PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 18/10


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 11 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 11 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ότι νέο παρουσιαστεί στον χώρο του έρωτα θα έχει καθαρά σεξουαλική μορφή, γι αυτό μην ποντάρετε και μην έχετε απαιτήσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα ευνοούνται οι στόχοι και οι καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες. Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήσετε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μην απογοητεύετε αν τα μηνύματα που εισπράττετε από τον περίγυρο είναι αρνητικά. Μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση. Κάντε τζόκινγκ φορώντας ακουστικά και ακούγοντας μουσική.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σήμερα σας συμβουλεύουν ότι η υπερβολική κούραση και το άγχος σας κάνουν να νιώθετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι. Χαλαρώστε, δεν γίνονται όλα σε μια μέρα.

Λέων (23/7-23/8)

Δεν χρειάζεται να έχετε έτοιμη πάντα μια απάντηση για όλους και για όλα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα οικονομικά σας παρόλο που υπάρχουν εντάσεις, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μαζευτείτε χωρίς να κάνετε ασυλλόγιστες σπατάλες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η παθητική στάση σήμερα θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Αποφύγετε έντονες συζητήσεις, θα δημιουργηθεί κλίμα με παρασκηνιακές συκοφαντίες, σχόλια και ίντριγκες στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πάθος και ερωτισμός στην πρώτη γραμμή. Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες σας σε σχέση με τις επιθυμίες σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει ευαίσθητους σήμερα και θα επιθυμήσετε τα παιδιά σας και την θαλπωρή της οικογένεια σας. Ξεκαθαρίστε αρκετά πράγματα από το παρελθόν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές αλλά και συναισθηματικές επενδύσεις, γενικότερα αυτές τις μέρες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η ρουτίνα σας έχει κουράσει και έχει παρασύρει και την σχέση σας. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι δύσκολες πλανητικές όψεις σήμερα σας δημιουργούν εκνευρισμούς και ξεσπάσματα σε τρίτους χωρίς απαραίτητα να φταίνε. Μην μπλέκετε σε «θύελλες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment