PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 17/7


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 16 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 16 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς με χιλιάδες προτάσεις και προσφορές. Η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στο πλήθος το ταίρι των ονείρων σου. Δεν πρέπει να χάσεις ούτε μία ευκαιρία για να ανεβάσεις την καριέρα σου στα ύψη και μην αφήσεις να σε κυριέψει η καχυποψία επειδή θα σου τύχουν πολλές και μοναδικές ευκαιρίες μαζεμένες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή ημέρα θα «συμμαζέψει» και πάλι τα αισθηματικά σου. Αρκετά ξεσάλωσες. Αν νιώθεις κάτι ξεχωριστό για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάνε ένα βήμα παραπάνω σήμερα, μήπως και γίνει κάτι καλό. Μόνο πρόσεχε τις ζήλιες και τις κτητικότητες, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Κλείσε μια νέα συμφωνία στα επαγγελματικά σου με γνώμονα το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και οι κατακτήσεις, θα έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Τώρα, είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς και πάλι σε παλαιότερες ερωτικές ιστορίες, που φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει. Ζύγισε όλα τα υπέρ και τα κατά, για να μην κάνεις και πάλι τα ίδια λάθη. Νέες γνωριμίες, συμφωνίες, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις και ταξίδια, μπορεί να φέρουν τις ευκαιρίες που περιμένεις εδώ και καιρό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλά τα νεύρα και οι εντάσεις της ημέρας για σένα, καθώς φαίνεται πως έχεις πολλά να επιλύσεις τόσο με τους άλλους, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Φρόντισε μόνο να μην τα βάζεις με όποιον βρεθεί μπροστά σου, αλλά πάντα με εκείνον που φταίει. Αν δεν τον γνωρίζεις, καλύτερα να μην προβείς σε ενέργειες που μπορούν να σε εκθέσουν. Χάρισε δώρα στους αγαπημένους σου, και απέφυγε όλα τα άσκοπα έξοδα, που δεν έχεις και τόσο μεγάλη ανάγκη τώρα.

Λέων (23/7-23/8)

Μια νέα σχέση μπορεί να σου δώσει τώρα την απάντηση και την ανανέωση που ζητάς. Αν έχεις ήδη μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις με μικρές ευχάριστες εκπλήξεις, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς. Η σταθεροποίηση μιας σχέσης, θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να αισθανθείς ασφάλεια. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα όπου η αυξημένη σου δύναμη στο χώρο της καριέρας, αυξάνει τη δημιουργικότητά σου, ενώ είσαι σε ετοιμότητα για να κατακτήσεις τους πάντες και τα πάντα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Φρόντισε να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλο αυτό το καυτό διάστημα στις σχέσεις σου, για να έχεις και μετά κάτι υπέροχο να θυμάσαι. Φωτιά θα πάρουν τα ερωτικά σου τώρα και μπορείς ακόμα και να το απολαύσεις. Θα έχεις εσύ το πάνω χέρι και μπορείς να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να έχεις μεγάλη εύνοια στον ερωτικό τομέα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορείς να διατηρήσεις μια απόλυτη σταθερότητα στις σχέσεις σου. Απέφυγε τους εγωισμούς.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μην αναλώνεσαι σε σχέσεις με σύντομη διάρκεια και προπαντός μη γυρίζεις πίσω στο παρελθόν, γιατί εσύ θα χάσεις. Σε θέματα επαγγελματικά ξεκίνα με προσοχή και σωστή οργάνωση οτιδήποτε τριγυρίζει στο νου σου εδώ και πολύ καιρό. Έχεις όλα τα προσόντα τώρα να πετύχεις. Αν αποφύγεις και τις εντάσεις και τα προβλήματα στον οικογενειακό χώρο, όλα θα πάνε μια χαρά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το διάστημα αυτό μπορεί να είναι γεμάτο ανατροπές αλλά εσένα τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις πράγματα που έχεις ήδη ξεκινήσει πολύ πιο πριν. Απέφυγε να κλείσεις μια νέα συμφωνία τώρα και κάνε υπομονή. Ξεκίνα να ψάχνεις για μια νέα κατοικία, αν ξέρεις για τι ψάχνεις, ξεκινώντας με το να μάθεις πρώτα τις ανάγκες σου και τα χρήματα που είσαι σε θέση να διαθέσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Ο ανταγωνισμός στον ερωτικό τομέα μπορεί να είναι υψηλός, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει όσο προσπαθείς. Κάνε αγορές αφού στηριχθείς στη λογική και καταγράψεις τι ακριβώς σου λείπει, για να μην πάνε χαμένα αυτά που θα πάρεις. Ασχολήσου περισσότερο με το διάβασμα, το γράψιμο και τα ταξίδια. Μίλησε μόνο με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι αρκετά, έτσι ώστε να μπορέσεις να βγάλεις κάποια πράγματα από μέσα σου.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η ανεξαρτησία των ατόμων που γνωρίζεις και σε ενδιαφέρουν ερωτικά, είναι ιδιαίτερα αυξημένη και γι’ αυτό δεν μπορείς να περνάς καλά και να έχεις την απαιτούμενη προσοχή που έχεις ανάγκη και σου αξίζει. Σταμάτα να βλέπεις όλα τα πράγματα ίδια, και επέλεξε τι θέλεις να πετύχεις πρώτο. Βάλε σωστές και δίκαιες προτεραιότητες. Ρίσκαρε για να μπορείς να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που έχεις σήμερα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ερωτικά βρίσκεσαι σε μια φάση όπου τίποτα δεν σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να μην κάνεις μια νέα σχέση τώρα. Σε θέματα οικονομικά, κάνεις αρκετές σπατάλες και γενικότερα πολλές υπερβολές γύρω από τις αγορές σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο, αν θέλεις να έχεις. Δώσε βάση στα πρώτα μικροπονάκια που έχεις, και άφησέ τα να σε οδηγήσουν σε ένα γενικό τσεκάπ, έστω και ως αφορμή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Φρόντισε να περνάς περισσότερες ώρες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην παραμελείς την ερωτική σου ζωή εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχεις δημιουργήσει, όσο πιεστικές κι αν είναι, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να αποξενωθείτε δίχως να το καταλάβετε άμεσα. Αναζήτησε τι θέλεις βαθιά μέσα σου γιατί έχει έρθει η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και των δύσκολων επιλογών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment