PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/5



Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 12 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 12 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Κρατήστε το μέτρο σε συζητήσεις που προκύπτουν και αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, και μην επιτρέψετε να αποτύχουν λόγω έντονης φόρτισης. Οι βάσεις για νέα ξεκινήματα, θα τεθούν με την αποσαφήνιση των εκκρεμοτήτων σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Πολλές συζητήσεις, τόσο στον οικονομικό όσο και στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα. Αφήστε πίσω σας δυσλειτουργικά μοντέλα του παρελθόντος και χαράξετε μια νέα πορεία που εμπεριέχει σωστές κινήσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ξεκαθαρίσματα παλαιότερων υποθέσεων στον οικονομικό και προσωπικό τομέα, ενώ φορτίζει θετικά ο συναισθηματικός τομέας δημιουργώντας θετικές επαφές με φίλους ή τον σύντροφό σας. Φροντίστε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Χειριστείτε με σταθερότητα ζητήματα που αφορούν οικονομικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή σε μετακινήσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Μη βιαστείτε να μπείτε σε κλίμα αντιπαράθεσης και διαφωνίας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Χειριστείτε προσεκτικά την όποια ένταση προκύψει και φροντίστε να μην λειτουργήσει εναντίον σας. Αποφύγετε να προβείτε σε σχόλια για κοντινούς σας ανθρώπους, γιατί μπορεί σύντομα να σας εκθέσουν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Προσοχή κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αποφύγετε ακραίες και αλαζονικές συμπεριφορές και μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που περιέχουν κόντρες. Οικογενειακά θέματα ή προσωπικές σχέσεις αλλά και μετακινήσεις, θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισμούς.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η μέρα φορτίζει θετικά τον συναισθηματικό, φιλικό και οικονομικό σας τομέα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις για παρελθόντα θέματα, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για αυτές. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν κι αυτό σας δημιουργεί ασφάλεια και ηρεμία.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η σημερινή ημέρα αμφιλεγόμενη και η διάθεσή σας μάλλον κυκλοθυμική. Αν σκέφτεστε αυτή την περίοδο να προχωρήσετε σε αγορές και συμφωνίες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Αφήστε το για το τέλος του μήνα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αρκετή ένταση, κυρίως στον φιλικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Μη βιαστείτε να περάσετε σε ρήξεις, κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να διαρρεύσετε σε παιχνίδια δύναμης που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θετικές όψεις σας ανοίγουν το δρόμο σε θέματα σχέσεων, προσωπικές και συναισθηματικές επιδιώξεις. Από την άλλη, προσοχή σε θέματα προσωπικών σχέσεων αλλά και εντάσεις με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που αφορούν διευθετήσεις καταστάσεων του παρελθόντος και φανείτε αρκετά διαλλακτικοί και ευέλικτοι ώστε να βρεθούν λύσεις και να προωθήσετε την επίλυση των εκκρεμοτήτων σας. Βρείτε τρόπους να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον τομέα των σχέσεων, και προσπαθήστε με ψυχραιμία και διαύγεια να θέσετε ξεκάθαρα και χωρίς συναισθηματική φόρτιση τη δική σας θέση. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιο ταξίδι, να είστε προσεκτικοί σε θέματα οργάνωσης και συνεννοήσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Έκλεψαν τον Γιώργο Μαζωνάκη

Peristeri News

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Leave a Comment