PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 12/6



Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 11 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 11 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Πιθανόν να μην αισθάνεστε και σήμερα τόσο καλά και ίσως εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων ή ακόμα και λόγω άγχους για κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Το ύφος σας και η στάση σας τον προσβάλλει.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η περίφημη διαίσθησή σας εξακολουθεί και σήμερα να αποτελεί αλάνθαστο κριτήριο για την εξασφάλιση της ορθότητας των κινήσεών σας. Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να εκφραστείτε!.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα αρχίζει για εσάς ένα διάστημα ενδοσκόπησης. Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο..

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλοί από εσάς θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην κοινωνική τους καταξίωση και η συμπεριφορά τους θα ταυτιστεί με το περιβάλλον τους. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Το βράδυ θα εμφανιστούν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

Λέων (23/7-23/8)

Η πραγματικότητα της ζωής σας δεν είναι πλέον συμβατή με τις βαθύτερες ανάγκες και τις ελπίδες σας. Είναι φανερό πως περιμένετε μια ευκαιρία ώστε να εκδηλώσετε πρακτικά αυτή τη συνείδηση. Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος σας ανανεώνει την ερωτική σας ζωή.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίξουν την ψυχολογία. Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Συναισθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος, θα εμφανιστούν σήμερα μπροστά σας, επηρεάζοντας τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι περισσότεροι θα αναζητάτε σήμερα περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας σας απ’ τον Έρωτα. Θα περάσετε ευχάριστα με φίλους και συγγενείς τις βραδινές ώρες της ημέρας, ξεφεύγοντας από δυσχέρειες και εντάσεις της καθημερινότητας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η προσωπική σας ζωή μπορεί να υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση κλονίζοντας το δεσμό. Έχοντας την ανάγκη να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματά σας θα βρείτε αρκετές λύσεις για να το επιτύχετε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα φίλοι μου δέχεστε την πίεση προσώπων ή καταστάσεων που λίγο-λίγο φανερώνουν αρνητικές προθέσεις απέναντί σας. Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αρκετοί, θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους. Κατάλληλη ημέρα για να διεκπεραιώσετε ή να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στο σπίτι σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εκφράστε άφοβα τη γνώμη σας και προσπαθήστε να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Υπέροχη ημέρα για τους περισσότερους όσον αφορά τα αισθηματικά τους. Εκδηλώστε το πάθος σας και αφεθείτε στις στιγμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment