PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/4


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 27 ημερών. Καλό μήνα σε όλους!!!

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 27 ημερών. Καλό μήνα σε όλους!!!

Κριός (21/3-20/4)

Μη βιαστείτε να περάσετε σήμερα σε συγκρούσεις, τόσο με κοντινά σας πρόσωπα όσο και με συνεργάτες και λειτουργείστε με τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας να εκτεθείτε λόγω παρορμητικότητας. Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και την εγωιστική διάθεση και κρατήστε χαμηλά τους τόνους σε κάθε τομέα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σταθείτε με καθαρότητα και ειλικρίνεια αλλά και διάθεση οριστικής επίλυσης αρνητικών καταστάσεων απέναντι σε πρόσωπα και γεγονότα παραμένοντας σταθερά στο μέτρο. Κινηθείτε με ιδιαίτερη ψυχραιμία και οδηγείστε τα πράγματα εκεί που έχετε σχεδιάσει, χωρίς οικονομικές διαρροές και συναισθηματικές εντάσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στον τομέα των μετακινήσεων.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θετικές όψεις σας βοηθούν να αφήσετε πίσω σας πεποιθήσεις χωρισμού και να ανοιχτείτε σε τρόπους που προάγουν την ένωση και την συνεργασία στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σημαντικές ισορροπίες θα χρειαστεί να κρατηθούν σε θέματα που περιέχουν αντιπαραθέσεις και παρασκήνιο. Ανατρέψτε υπέρ σας καταστάσεις έντασης με λογική και ψυχραιμία.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σε μια καλύτερη οργάνωση τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα σας ζητά να στραφείτε η σημερινή μέρα. Καινούρια πλάνα σχέσεων αλλά και στόχων σας, είναι σημαντικό να μην στηριχθούν επάνω σε προηγούμενες καταστάσεις. Η ημέρα προσφέρεται για να ομαλοποιήσετε προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις που έχουν πληγεί, αλλά και να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού.

Λέων (23/7-23/8)

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που περιέχουν ένταση αλλά και μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Αποστασιοποιηθείτε από άγονες αντιδικίες και αναλάβετε με ωριμότητα τις ευθύνες σας, ξεκαθαρίζοντας στους άλλους τα όριά σας και δίνοντας λύση σε ότι σας καθηλώνει.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δύσκολες όψεις, σας εφιστούν σήμερα την προσοχή σε αντιπαραθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές σε κάθε τομέα. Από την άλλη, υπάρχει διαύγεια να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις αντιξοότητες που προκύπτουν, καθώς και την δύναμη και το υποστηρικτικό περιβάλλον ώστε να ανταποκριθείτε επαρκώς στις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δώστε προσοχή σήμερα σε προσωπικές και οικογενειακές διαμάχες που στηρίζονται περισσότερο σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, παρά σε ρεαλιστικές εκτιμήσεις. Κατανοήστε ότι το κίνητρό για αυτά τα ξεσπάσματα είναι η ανάγκη επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντος σας προς και από αγαπημένα σας άτομα, που διεκδικείται και εκφράζεται μέσα από προκλητικότητα. Κινηθείτε με θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ζητήματα που προκύπτουν σήμερα στον συναισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σας φορτίζουν με ένταση. Αποφύγετε τις σπατάλες στον οικονομικό τομέα, μελετώντας με προσοχή τις κινήσεις σας. Αν εκφραστείτε και δράσετε ξεκάθαρα, οι λύσεις που βρίσκονται σας ανακουφίζουν. Οργανώστε καλά τις μετακινήσεις σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αποφύγετε τις υπερβολές στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα, και κατανοήστε ότι τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν με λιγότερη προσπάθεια απ’ όση καταβάλλετε, αρκεί να υπάρχει ξεκάθαρος στόχος και όχι κινήσεις πανικού. Ο προσωπικός τομέας, οι νέες γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα, τα οικογενειακά ζητήματα και τα θέματα σπιτιού, κινούνται με καλούς οιωνούς.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Χειριστείτε σήμερα με καθαρότητα σκοτεινά σημεία αλλά και ζητήματα που περιέχουν παρασκήνιο, ανταγωνισμό και υπονόμευση σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς σας. Κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε συζητήσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι περιέχουν έντονη φόρτιση. Λειτουργείστε με συνενωτικό πνεύμα για να ανατρέψετε τις αντιπαλότητες που έχουν δημιουργηθεί με συνομήλικα σας πρόσωπα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσοχή σε επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές, αλλά και σε καθυστερήσεις και εντάσεις σε κάθε τομέα. Καλό θα είναι να αποφύγετε να αναφερθείτε στις πράξεις των άλλων σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος. Εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε, κάντε το με προσοχή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σημαντικές ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα αλλά και συζητήσεις που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε συναισθηματικά και πρακτικά ζητήματα φέρνει η σημερινή μέρα. Αποφύγετε τις διενέξεις σε κάθε τομέα και κρατείστε αποστάσεις από συζητήσεις που περιέχουν ένταση και θυμό και διαταράσσουν το κατανυκτικό κλίμα της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment