PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 12/9


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κριός (21/3-20/4)

Τα υπαρξιακά σου προβλήματα δεν θα πρέπει να μπαίνουν ως εμπόδιο στις σταθερές σου σχέσεις και να ξεσπάς σε αυτές, όλα σου τα νεύρα. Προσπάθησε να κάνεις κινήσεις συμβιβασμού για να μπορέσεις να τις κρατήσεις. Όλα τώρα δείχνουν πως δεν έχεις μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και συνεχίζεις τις σπατάλες σε θέματα οικονομικά. Φρόντισε να προσέχεις για να έχεις. Απέφυγε οποιοδήποτε καυγά που δεν σε συμφέρει πραγματικά, αλλά απλά θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς….

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία στη σχέση σου μοιάζει να αυξάνεται έντονα αυτό σήμερα. Μίλησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μήπως και μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Η τύχη είναι με το μέρος της καριέρας σου γι’ αυτό φρόντισε και εσύ να μην την παραμελείς. Αν θέλεις να τολμήσεις κάτι που φοβόσουν πολύ κατά το παρελθόν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν πολύ ένταση στο περιβάλλον σου, ενώ χρειάζεσαι άμεσα να κάνεις κάποιες αλλαγές. Δεν γίνεται όμως να αλλάξεις όλη σου τη ζωή από τη μια μέρα στην άλλη. Δοκίμασε να τις κάνεις σιγά-σιγά και οργανωμένα, δίχως πισωγυρίσματα. Φρόντισε λίγο περισσότερο τον τομέα της καριέρας σου για να μπορέσει να σε φροντίσει και αυτή ανάλογα….

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στη γοητεία ενός ατόμου που σου έχει πάρει τα μυαλά, και οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα σε κάνουν να απολαύσεις μέχρι τέλους αυτό που τόσο καιρό επιθυμούσες και δεν τολμούσες να κάνεις. Μη μείνεις ούτε στιγμή σήμερα μέσα στο σπίτι, γιατί έξω θα βρεις πολλές νέες ευκαιρίες και θα βρεις τρόπο να εκτονώσεις όλη αυτή την εσωτερική ένταση που έχεις αυξημένη.

Λέων (23/7-23/8)

Δεν θα είναι εύκολο να προβλέψεις τις ανατροπές στον αισθηματικό σου τομέα, ούτε και να προετοιμαστείς ψυχολογικά ή με άλλο τρόπο γι’ αυτές. Πολλοί είναι εκείνοι που σε αγχώνουν κυρίως σε θέματα οικονομικά, γι’ αυτό μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να σου φέρει περισσότερες απώλειες. Δέξου ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και μην του εναντιώνεσαι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σήμερα μπορείς να σταθεροποιηθείς σε μία και μόνο σχέση, αρκεί να κινηθείς σωστά και να αποφύγεις τις περιττές γκρίνιες και μιζέριες. Μετά από περιπλάνηση και αναζήτηση του τέλειου συντρόφου, μοιάζεις να είσαι σίγουρη πως έχεις βρει κάτι πολύ καλό. Απόλαυσέ το. Σε θέματα οικονομικά, χαλάς πολλά χρήματα για τους άλλους, κι αυτό μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να το κόβεις σιγά – σιγά. Επένδυσε σε μια νέα δουλειά, μόνο αν έχεις διαπιστώσει πως πραγματικά σε συμφέρει, και δεν θα χάσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Είναι μια καλή μέρα για περισυλλογή, να μαζέψεις τα όποια «κομμάτια» σου, να μετρήσεις λάθη και απώλειες και να κάνεις ένα πλάνο για το πώς και με ποιους συμμάχους θα προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις μέσα τώρα, είναι να κάτσεις και να σκεφτείς το επόμενο βήμα σου, δίχως όμως και να το κάνεις. Πρέπει να ξεχάσεις τελείως το παρελθόν, να ζυγίσεις τα πράγματα και να φερθείς δίκαια, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Δεν θα είναι εύκολο να αντισταθείς σε πειρασμούς που θα βρεθούν στο δρόμο σου, καθώς θα θέλεις να γευτείς ακόμα και απαγορευμένους καρπούς, αν σου δοθεί η ευκαιρία. Μυστικές σχέσεις και συναντήσεις, θα έχουν σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον τώρα για σένα. Αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση, πρόσεξε μην τη βάλεις σε κίνδυνο, γιατί η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει μαζί της και κάποιες αποκαλύψεις, με απρόσμενες συνέπειες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μεγάλη ζήτηση θα έχεις τώρα κυρίως στον ερωτικό τομέα, αν και δεν θα έχεις και την καλύτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Δύσκολα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις ή να εκτιμήσεις σωστά αυτά που έχεις ήδη στη ζωή σου και θέλεις να κρατήσεις. Κάποια γεγονότα θα φέρουν τώρα τόσο μεγάλη ένταση, που δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς ή και να πράξεις σωστά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Όσο κι αν θέλεις να βρεις κάτι σταθερό στα ερωτικά σου, μάλλον θα σε κυνηγούν ακόμα και σήμερα οι σύντομες, αλλά έντονες ερωτικές περιπέτειες. Δεν φταις εσύ, αλλά τα λ
άθος μηνύματα που παίρνεις. Φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, θα υπάρχει άφθονο, αλλά δύσκολα θα προκύψει κάτι παραπάνω από αυτό, κάτι πιο μόνιμο και πιο σταθερό, έτσι όπως το θέλεις. Μην ελπίζεις πως μπορείς να αλλάξεις τους άλλους, όταν ξέρεις πως ούτε εσύ μπορείς να αλλάξεις εσένα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Φρόντισε ώστε μια σταθερή σχέση να κρατήσει όσο πιο πολύ γίνεται. Έχει να σου δώσει και να μάθεις πολλά από αυτή. Μην ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο, σε ότι αφορά την καριέρα σου, αν δεν το έχεις σκεφτεί και ψάξει πολύ καλά από πριν, γιατί μπορεί να το αφήσεις στη μέση, ή να μην του αφιερωθείς ολοκληρωτικά, κι αυτό είναι κάτι που δεν σε συμφέρει. Μην προσπαθήσεις να επιλέξεις κάτι προσωρινό στα ερωτικά σου, γιατί πιθανό να μείνει πολύ περισσότερο στη ζωή σου, απ’ ότι ίσως θα φαντάζεσαι.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μη χαλάσεις το καλό κλίμα που υπάρχει σε μια ερωτική σχέση, εξαιτίας του έντονου εκνευρισμού που θα έχεις τώρα. Αναπλήρωσε το χαμένο χρόνο και περάστε με το έτερον ήμισυ μια υπέροχη, ερωτική ημέρα. Η καριέρα, θα σου αποφέρει τώρα πολύ περισσότερα χρήματα αν το παλέψεις λίγο περισσότερο, με λιγότερο άγχος και αγωνία, γιατί σου χαλάνε τις υπέροχες δημιουργικές ιδέες και δεν θα μπορείς να τις υλοποιήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment