PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 13/10/2011


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Κριός (21/3-20/4)

Φωτιά και λαύρα είναι η σημερινή ημέρα για την ερωτική σου ζωή, καθώς το πάθος και η ένταση έρχονται πρώτα στην προτίμησή σου και μπορείς να τα απολαύσεις υπέρ του δέοντος, τουλάχιστον για τώρα. Πολλά τα χρήματα που σκορπάς δεξιά κι αριστερά, αφού θα είναι δύσκολο να κόψεις τη φόρα που έχεις πάρει με τα ψώνια που θέλεις να κάνεις τώρα. Ζήσε έντονα και μη σκέφτεστε τι θα σου ξημερώσει το αύριο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή ημέρα είναι καλή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να προχωρήσεις ένα ακόμα βήμα σε μια παλαιότερη. Πάντως την περίοδο αυτή δεν σου ταιριάζουν σίγουρα οι χλιαρές καταστάσεις. Μην προσπαθήσεις να βελτιώσεις τώρα τις σχέσεις σου με άτομα με τα οποία υπάρχουν πολλές διαφωνίες, γιατί θα κάνεις τελικά τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Νέες και ιδιαίτερα συναρπαστικές γνωριμίες ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο της ημέρας στα ύψη. Μην ακούς κανέναν άλλον, παρά μόνο τις δικές σου επιθυμίες. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και καιρό στον επαγγελματικό τομέα. Μη ριψοκινδυνέψεις τώρα, να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα. Απέφυγε όλα τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα αν δεν τα έχεις οργανώσει σωστά, καθώς πολλά πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολόγιζες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Έχεις ξεχάσει μάλλον πως στον έρωτα, δεν χωράει η λογική και από τη στιγμή που θα νιώσεις κάτι, δύσκολα θα μπορέσεις να το ελέγξεις και να το αποφύγεις. Φλέρταρε με την ψυχή σου τώρα, για να αισθανθείς και πάλι μια φοβερή ζωντάνια. Μην αφήσεις να πάει χαμένη η σημερινή ημέρα, γιατί σε ευνοεί ιδιαίτερα στα ερωτικά ζητήματα. Παραμέρισε όλες τις λάθος επιλογές που έχεις κάνει στο χώρο της καριέρας και ξεκίνα από την αρχή, σαν να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Λέων (23/7-23/8)

Είναι μια περίοδος, όπου θέλεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση που έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και σε κάνει να περνάς όμορφα. Μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει κατακόρυφα τώρα, κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς σε θέματα καριέρας. Μην έχεις αναστολές για να κάνεις τη σκέψη, πράξη. Προσπάθησε να βρεις τα κατάλληλα άτομα, που θα στηρίξουν τις νέες σου προσπάθειες και θα μπορείς να συνεργαστείς σωστά μαζί τους.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή ημέρα θα προσπαθήσει να επαναφέρει την αρμονία στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα βοηθήσει να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Μείνε μακριά από εντάσεις και αδιέξοδες καταστάσεις. Μην αφήσεις κανένα να σε παραπλανήσει στο χώρο της καριέρας. Φρόντισε να πάρεις τα μέτρα σου πολύ πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση, γιατί μετά θα είναι αργά. Το διάστημα αυτό, είναι ότι πρέπει για να κάνεις τα ταξίδια, τις συζητήσεις και τις επαφές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τώρα μπορείς να καταλάβεις τι αξία έχουν οι άλλοι για σένα και μπορεί να το δείξεις με πράξεις και όχι με λόγια που έχουν συνηθίσει. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για θέματα οικονομικά. Ξεκίνα εδώ όλες τις νέες προσπάθειες, για να αυξήσεις κατακόρυφα τα εισοδήματά σου. Με πολλούς καλούς συμμάχους το διάστημα αυτό, μπορείς να φέρεις την αισθηματική σου ζωή στα μέτρα σου δίχως να υπολογίσεις κανέναν και τίποτα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πολλά νέα ξεκινήματα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σένα, καθώς νιώθεις τώρα μια φοβερή δύναμη, ζωντάνια και έναν αυξημένο ερωτισμό. Πολλά μπορούν να φτιάξουν ακόμα και σε σχέσεις που τα πράγματα δεν ήταν και τόσο θετικά τελευταία. Γενικότερα όμως, θα βγαίνεις πιο συχνά έξω, θα ξεφαντώνεις και θα γνωρίσεις πολύ καινούργιο κόσμο. Φρόντισε να βρίσκεις και κάποιες ώρες για ξεκούραση, ανάμεσα στην πολύωρη δουλειά και την έντονη κοινωνική ζωή, για να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πολύ μυστήριο και έντονο παρασκήνιο ή απομόνωση υπάρχει στην προσωπική σου ζωή τώρα. Το πιθανότερο είναι να ασχολείσαι με άλλους, πιο πρακτικούς τομείς, και να έχεις παραμελήσει λίγο τον ερωτικό τομέα, για να πετύχεις τους στόχους σου. Όπως και να’ χει, απόφυγε τις κρυφές ή αδιέξοδες σχέσεις που πιθανό να προκύψουν τώρα, γιατί μπορεί να σου φέρουν ταλαιπωρίες που δεν φαντάζεσαι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και θα σε συντροφεύει σχεδόν σε κάθε σου βήμα. Αυτή, είναι η μέρα όπου μπορείς να έχεις τις μεγαλύτερες και τις περισσότερες επιτυχίες στον ερωτικό τομέα, αφού έχεις μάθει αρκετά καλά το παιχνίδι και θα έχεις τώρα και τη δύναμη να το παίξεις. Ο παράγοντας τύχη θα παίξει μεγάλο ρόλο, αφού θα είναι με το μέρος σου και θα σε ενισχύει, εκεί που πιθανό θα «σκοντάφτεις».

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το παρελθόν, σου χτυπά και πάλι την πόρτα, πάνω που νόμιζες πως τα έχεις όλα τακτοποιημένα και ξεκαθαρισμένα μέσα σου. Δες τι μπορείς να κάνεις, προκειμένου να έχεις αυτό που θέλεις, όσο πιο σύντομα γίνεται. Μη μπερδεύεις τη φιλία με θέματα δουλειάς, γιατί δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις αντικειμενικά σε κανέναν από τους δυο τομείς. Μη βιάζεσαι κατά τη δημιουργία στέρεων βάσεων στη ζωή σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα έχει πολύ καλύτερη επικοινωνία τώρα μαζί σου, κι αυτό θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες θα σου δοθούν τώρα. Άρπαξέ τις από τα μαλλιά, δίχως κανένα δισταγμό. Οι επιτυχίες στην αισθηματική σου ζωή έρχονται η μία μετά την άλλη καθώς φαίνεται πως και οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Αντιμετώπισε με χιούμορ τη ζήλια του συντρόφου σου παρόλα αυτά, αλλά φρόντισε να μη δίνεις και πολλά δικαιώματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment