PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/5


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 14 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 14 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αποφύγετε τις διαμάχες με το περιβάλλον και αναπτύξτε και τηρήστε υπεύθυνα μια σταθερή πολιτική προς μια νέα πορεία, μακριά από κουραστικές συμπεριφορές. Μην αφήσετε σε καμία περίπτωση άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος να αναμειχθούν σε προσωπικά σας ζητήματα. Οργανώστε κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Έφτασε πλέον η ώρα να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους και να μπούνε όρια. Να είστε σε εγρήγορση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Δεν είναι όλες οι προτάσεις που παρουσιάζονται προσοδοφόρες. Κάποιες από αυτές ενέχουν παραπληροφόρηση, διαστρεβλώσεις αλλά και σημαντικές ελλείψεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θετικές προϋποθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Όλα τα εχέγγυα για επιτυχημένες κινήσεις στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και σε πιθανά ταξίδια που σκέφτεστε να κάνετε.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Προσπαθήστε σήμερα να μη φανείτε σε καμία περίπτωση αδιάφοροι προς το κοντινό σας περιβάλλον και τις ανάγκες του, ώστε να αποφύγετε τις άσκοπες συζητήσεις. Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι, μην αφήσετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

Λέων (23/7-23/8)

Προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας κυρίως μέσα από συζητήσεις που αφορούν οικονομικά αλλά και επαγγελματικά σας θέματα. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις αν δεν είστε σίγουροι και ξεκάθαροι μέσα σας για αυτές.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις τόσο στον δικό σας ερωτικό τομέα όσο και σε θέματα κοντινών σας προσώπων φέρνει η σημερινή μέρα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον το λέτε, διότι καραδοκεί παρασκήνιο και ισχυρές ρήξεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Άτομα που έχουν θετικά συναισθήματα για εσάς είναι στο πλευρό σας, δίνοντάς λύσεις που σας ανακουφίζουν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα σήμερα. Είναι σημαντικό να μην καταναλωθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και να εξηγήσετε ήρεμα και ξεκάθαρα τη θέση σας στους συνομιλητές σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Επαφές και συζητήσεις κυρίως για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Σταθερές συμφωνίες θέτουν μια νέα αρχή αρκετά συμφέρουσα για εσάς, δίνοντάς σας χαρά και ανακούφιση. Αποφύγετε συζητήσεις που εμπεριέχουν ένταση στον προσωπικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αρκετά θετική η σημερινή ημέρα για εσάς, σε συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες που το τελευταίο διάστημα είχαν παγώσει. Στον συναισθηματικό τομέα, καινούργιες γνωριμίες περιμένουν τους αδέσμευτους αλλά και ευχάριστες, τρυφερές στιγμές τους ερωτευμένους φίλους του ζωδίου.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες σας βοηθούν να αποσαφηνίσετε δεδομένα και καταστάσεις που σας είχαν περιπλέξει αρκετά το τελευταίο διάστημα ώστε να κρατήσετε μια θετική στρατηγική.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Πάρτε απόσταση από συζητήσεις που γίνονται στον επαγγελματικό τομέα και μη βιαστείτε να πάρετε θέση υπέρ ή εναντίον οποιουδήποτε, διότι η σημερινή μέρα ενέχει στρεβλώσεις και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Το ίδιο ισχύει και στον ερωτικό αλλά και στον οικονομικό τομέα, όπου θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα παγίδες και να αποφύγετε ρίσκα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment