PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/1


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 12 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 12 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σκηνικό θα σας βυθίσει σε κλίμα ουτοπίας. Η επιθετικότητα δεν είναι η καλύτερη λύση. Τα απρόβλεπτα γεγονότα σας προκαλούν ένταση και σύγχυση. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τα πνεύματα. Η διαμάχη και ο εγωισμός σας είναι στα φόρτε τους σήμερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σήμερα θα σας κάνει πιο ανεκτικούς με τον περίγυρο σας Η φυσική σας κατάσταση είναι κάπως πεσμένη το τελευταίο διάστημα. Βρείτε χρόνο για εντατική περιποίηση και καλλωπισμό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μη δειλιάζετε και μην μένετε αναποφάσιστοι στην καινούργια γνωριμία που έγινε τις τελευταίες μέρες. Ο συναισθηματικό σας κόσμος θα αναδιοργανωθεί σύντομα.

Λέων (23/7-23/8)

Τα άστρα σήμερα σας προκαλούν ανασφάλειες, ανατροπές και ακαταστασία στα επαγγελματικά σας. Σχέδια αλλάζουν εντελώς ξαφνικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με ένταση και πάθος τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στη διαχείριση των εσόδων σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πολλές προτάσεις για επιτυχημένους συνεταιρισμούς από το φιλικό σας περιβάλλον. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Τα άστρα ενισχύουν την ψυχική σας υγεία και διάθεση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι αδέσμευτοι σήμερα θα έχουν ευκαιρίες να φλερτάρουν. Οι δεσμευμένοι μην έχετε αναστολές γίνεται πιο διαλλακτικοί και πλησιάσετε το ταίρι σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην δείχνετε το αληθινό σας πρόσωπο. Ένας νέος κύκλος αρχίζει στα επαγγελματικά σας με έντονες δραστηριότητες που θα σας επιφέρουν μελλοντική ανοδική πορεία.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Κάντε υπομονή και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα δρομολογούνται προς το καλύτερο. Κάποιο δάνειο που από καιρό περιμένατε θα είναι η σωτηρία λύση στα οικονομικά σας προβλήματα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα στον αισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα. Αποφεύγεται συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην αφήνετε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν τη ζωή σας και να σας προκαλούν δυσάρεστες ανατροπές και εντάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment