PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 17/4


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 14 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 14 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ξεκουραστείτε την περίοδο του Πάσχα, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, φορτίζουν θετικά τη διάθεσή σας στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυτονομία, ανοίγοντας δρόμους σε κάθε τομέα που το προηγούμενο διάστημα δειλιάσατε ή δεν μπορέσατε να πραγματοποιήσετε. Στον συναισθηματικό τομέα, θα κατανοήσετε πως η ισοτιμία στη σχέση σας είναι το κλειδί για να παρέχετε στον εαυτό σας αρμονία και ασφάλεια.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αποφύγετε υπερβολές σήμερα στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα και οργανώστε αρκετά προσεκτικά μετακινήσεις αλλά και εκκρεμότητες που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστούν οι τομείς της επικοινωνίας αλλά και των οικογενειακών σχέσεων.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αρκετά αντιφατική θα είναι για εσάς η σημερινή ημέρα, φορτίζοντάς σας με αρκετή ένταση αλλά και την αναγκαιότητα να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να αφήσετε πίσω σας εκκρεμότητες που σας βαραίνουν εδώ και καιρό.

Λέων (23/7-23/8)

Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και θετικές οικονομικές προοπτικές που ανοίγονται αυτή την περίοδο, σας δίνουν σιγουριά και ασφάλεια για την μελλοντική σας πορεία. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται εξαιρετικά, αρκεί να αποφύγετε υπερβολές αλλά και λάθος συμπεριφορές που σας κόστισαν στο παρελθόν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αποφύγετε σήμερα να μπείτε στη διαδικασία να πολεμήσετε καταναλώνοντας τον εαυτό σας είτε πρακτικά είτε λεκτικά για πράγματα για τα οποία δικαιωματικά σας ανήκουν και το περιβάλλον, για τους δικούς του λόγους, δείχνει να μην το αναγνωρίζει. Φανείτε προσεκτικοί σε θέματα μετακινήσεων, οικονομικών εκκρεμοτήτων και ζητημάτων υγείας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θέματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα αλλά και τον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με αποστασιοποίηση φροντίζοντας να μην εμπλακείτε περισσότερο από όσο πρέπει σε αυτά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα πραγματοποιήσετε σημαντικές κινήσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό τομέα, όπου είναι πολύ πιθανό να μην αποφύγετε εντάσεις με στόχο να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και γεγονότα ώστε να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πολλές επαφές και μετακινήσεις την περίοδο του Πάσχα. Η παρουσία θετικών ατόμων δίπλα σας αλλά και η επικοινωνία μαζί τους σημαντικών θεμάτων που σας απασχολούν, σας βοηθά να βρείτε λύσεις και μάλιστα με πολύ εποικοδομητικό αλλά και διασκεδαστικό τρόπο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις, ακρίβεια σε συζητήσεις που αφορούν τον προσωπικό και οικονομικό τομέα αλλά και απόσταση από καταστάσεις που εγκυμονούν ρήξεις. Η περίοδος αυτή περισσότερο ευνοεί τον επανασχεδιασμό καταστάσεων σε κάθε τομέα παρά τις οριστικές αποφάσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Έντονη η πίεση και ο φόρτος στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί καλή οργάνωση και πειθαρχία από την μεριά σας για να αντιμετωπιστεί. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν αρνητικότητα. Θέματα σχέσεων και μετακινήσεων είναι σημαντικό να προσεχτούν ιδιαίτερα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς σήμερα και αποφύγετε να διασπαστείτε, εμπλεκόμενοι σε παράλληλες διαδικασίες που είναι αδύνατο να φέρετε εις πέρας. Συζητήσεις που αφορούν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, καλό είναι να προσεχθούν διότι εγκυμονούν εντάσεις και ρήξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment