PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/3


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 6 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 6 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η μέρα δεν ευνοείτε για σπουδαία πράγματα. Αφήστε την να περάσει όσο πιο ήσυχα γίνετε.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσοχή σε κάποια νέα γνωριμία η οποία ίσως σας δημιουργήσει συναισθηματική σύγχυση. Να είστε αντικειμενικοί . Μην κάνετε υπερβολική χρήση αλκοόλ κατά τις εξόδους σας, ή όταν βρίσκεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο θα οδηγηθείτε σε παγίδες εξάρτησης συναισθήματος.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η όλη πίεση των ημερών είναι σαν να θέλει να σας χτυπήσει το καμπανάκι, τονίζοντας ότι η ανάγκη από το να ξεφύγετε από κάποια πιεστική σχέση με το άλλο φύλο, μπορεί να σας ρίξει σε άλλες δεσμευτικές καταστάσεις. Μην βιάζεστε και μην δίνεστε!!!

Καρκίνος (22/6-22/7)

Οι ρυθμοί χαλαρώνουν σήμερα κι έτσι τα πράγματα θα φανούν στις κανονικές τους διαστάσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Προσοχή στους παράνομους και κρυφούς δεσμούς. Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας μπλοκάρει συναισθηματικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό οπωσδήποτε δεν σας συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σας δεν είναι ειλικρινής απέναντι σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πιο θετική η σημερινή ημέρα από τις προηγούμενες. Αντιμετωπίστε ότι προκύψει με καλή θέληση και διάθεση επίλυσης, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αποφύγετε να προχωρήσετε σε πρακτικά ζητήματα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάτω από κυκλοθυμική διάθεση. Επίσης, αποφύγετε συγκρούσεις και πολώσεις, βρίσκοντας μια μέση οδό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές, καθυστερήσεις και εντάσεις, θα χρειαστούν ψύχραιμη διαχείριση. Στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, αποφύγετε τις συζητήσεις με πρόσωπα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προσοχή σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που περιέχουν έντονη αντιπαλότητα και είναι πιθανό να σας καταβάλλουν. Στον συναισθηματικό τομέα το κλίμα επίσης «μυρίζει μπαρούτι», γι’ αυτό μην περάσετε σε αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κρατήστε ισορροπίες στον συναισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα, διαχωρίζοντας την θέση σας από θυμούς και καυγάδες. Μην πέσετε στην παγίδα της ευθιξίας, όποια και αν είναι η διάθεση του συνομιλητή σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Κινηθείτε με απόλυτο ρεαλισμό και μέτρο, και διαχωρίστε την θέση σας από άτομα και καταστάσεις που υποσκάπτουν την ασφάλεια σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment