PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/10/2011



Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Πολλά πράγματα θα σε φέρουν τώρα πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, με συχνότερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους. Ίσως να μην περίμενες τόσο θετική ανταπόκριση από συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα, όσο ίσως τα περίμενες. Μοιράσου με τους άλλους όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ένα μακρινό ταξίδι, μια σειρά από νέες γνωριμίες, επαφές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, μπορούν να σε βοηθήσουν να κερδίσεις πολλά, σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ανάμικτα θα είναι τα συναισθήματά σου τώρα, καθώς μπορεί να θέλεις μια σταθερή σχέση και να κάνεις ότι καλύτερο γι’ αυτή, αλλά δεν αποκλείεται να αρχίσουν σύντομα τα προβλήματα και οι υπερβολικές απαιτήσεις. Φρόντισε να μην αναμίξεις θέματα οικονομικά με τα συναισθηματικά σου, γιατί μάλλον δεν σε συμφέρει, και δύσκολα θα τα ξεμπλέξεις αργότερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή μέρα θα σε αναγκάσει να εξετάσεις κατά πόσο σε καλύπτει ένα άτομο αισθηματικά ή όχι και να πάρεις κάποια στιγμή μια τελική απόφαση. Μην πιέζεσαι και κάν’ το όταν θα το νιώσεις πραγματικά. Είναι πολύ πιθανό τα δώρα που έχεις αποφασίσει να κάνεις τώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, να είναι η αιτία που θα αδειάσει το πορτοφόλι σου, αλλά θα σε γεμίσουν χαρά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσει το δικό σου σε όλες σχεδόν τις φάσεις της κάθε σχέσης σου. Προσπάθησε να ρίξεις περισσότερο βάρος σε πιο πρακτικά ζητήματα, οικονομικά και εργασιακά θέματα, ακόμα και αν σε αναγκάσουν να παραμελήσεις για λίγο την ερωτική σου ζωή. Η υγεία και η δουλειά σου τώρα θα πρέπει να έχουν μεγάλη σημασία και να τις προσέχεις πολύ για να μη χάσεις καμιά ευκαιρία να τις βελτιώσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και τα παιδιά, έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σου. Πολλά δώρα θα κάνεις, αλλά και θα πάρεις τώρα και πολύ πιθανό να νιώσεις πως έχεις κάνεις τα σωστά βήματα για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς περισσότερο απ’ οτιδήποτε. Μη σταματάς να προσπαθείς και να δουλεύεις σκληρά, για να κερδίσεις ακόμα περισσότερα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Γεμάτη καθυστερήσεις σε όλα σου τα σχέδια θα είναι η σημερινή ημέρα, καθώς φαίνεται πως δεν νιώθεις πως μπορείς να κάνεις ένα επόμενο βήμα, και θα πρέπει να σκεφτείς και πάλι κάποια πράγματα. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις πολύ σύντομα. Δεν είναι όμως και ότι καλύτερο, το να αφήνεις τους άλλους να επηρεάζουν τις σκέψεις και αποφάσεις σου. Η αγορά, η ενοικίαση, η μετακόμιση, η ανακαίνιση ή γενικότερα μια αλλαγή σπιτιού, φαίνονται τώρα ως καλές κινήσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ο ερωτισμός σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος τώρα και θα έχεις ανάγκη να βλέπεις πολύ πιο συχνά από πριν το έτερον ήμισυ. Χρησιμοποίησε την κοινωνικότητά σου για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Μην πιέζεσαι να κάνεις πράγματα για τα οποία δεν νιώθεις πως είναι ακόμα η ώρα. Προσπάθησε να μεταδώσεις τη θετική ενέργεια που έχεις σε αφθονία μέσα σου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στα άτομα που είναι δίπλα σου.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ο ερωτισμός σου θα είναι ιδιαίτερα έντονος, καθώς η σημερινή ημέρα ανεβάζει κατακόρυφα το ερωτικό σου θερμόμετρο. Θα έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις να μάθεις καλύτερα εκείνους που σε ενδιαφέρουν, αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσεις και πολύ εύκολα το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις ότι καλό έχεις αποκτήσει έως τώρα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μην τα αφήσεις να σου φύγουν μέσα από τα χέρια σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Απόλαυσε την εύνοια της τύχης και δοκίμασε να ρισκάρεις, πάντα εκ του ασφαλούς, δίχως να ριψοκινδυνέψεις να χάσεις οτιδήποτε. Τώρα μπορείς να κατακτήσεις κάποια άτομα και να έρθεις πιο κοντά ακόμα και με ανθρώπους που πριν κάτι τέτοιο ήταν σχεδόν αδύνατο. Κάνε όσα περισσότερα πράγματα μπορείς για τον εαυτό σου, καθώς σίγουρα το δικαιούσαι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προσπάθησε να βάλεις ένα τέλος ή και να αποφύγεις εντελώς το όλο μπλέξιμο, είτε έχεις μια σταθερή σχέση είτε όχι, γιατί έτσι κι αλλιώς θα σε βάλει σε μπελάδες που δεν έχεις υπολογίσει. Προς το τέλος της ημέρας, το σκηνικό αλλάζει. Θα αναζητάς περισσότερο τη μοναξιά ή κρυφές και αδιέξοδες σχέσεις που θα έχουν ένα σασπένς.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αυξημένη κυκλοθυμία σου βγάζει η σημερινή ημέρα, καθώς θα αλλάξεις πολλές φορές διαθέσεις, σκέψεις και αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις την ανάγκη να έχεις μια σταθερή σχέση. Η τύχη θα είναι τώρα με το μέρος σου. Γίνεσαι και πάλι κυνηγός, ενώ αναζητάς μια σχέση περισσότερη εγκεφαλική.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα, θα έχεις περισσότερο ανάγκη από ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου, παρά από συχνή και δίχως νόημα επαφή. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνεις ακόμα πιο προσεχτικές επιλογές τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό και φιλικό τομέα. Διέγραψε ή απομακρύνσου ακόμα και από εκείνους που γνωρίζεις πολύ καιρό, αλλά σε έχουν κουράσει με τη στάση τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment