική για σένα σχέση ή συνεργασία σε αισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μην τη χάσεις. Άραξε σε μια σχέση που έχει όλα τα προσόντα να σε κάνει να νιώσεις ευτυχία και ολοκλήρωση, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μπορείς. Αν όμως συνεχίσεις να πληρώνεις έξοδα με αυτούς τους ρυθμούς που έχεις τώρα, μάλλον δεν θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ή του ύψους ή του βάθους είναι τα ερωτικά σου τώρα, καθώς δεν θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τις εναλλαγές των διαθέσεών σου. Ο έντονος ερωτισμός που διαχέεις τώρα σε κάνει μοναδικό κυνηγό, για εκείνους που σε ενδιαφέρουν. Όταν υπάρχουν έντονες διαφωνίες με το έτερον ήμισυ, κάνε έρωτα και όχι πόλεμο, γιατί μόνο συντρίμμια μπορεί να αφήσει και για τους δυο. Αν έχεις πολύ δουλειά τώρα, προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για ξεκούραση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment