PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/8


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή.

Κριός (21/3-20/4)

Η διάθεσή σας εξαιτίας οικονομικών καταστάσεων δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα σήμερα. Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές προκύπτουν στους περισσότερους. Αφεθείτε ελεύθεροι στη μαγεία των στιγμών που σας περιμένου.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αφήστε τους άλλους να καταλάβουν πόσο τους εκτιμάτε και θα επωφεληθείτε από μία καινούργια κατάσταση. Η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αναρωτηθήκατε τελευταία μήπως έχετε αφήσει αρκετές εκκρεμότητες και δουλειές του σπιτιού σας βρίσκοντας όλο και περισσότερες προφάσεις; Οι πλανητικές όψεις δοκιμάζουν την αισθηματική σας ζωή στο κατά πόσο ανταποκρίνεται στα πρότυπα τα δικά σας και του στενούς σας κύκλου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Την σημερινή μέρα θα μπορέσετε οι περισσότεροι από εσάς να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. Το βράδυ, προβλέπεται να κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα υπολογίσατε για τη διασκέδασή σας.

Λέων (23/7-23/8)

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να βρεθείτε με άτομα που σας εκτιμούν. Ο εγωισμός θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε λίγο μόνοι και απογοητευμένοι κατά κάποιον τρόπο από τη συμπεριφορά του συντρόφου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Για εντελώς αδιευκρίνιστους λόγους φαίνεται να κλείνεστε σήμερα στον εαυτό σας. Κάποια απωθημένα που έχετε ενδέχεται σήμερα να βγουν προς τα έξω. Ωστόσο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα αποκρυφιστικά, το σεξ και τη λίμπιντο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Φροντίστε να ξεκουραστείτε και μην δείξετε στους δικούς σας το άγχος σας για τα επαγγελματικά σας. Τη σημερινή μέρα οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσουν στιγμές έντονες, στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το σύντροφό τους.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Δείξτε υπομονή και διπλωματικότητα προβάλλοντας σταθερές και ξεκάθαρες απόψεις. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σας. Προσέξτε καθώς ο εγωισμός σας μπορεί να δυσαρεστήσει το σύντροφο.

Τοξότης (23/11-21/12)

Διώξτε κάθε άσχημη ιδέα που θα περάσει απ’ το μυαλό σας και μην επηρεαστείτε από όσα ακούτε γύρω σας. Ομιχλώδεις σκέψεις και ακαθόριστοι φόβοι κυριαρχούν σήμερα στο ψυχικό σας κόσμο. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι πλανητικές θέσεις της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Η μέρα σας ευνοεί για να βρεθείτε με τα άτομα που εκτιμάτε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Βγείτε διασκεδάστε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αισθανθείτε αισιόδοξοι για τα σχέδιά σας. Αισιόδοξοι και δημιουργικοί φαίνεται πως θα είστε σήμερα και βλέποντας ένα καλύτερο «αύριο» θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε τους στόχους σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα θα έχετε το χρόνος που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με αγαπημένα σας ενδιαφέροντα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι να παίρνεται ως δεδομένο ένα αισθηματικό ενδιαφέρον που είναι εδώ και καιρό στα σκαριά…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment