PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/2


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 27 ημερών. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 27 ημερών. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Κριός (21/3-20/4)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα. Δεν είναι περίοδος να ζητήσετε αύξηση.

Ταύρος (21/4-20/5)

Κάποια επαγγελματικά μυστικά θα σας κάνουν να κινηθείτε σε έναν δρόμο που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα άστρα συντελούν στο μυστήριο μιας ψυχολογικής πίεσης που νιώθετε από τον ερωτικό σας σύντροφο ή κάποια ανεκπλήρωτη ερωτική επιθυμία λόγο μοναχικότητας ή κάποιου κρυφού δεσμού που θα θέλατε να τον φέρετε στο φως. Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην απαισιοδοξείτε, επίσης, μην επεμβαίνετε στον ψυχικό κόσμο του άλλου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Οι καταστάσεις στον γάμο σας, σας φέρνουν μελαγχολία. Τα θέματα είναι γνωστά από καιρό, όμως εσείς αρνιόσασταν να τα αντιμετωπίσετε.

Λέων (23/7-23/8)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας συναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς, ας είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σας κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας, υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο, μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η τύχη σας χαμογελάει και σας ωθεί σε νέους δρόμους. Δεν μένει παρά να διώξετε τους φόβους σας και να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ξαφνικές γνωριμίες σας προωθούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσεις. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο σήμερα, νέες ερωτικές γνωριμίες για τους άντρες και επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Κάντε οικονομίες γιατί κάποιες απολαβές πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει θα καθυστερήσουν κι άλλο. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων, ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας. Αν όμως προνοείστε και μειώσετε περιττά έξοδα, έξοδα προβολής-καλοπέρασης δεν θα ζημιωθείτε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μέσα από κανόνες που έχετε βαθιά μέσα σας οι οποίοι καθορίζουν τα πιστεύω σας, σας καθοδηγούν για ριζικές αλλαγές στην ζωή σας όσο είναι ακόμα καιρός.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πολλές θετικές αλλαγές κρύβει για σας μήνας Φεβρουάριος. Θέστε νέες βάσεις για ότι θέλετε να πετύχετε.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα σας έχουν βάλει σε σκέψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment