PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/8


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη.

Κριός (21/3-20/4)

Γοητευτικοί καθώς είστε προκαλείτε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον, το θαυμασμό μα και το φόβο στον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σας – υπάρχουν θέματα που χρειάζονται λύσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σιγά – σιγά τα προβλήματα αρχίζουν να αντιμετωπίζονται επειδή εσείς έχετε την εσωτερική δύναμη για να αγωνιστείτε κερδίζοντας το παιχνίδι. Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη του στάση.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα θα νιώθετε δυσαρέσκεια και μια επιθυμία να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό ή πρωτότυπο. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς θα είστε φορτισμένοι και θα βλέπετε τα πράγματα εντελώς υποκειμενικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας αναστατώνουν! Δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Διώξετε τις προκαταλήψεις και τις αδικαιολόγητες φοβίες σας και μην έχετε ανασφάλεια για τα οικονομικά σας.

Λέων (23/7-23/8)

Ίσως κάποια άτομα απ’ το περιβάλλον σας να περιορίζουν με τον τρόπο τους τις δυνατότητες σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας. Μια αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση σας συνοδεύει. Κάποιες προσδοκίες για την πορεία της εξέλιξης ενός δεσμού, φαίνεται να διαψεύδονται.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή απ’ το ταίρι σας. Ζήστε άφοβα το ερωτικό σκηνικό που αναπτύσσετε γύρω σας. Το περιβάλλον θα υποστηρίξει τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Εμπιστευθείτε το προσωπικό σας γούστο σε κάποιες αγορές.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η διάθεσή σας δεν μπορεί παρά να παρασύρει τους περισσότερους από εσάς σε αγορές καταναλωτικών αγαθών και έξοδα διασκεδάσεων. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Εάν σήμερα χρειαστεί να επισκεφθείτε μία δημόσια υπηρεσία που να έχει άμεση σχέση με τη δουλειά σας φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην συνεννόησή σας με τους δημόσιους υπαλλήλους. Κινείσαι μεταξύ του ανεπίσημου και της αντικειμενικότητας, μεταξύ της διαίσθησης και της λογικής, Η στάση αυτή, θα μπερδέψει το σύντροφό σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ψάξτε τρόπους ν’ απαλλαχθείτε από φαντασιώσεις και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Πιθανόν να σας είναι αρκετά δύσκολο να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα θα κινείστε σε πολύ θεωρητικά επίπεδα. Η στάση αυτή δεν θα βοηθήσει και πολύ τις εργασίες σας. Ο σύντροφο ενδέχεται να έχει αντίθετη άποψη από τη δική σας για τη σχέση σας. Το βράδυ σίγουρα θα σας γοητεύσει με την παρουσία του.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Καλό θα είναι να μάθετε να σέβεστε τις απαιτήσεις των άλλων εάν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές μαζί τους. Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα, διότι θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ορισμένοι Ιχθείς θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ το κοινωνικό τους περιβάλλον. Κατά τα διάρκεια της σημερινής ημέρας θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment