PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/6


Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 10 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 10 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αισθάνεστε να σας βαρύνουν οι υποχρεώσεις. Εμπιστευθείτε το προσωπικό σας γούστο σε κάποιες αγορές. Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται τόσο απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σχέση σας με το σύντροφο κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και εσείς θέλοντας να του προσφέρετε ακόμα περισσότερα και τον χαροποιείται. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε κάποιες βαθύτερες αλήθειες, επεκτείνοντας ουσιαστικά τις γνώσεις σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θα επεκτείνετε κατά κάποιο τρόπο τον κοινωνικό σας κύκλο και θα θελήσετε να αναγνωριστείτε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Εμφανίζεστε απρόβλεπτοι, γοητεύοντας και κάποιες στιγμές …απογοητεύοντας τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σας. Βοηθήστε τον να σας εμπιστευτεί.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μία καλή ημέρα θα είναι η σημερινή και η καλή σας διάθεση θα έχει θετικό αντίκτυπο στις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις. Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για εσάς για να εκφράσετε τον θαυμασμό σας. Εκτονώστε την ορμητική σας συμπεριφορά σε σπορ και χόμπι.

Λέων (23/7-23/8)

Τα ελαττώματα μας, καθώς φαίνεται τα ξεχνάμε εύκολα, ιδιαίτερα εάν μας δοθεί η ευκαιρία να κρίνουμε άλλους. Οι αδέσμευτοι, θα έχετε κατακτήσεις, με γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις. Μην κάνετε πίσω φοβούμενοι πως θα χάσετε την ελευθερία σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Καλή ημέρα για να κάνετε τις αγορές των ημερών που ακολουθούν. Στα καταστήματα θα βρείτε αρκετές προσφορές και ενδιαφέρουσες αγορές για το σπίτι σας. Η μέρα θα σας βοηθήσει να επηρεάσετε συναισθηματικές καταστάσεις χωρίς να καταφύγετε στην ένταση. Εκδηλώστε άφοβα τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σήμερα και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Επιστρέφοντας στο σπίτι σας μετά από μία κουραστική μέρα, σας περιμένει η αγκαλιά του αγαπημένου σας. Αφήστε πίσω το άγχος και δείξτε αγάπη!.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα σας στους συγγενείς και τα αδέλφια σας. Πιθανόν οι άλλοι να διακρίνουν ότι οι σκέψεις σας είναι επηρεασμένες από κάποιες συναισθηματικές σας εμπειρίες. Σήμερα επικοινωνείτε θαυμάσια με το σύντροφός σας και βρίσκετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Για το βράδυ, ετοιμάστε του εκπλήξεις….

Τοξότης (23/11-21/12)

Ελέγξτε κάθε παρόρμησή σας που μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που θέλετε και μην βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Φερθείτε με φιλικό τρόπο στον άνθρωπο σας και δεν θα χάσετε. Τελευταία, είστε νευρικοί και με τη συμπεριφορά σας έχετε διαταράξει τη σχέση σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε ενώ παράλληλα ενδέχεται να εμφανιστούν και κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Τα συναισθήματά σας θα επηρεαστούν απ’ την γοητευτική ατμόσφαιρα. Κάποιοι θα συνάψουν δεσμό με άτομο από το κοινωνικό τους περιβάλλον.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κάτι που θα συζητήσετε σήμερα είναι πολύ πιθανόν να στραφεί εναντίον σας ή θα αποτελέσει αιτία διαφωνίας με κάποιους άλλους. Γεγονότα και καταστάσεις ή πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι φίλοι έχουν την διάθεση να σας συμπαρασταθούν και να σας συμβουλέψουν για τα αισθηματικά σας, αλλά εσείς δεν πρέπει να επηρεάσουν την άποψή σας. Διασκέδαση σε φιλικό περιβάλλον προβλέπετε να υπάρξει σήμερα το βράδυ για εσάς αλλά οι συνθήκες θα σας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment