PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/6


Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη.

Κριός (21/3-20/4)

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ιδιαίτερα εάν ασχολείστε με το εμπόριο. Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Το βράδυ, σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους και μην κάνετε το λάθος να εισχωρήσετε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν. Ξεπεράστε αγαπητοί μου τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να λύσετε αρκετά προβλήματα που υπήρξαν στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο εγωισμός σας σήμερα θα είναι τονισμένος. Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας και αναγνωρίστε τα λάθη σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ίσως ένα γυναικείο πρόσωπο να σας προβληματίσει αρκετά με τη στάση του τις πρωινές ώρες. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες.

Λέων (23/7-23/8)

Αποφύγετε κάθε είδους σύγκρουση στο επαγγελματικό χώρο. Θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ασταθή πρόσωπα. Χρησιμοποιείστε δημιουργικά τη σκέψη σας και μην ενοχοποιείτε συναδέλφους χωρίς αποδείξεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι δεσμευμένοι Ζυγοί, φαίνεται να παίρνουν σήμερα δυναμικές αποφάσεις για τη σχέση τους. Ο σύντροφός σας είναι σύμφωνος. Στον οικονομικό τομέα θα διαπιστώσετε πως υπάρχει εύνοια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό σας. Εργαστείτε με συνέπεια και σύντομα θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς. Το βράδυ φαίνεται πως αρκετοί του ζωδίου σας θα απασχοληθούν με τις κινήσεις που θα κάνουν στα επαγγελματικά τους τις επόμενες μέρες.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας. Σκέψεις γύρω από περιουσιακά και οικονομικά θέματα φαίνεται να εισβάλλουν κάποιες στιγμές της μέρας κάνοντάς σας κλειστούς και απόμακρους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας. Το περιβάλλον θα υποστηρίξει τις προσπάθειες και τους κόπους σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η διάθεσή σας είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα αν και θα το παρακάνετε κάποιες στιγμές, εγκαταλείποντας τις υποχρεώσεις σας. Δώστε σήμερα περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες με το σύντροφό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment