PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/5



Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 8 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 8 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ξεκαθαρίστε οικονομικά, πρακτικά και συναισθηματικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. Οι λύσεις που ζητάτε βρίσκονται σε νέους τρόπους και μια άλλη οπτική που δεν έχει σχέση με ότι γνωρίζετε μέχρι τώρα. Η βοήθεια που θα λάβετε από άτομα του περιβάλλοντός σας, θα σταθεί πολύτιμη στον να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις επιδιώξεις σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φορτισμένη η σημερινή ημέρα με συζητήσεις, τόσο συναισθηματικού όσο και οικονομικού περιεχομένου, που ίσως σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Χειριστείτε με προσοχή σημαντικά θέματα που περιέχουν παρασκήνιο αλλά και παγίδες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Προσοχή όσον αφορά ζητήματα σχέσεων σε κάθε τομέα που δεν έχουν λυθεί και απαιτούν συζητήσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Δείξτε ψυχραιμία και μην παρασυρθείτε σε καβγάδες και ρήξεις που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν το δίκιο σας άδικο.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο. Καταστάσεις, τόσο προσωπικές όσο και οικονομικές που εδώ και καιρό εκκρεμούν μη αφήνοντας σας να ηρεμήσετε, βγαίνουν στο προσκήνιο. Στον ερωτικό τομέα, καινούργιες γνωριμίες είναι πιθανές, όμως συνοδεύονται από εντάσεις, ανατροπές και διαφωνίες.

Λέων (23/7-23/8)

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε κάθε τομέα. Ίσως χρειαστεί να αφιερώστε αρκετό χρόνο σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κινηθείτε προσεκτικά, αποφεύγοντας να αφήσετε το παραμικρό στην τύχη του και αποφύγετε τις ασάφειες, ώστε να μην πέσετε θύμα κουραστικών καταστάσεων, παρασκηνίου και εξαπατήσεων.

Παρθένος (24/8-22/9)

Στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις έντασης που θα χρειαστούν ξεκάθαρες αποφάσεις και άμεσες κινήσεις για να αποδώσουν θετικά. Προσοχή σε παλιές εκκρεμότητες τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα, που δεν έχουν λυθεί και αναπαράγονται.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δυναμική μέσα από συναντήσεις και επαφές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η ημέρα σας φορτίζει με μάλλον κυκλοθυμική διάθεση. Χειριστείτε με μέτρο και διαύγεια μπερδεμένες και σκοτεινές καταστάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Αποφύγετε παγίδες στον οικονομικό τομέα, όσο δελεαστικές και αν φαίνονται οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τοξότης (23/11-21/12)

Είστε λειτουργικοί και αποτελεσματικοί στον προσωπικό τομέα και σε πρακτικά θέματα. Σε συναισθηματικό, οικογενειακό κι επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να κινηθείτε μέσα από σχέσεις που δεν πληρούν προϋποθέσεις αλλά και να αφήνετε τα πράγματα να αιωρούνται χωρίς να παίρνετε και εσείς τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Έχετε σήμερα και τη διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες ώστε να διευθετήσετε θέματα που σας απασχολούν καιρό, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, αποφύγετε εμπόδια που σας περιορίζουν, αλλά και πισωγυρίσματα σε λάθος συμπεριφορές.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσεκτικές κινήσεις με ρεαλισμό και μέτρο χρειάζεται να κάνετε σήμερα. Αποφύγετε υπερενθουσιασμούς, παγίδες και λάθος εκτιμήσεις και μην βιαστείτε να ρισκάρετε σε κάθε τομέα πριν να είστε βέβαιοι, εξετάζοντας κάθε παράμετρο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κινητοποιείσαι μέσα από διεκδικήσεις τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Μη ρισκάρετε σε κανένα τομέα εάν δεν αισθάνεστε ότι είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Leave a Comment