PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 13/6


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 12 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 12 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Κάντε μία σχετική οικονομία ώστε να μπορέσετε με άνεση να αντεπεξέρθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις του μήνα. Οι αδέσμευτοι, έχουν ήδη αποφασίσει να βγάλουν απ’ τη ζωή τους ότι δεν κινεί το ενδιαφέρον τους. Έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Οι διελεύσεις των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος σας κάνουν σήμερα να στρέψετε ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Όσο και αν κάνετε οικονομία είναι πολύ φυσικό να έχετε άγχος για την αντιμετώπιση των εξόδων που προκύπτουν.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Πολύ όμορφη η σημερινή μέρα για εσάς. Θα νιώσετε καλύτερα μετά, με έντονη την ανάγκη να ανοιχτείτε απέναντι στο σύντροφο. Φαίνεται πως αρκετοί από εσάς θα θελήσουν να επιβληθούν στο χώρο τους και ιδιαίτερα στην εργασία.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πιθανόν να σας είναι κάπως δύσκολο να ασχοληθείτε με τα καθημερινά σας προβλήματα, εφόσον θα θέλετε να τα ξεχάσετε και να τα αφήσετε στην άκρη. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Προγραμματίστε για το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

Λέων (23/7-23/8)

Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην δημιουργείτε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο προβλήματα στο δεσμό σας. Το να προβάλλετε τις ιδέες σας με όσο το δυνατόν πιο ευγενική συμπεριφορά θα αποδειχθεί σύντομα πολύτιμο στη δουλειά σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Εάν σκέπτεστε να αναλάβετε νέες επιχειρήσεις ίσως να είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε τα σχέδιά σας. Ο σύντροφος σας εκπλήσσει με την τρυφερότητα και την κατανόησή του. Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται η σχέση σας να διατηρηθεί επί μακρόν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα και καλό θα είναι να βρεθείτε με τους φίλους σας. Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα θα χαρακτηρίσουν σήμερα τις προθέσεις σας. Οι πλανήτες φέρνουν εύνοια στα αισθηματικά σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Συνεπείς στα ραντεβού σας και στις συζητήσεις θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα εάν έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμά σας. Ο εγωισμός θα φέρει τη σημερινή μέρα προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική ζωή κάποιων από εσάς.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα, οι πλανητικές διατάξεις τονώνουν τον αυθορμητισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει τολμηρούς και διεκδικητικούς. Κατά κάποιο τρόπο θα θελήσετε να συνεργαστείτε με τους ανώτερους σας για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις των ημερών.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα θα έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας ενώ εσείς θα είστε αρκετά πιο πρακτικοί και αναλυτικοί. Η μοναξιά είναι δημιουργική όταν αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να αντιμετωπίσετε τις αντιθέσεις σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι επικοινωνίες σας σε κάθε επίπεδο όπως και οι μετακινήσεις φαίνεται να αυξάνονται. Σήμερα ρίχνετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο έρωτας σας εμπνέει και φέρνει καινούργια όνειρα στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment