PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/3


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 9 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 9 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Υπάρχει η τάση σήμερα να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας σταματούσαν το «προχώρημα», μια για πάντα. Ακολουθήστε το ένστικτο σας και ότι κάνετε κάντε σαν καλός πολεμιστής και όχι σαν επαναστάτης.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ο ψυχισμός θα είναι ευμετάβλητος στις διαθέσεις των άλλων. Μην επηρεάζεστε και μην πλησιάζετε ανθρώπους που εκπέμπουν αρνητικότητα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η κρίση σας επηρεάζει από κακές παρελθούσες εμπειρίες κοντινών σας ανθρώπων. Μην επηρεάζεστε από τρίτους. Ρισκάρετε!!!

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σκέψεις και αναμνήσεις επηρεάζουν την διάθεση σας. Ευκαιρίες που κάποτε «κλοτσήσατε» χτυπούν την πόρτα του υποσυνείδητου σας.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα στην εργασία σας και θέματα υγείας. Μην συγκρούεστε συναισθηματικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Προσοχή σε θέματα οργάνωσης και αντιπαραθέσεων σε κάθε τομέα, όπου ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σήμερα θα χρειαστεί να διευθετήσετε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και να κλείσετε κύκλους σε κάθε τομέα ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αποφύγετε να διευθετήσετε τις όποιες εκκρεμότητες με ένταση και θυμό, η μέρα σας ωθεί σε συνεργασίες εξισορροπώντας τα όσα προκύπτουν με θετικότητα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Στις συζητήσεις κρατήστε χαμηλούς τόνους και μείνετε μακριά από υπερβολές. Μην ξεχνάτε ότι πολλές συζητήσεις για οικονομικά αλλά και θέματα προσωπικών σχέσεων, θα έχουν αποτελέσματα αργότερα. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους και μην αισθάνεστε ότι κανείς δεν πρόκειται να σας καταλάβει.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πάρτε αποστάσεις από μπερδεμένες καταστάσεις, διεκπεραιώστε τις αναγκαίες εκκρεμότητες και αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις μέχρι να είναι ώριμες οι συνθήκες.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων φέρνουν στο προσκήνιο ουσιαστικές αλήθειες, που καλό είναι να τις λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment