PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/5


Καλό μήνα σε όλους!!! Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 28 ημερών.

Καλό μήνα σε όλους!!! Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 28 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Κοινωνική αναγνώριση στην δουλεία ή μοναδική προσωπική συμβολή στον κόσμο είναι πολύ πιθανή, δίνοντας σας έναυσμα να πραγματοποιήσετε αυτό που ποθείτε σήμερα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Εμπαθείς ανταλλαγές βασισμένες στο συναίσθημα δεν συνίστανται σήμερα. Ο πειρασμός να υπερβείτε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό είναι έντονος αλλά όχι για πολύ.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Φίλοι από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και μια καινούργια γνωριμία θα σας ανεβάσουν την διάθεση σήμερα. Αποφύγετε να εμπλέκεται τα συναισθήματα σας με την λογική σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα τείνετε να είστε επιθετικοί και ευέξαπτοι ιδιαίτερα όταν εμποδίζεται η θέληση σας. Είναι καλύτερα τώρα να εργαστείτε μόνοι σας παρά σε συλλογικό επίπεδο.

Λέων (23/7-23/8)

Αυτή τη στιγμή σαν πρώτη σκέψη βάζετε την οργάνωση της εργασίας και της επαγγελματικής ζωής σας. Οι αποφάσεις που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή είναι πιθανό να επιλύσουν αρκετά προβλήματα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Είστε σε αρμονία με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα. Υπάρχει μια αίσθηση της ευκολίας παρά την πάλη ενάντια ή την αντίσταση στο τι γίνετε γύρω από σας. Επομένως, έχετε περισσότερη ενέργεια και περισσότερη διασκέδαση αυτή τη στιγμή.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η διακόσμηση ή η εκ νέου ρύθμιση των επίπλων προκειμένου να δημιουργηθεί μια αρμονικότερη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι πιθανή τώρα. Οι σχέσεις με την οικογένειά σας είναι πολύ ικανοποιητικές σήμερα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ο ρυθμός σήμερα είναι πιθανό να είναι γρήγορος, ακόμα και ταραχώδης. Είστε ανήσυχοι και πρόθυμοι να συναντήσετε εμπόδια στα μισά του δρόμου. Συζητήστε και ανταλλάξετε πληροφορίες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σήμερα συναντάτε άτομα που μπορούν να ωφελήσουν την σταδιοδρομία σας. Μια αναγνώριση των κοπών σας από ανώτερους ή συνάδελφους είναι πιθανή σήμερα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα έχετε την ανάγκη για υποστήριξη. Οι σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο τονίζονται τώρα. Αποκρίνεστε πιο συναισθηματικά από ότι συνήθως.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα λειτουργείτε δραστήρια και έχετε ένα σαφή στόχο στο μυαλό σας. Οι ανώτεροι σας αποκρίνονται ευνοϊκά στην εμπιστοσύνη που τους δείχνεται.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα χρωματίζεται ο ψυχισμός σας σύμφωνα με την διάθεση σας. Καλή μέρα για να λειτουργήσετε με την διορατικότητα και ευαισθησία σας στα γεγονότα γύρω σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment