PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/4


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 12 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 12 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αντιπαραθέσεις στον οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Στις συζητήσεις που θα συμμετέχετε κρατήστε την ψυχραιμία σας όποια και αν είναι η διάθεση του συνομιλητή σας, θέτοντας ήρεμα τους όρους σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σημαντικές διευθετήσεις απαιτεί από εσάς η ημέρα σε προσωπικά και οικονομικά θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό, μη επιτρέποντας σας να βρείτε τις πολυπόθητες ισορροπίες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αξιοποιήστε την εύνοια των όψεων της Σελήνης για να χειριστείτε με μέτρο και ρεαλισμό τα όποια θέματα προκύψουν στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Χειριστείτε με ιδιαίτερη οργάνωση τον επαγγελματικό φόρτο αλλά και πιθανές αναβολές. Αν σκέφτεστε να συζητήσετε σημαντικά θέματα που αφορούν τη σχέση σας ή κάποιο οικογενειακό ζήτημα, τοποθετηθείτε με θετική σκέψη και μην πιέσετε υπερβολικά καταστάσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Το γενικό κλίμα σήμερα είναι θετικό για εσάς. Η ημέρα σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές τόσο για τον επαγγελματικό, όσο και για τον συναισθηματικό τομέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αποφύγετε να υποχωρήσετε σε θέματα αρχών και θέστε τα όριά σας ξεκάθαρα, χωρίς πισωγυρίσματα και με ήρεμο και σταθερό τρόπο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σήμερα και αξιοποιήστε μεθοδικά τις κινήσεις σας, επαναξιολογώντας την στρατηγική σας σε κάθε τομέα. Μην ξεχνάτε ότι διανύετε περίοδο έντονων αλλαγών, γι’ αυτό μην σπαταλήσετε τα εφόδια που σας δίνονται.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσοχή σε σημαντικά ζητήματα σε κάθε τομέα που περιέχουν παρασκήνιο, αντιπαλότητες και υπονόμευση. Κινητοποιηθείτε σε κάθε τομέα και δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, βοηθώντας τον να εξελιχθεί. Απομακρύνετε ή μεταλλάξτε οριστικά ότι δυσλειτουργικό υπάρχει στη ζωή σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Θετική προβλέπεται η σημερινή μέρα, τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, με μια πλειάδα πλανητών να σας εμπνέουν και να σας κινητοποιούν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θετικές επαφές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, σας δείχνουν πως οι στόχοι και οι επιθυμίες σας μπορούν να εξελιχθούν και να πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Χειριστείτε σήμερα με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια διευθετήσεις στον οικονομικό, επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή μέρα σας ζητά να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας για ρεαλιστική αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment