PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 17/10/2011


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Οι αντιστάσεις που θα συναντήσεις στην αισθηματική σου ζωή θα είναι έντονες τώρα. Δείξε με πράξεις τις καλές προθέσεις σου και σίγουρα θα τις λάβει υπόψη του και το κατάλληλο άτομο. Η προσπάθειά να αλλάξεις πολλά πράγματα στην καριέρα σου, θα βρει την κατάλληλη αποδοχή, αρκεί να το ψάξεις λίγο περισσότερο και να μη μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια.

Ταύρος (21/4-20/5)

Κι ενώ εσύ επιζητάς την αρμονία στις αισθηματικές σου σχέσεις, το ταίρι σου δεν έχει την ίδια άποψη και είναι έτοιμο για πόλεμο. Αγνόησε τις προθέσεις του και βρεθείτε κάπου στη μέση. Δεν θα μπορέσεις να αποβάλεις το άγχος για θέματα καριέρας ούτε και τώρα. Τακτοποίησε θέματα ασφαλιστικά, φορολογικά, κληρονομικά και όλα τα ζητήματα που αφορούν χρήματα των άλλων, για να μην σε ταλαιπωρήσουν αργότερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ακολούθησε το θετικό πνεύμα κάποιων σημαντικών προσώπων και δώσε μία ακόμη ευκαιρία σε εκείνους που το αξίζουν και σε αναζητούν από το παρελθόν. Η σημερινή ημέρα θα σε ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά καθώς έχεις μια ιδιαίτερα ισχυρή αποφασιστικότητα να τα βγάλεις πέρα δίχως απολύτως καμία βοήθεια, ο κόσμος να χαλάσει.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μάλλον είσαι το θύμα της υπόθεσης στην αισθηματική σου ζωή, καθώς δίνεις πολύ περισσότερα απ’ αυτά που περιμένεις να πάρεις. Προσπάθησε τώρα να πάρεις λίγα περισσότερα, για να μείνεις εκεί που είσαι. Οτιδήποτε κι αν συμβεί μέσα στη μέρα και αφορά την καριέρα σου μάλλον θα σου βγει σε καλό, παρόλο που μπορεί να το φοβηθείς λίγο στην αρχή.

Λέων (23/7-23/8)

Άρχισε να σκέφτεσαι σοβαρά τη συμβίωση ή γενικότερα μία ακόμα δέσμευση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αρκετά, σε στηρίζει και περνάτε όμορφα όταν είστε μαζί. Συνέχισε τη σκληρή προσπάθεια να ανεβάσεις τις μετοχές σου στο χρηματιστήριο της καριέρας σου, καθώς ο ανταγωνισμός δρα υπέρ σου τώρα. Φρόντισε να απομονωθείς σε ένα ρομαντικό μέρος με το αγαπημένο σου πρόσωπο, τώρα ή όποτε μπορέσεις, για να τονώσετε τη σχέση σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις μια σχέση που έχει ξεκινήσει τώρα τελευταία, αλλά έχει ήδη περάσει από πολλές και δύσκολες φάσεις. Μην αναβάλεις μια συμβίωση που θα είστε τα δυο σας, και θα περνάτε περισσότερες ώρες μαζί. Είναι η κατάλληλη ημέρα για αγορά σπιτιού ή για αλλαγές μέσα στο χώρο σου. Εκμεταλλεύσου την.

Ζυγός (23/9-22/10)

Με τόλμη και γοητεία θα προσεγγίσεις την τελειότητα στις σχέσεις σου τώρα. Θα χρειαστεί να αλλάξεις τακτική, καθώς και τρόπο προσέγγισης των στόχων σου, ξεκινώντας από σήμερα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις κάτι σημαντικό. Μην καθίσεις ούτε στιγμή μέσα στο σπίτι τώρα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η σημερινή μέρα θα σου δώσει όλα αυτά που ζητούσες τόσο καιρό από την αισθηματική σου σχέση και δεν ήταν ακόμα σε θέση να στα δώσει, αλλά πρώτα μπορεί να σε παιδέψει λίγο. Η οικονομική σου κατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τώρα που τα χρήματα που εισπράττεις είναι πολύ περισσότερα, βάλε και κανένα ευρώ στην άκρη για μια δύσκολη ώρα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας μπορούν να σε βάλουν σε δίλημμα στα αισθηματικά σου, καθώς είναι τόσα τα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα και το δείχνουν έμπρακτα, που τελικά μάλλον θα μπερδευτείς. Με τα σωστά συμπεράσματα ως οδηγό θα μπορέσεις να συνεχίσεις παρακάτω, αλλάζοντας αν χρειαστεί πορεία πλεύσης. Δεν θα πρέπει όμως να σε φοβίζουν οι αλλαγές γιατί το πιθανότερο είναι τελικά να είναι για καλό.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ίσως είναι η καλύτερη εποχή για να περάσεις ένα διάστημα χωρίς ερωτική σχέση, ώστε να τα βρεις λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Το χρειάζεσαι πραγματικά, προκειμένου να φτιάξεις αμέσως μετά μια πιο κατάλληλη και σταθερή σχέση για σένα, που θα πλησιάζει περισσότερο στα ιδιαίτερα απαιτητικά στάνταρ σου.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Εσύ, που συχνά μπλέκεις τη φιλία με την αισθηματική σχέση, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα διαχωρίσεις τώρα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα ξαναμπλέξεις ακόμα χειρότερα από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε για να μη χάσεις ένα καλό φίλο εξαιτίας μιας σχέσης, γιατί δύσκολα θα το ξεπεράσεις. Πόνταρε στην τύχη σου, αλλά δίχως να ρισκάρεις πολλά, για να πάρεις λίγα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κάνε την επανάστασή σου στον αισθηματικό τομέα και ζήτα από τη σχέση σου αυτά που δικαιούσαι να πάρεις αλλά… με έναν πιο γλυκό και έμμεσο τρόπο, ώστε να έχεις και περισσότερες ελπίδες να το πετύχεις. Η καριέρα σου βρίσκεται σε ένα αρκετά ψηλό σκαλί του βάθρου και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να τη διατηρήσεις εκεί που βρίσκεται ή να πας ακόμα πιο ψηλά, δίχως να έχεις ανάγκη κανέναν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment