PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/12/2011


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κριός (21/3-20/4)

Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς με χιλιάδες προτάσεις και προσφορές. Η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στο πλήθος το ταίρι των ονείρων σου. Δεν πρέπει να χάσεις ούτε μία ευκαιρία για να ανεβάσεις την καριέρα σου στα ύψη και μην αφήσεις να σε κυριέψει η καχυποψία επειδή θα σου τύχουν πολλές και μοναδικές ευκαιρίες μαζεμένες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η τύχη είναι με το μέρος σου στον αισθηματικό τομέα, αρκεί να μην αφήσεις άτομα της οικογενείας σου να μπουν στη μέση και να στο χαλάσουν. Αν περνάς καλά, κάνε ένα ακόμη βήμα με το έτερον ήμισυ. Τώρα μπορείς να επανεπενδύσεις κάποια χρήματα, για να αποκτήσεις στο μέλλον καλύτερο εισόδημα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι τώρα και στα καλύτερά της, αφού έχεις ανάγκη από περισσότερη επικοινωνία, φλερτ και διασκέδαση. Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, με όποιον τρόπο μπορείς. Πολλές νέες ευκαιρίες θα προκύψουν, μόνο και μόνο, για να ανεβάσεις λίγο πιο ψηλά τα έσοδά σου τώρα. Μην τις αφήσεις να περάσουν δίχως να τις εκμεταλλευτείς. Συζήτησε για τα θέματα που σε απασχολούν μόνο με τα δικά σου άτομα, για να πάρεις σωστές συμβουλές.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Θέλεις να χαρείς πολύ περισσότερα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, και ίσως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου να μη σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Συζήτησέ το μαζί του, αλλιώς άρχισε να απομακρύνεσαι. Έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά στο χώρο της καριέρας, αρκεί να πιστέψεις λίγο περισσότερο στον εαυτό σου και να κάνεις τις κατάλληλες δημόσιες σχέσεις. Ο τολμών νικά.

Λέων (23/7-23/8)

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείς, να προγραμματίσεις ή ακόμα και να τολμήσεις μια συμβίωση, ένα γάμο ή έναν αρραβώνα. Δεσμεύσου εφόσον έχεις βρει κάτι καλό. Μη διστάζεις. Σε θέματα επαγγελματικά, όσο ευνοϊκή κι αν σου φαίνεται η πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας με κάποια άτομα, καλύτερα να προσπαθήσεις τώρα να εφαρμόσεις τις ιδέες σου δίχως καμιά βοήθεια από τους άλλους και αν δεις πως δεν θα έχεις κέρδος τότε να συνεργαστείς.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δύσκολα θα αποφύγεις τις έντονες καταστάσεις τώρα στις σχέσεις σου. Θα πρέπει να το πάρεις επιτέλους απόφαση πως χρειάζεται να κάνεις κάποιους συμβιβασμός για να πάνε καλά τα πράγματα. Αν καθυστερήσουν κάποια χρήματα που περιμένεις να εισπράξεις, μην αρχίσεις τους εκνευρισμούς και τις ακραίες κινήσεις, γιατί δεν θα ωφελήσουν πουθενά. Κάνε, απλά, υπομονή. Αφιέρωσε περισσότερο από τον χρόνο σου στην οργάνωση, για να χαρίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Γεμάτη δώρα και θετικές εκπλήξεις είναι η μέρα αυτή για τα αισθηματικά σου καθώς βλέπεις πολλά προβλήματα να λύνονται ως δια μαγείας δίχως να κάνεις κάτι εσύ γι’ αυτό. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πάρεις την τύχη της καριέρας σου στα δικά σου χέρια, αρκεί να έχεις λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό και στις δυνάμεις σου. Σκέψου θετικά και θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από όσα φανταζόσουν πως μπορείς μέσα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Κάνε προσεχτικές επιλογές και βήματα, για να συνεχίσεις την ήδη ανεβασμένη σου πορεία. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να αναζητήσεις ένα καινούργιο σπίτι, για να κάνεις μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή γενικότερες αλλαγές μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Θα έχεις τόσες πολλές κατακτήσεις, που θα είναι δύσκολο να τις τακτοποιήσεις όλες μαζί.

Τοξότης (23/11-21/12)

Νέες γνωριμίες, έντονο φλερτ και πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις έχει η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου. Δεν θα είναι και ότι καλύτερο όμως, αν έχεις σταθερό ταίρι. Παίξε δίχως να δίνεις δικαιώματα, εφόσον βρίσκεσαι αλλού. Τα έξοδα αυξάνονται επικίνδυνα το διάστημα αυτό, γιατί δεν έχεις και πολλά περιθώρια με το ξεσάλωμα κάποιων προηγούμενων ημερών.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αν ακολουθήσεις πιστά μια τακτική, θα κερδίσεις ένα άτομο που σου το έπαιζε ιδιαίτερα δύσκολο το τελευταίο διάστημα. Ακόμα κι αν το κατακτήσεις όμως δεν θα πρέ
πει να επαναπαυτείς γιατί σύντομα θα το χάσεις. Μην ξεχνάς πως το διάστημα αυτό συνεχίζει να σε δυσκολεύει και να σου φανερώνει και νέα εμπόδια. Αν αντέξεις και δεν «σπάσεις» έχεις να εισπράξεις πολλά σε οικονομικό επίπεδο. Παίξ’ τα όλα για όλα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αν δεν έχεις μια σταθερή σχέση, το σίγουρο είναι πως θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία στον ερωτικό τομέα τώρα που αυξάνονται επικίνδυνα οι κατακτήσεις σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αρκετά τώρα, που θα αποδώσουν καρπούς όλες οι προσπάθειες του παρελθόντος. Απέφυγε όμως όλες τις νέες επενδύσεις, γιατί το ρίσκο δεν είναι κάτι που θα σε βοηθήσει τώρα. Προχώρα αργά και με σταθερότητα. Κάνε νέα ξεκινήματα που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στη ζωή σου, και δεν θα χάσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Πολλές ανατροπές επιφυλάσσει για σένα η σημερινή ημέρα, που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω σε πολλούς από τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μη βρεθείς στο κενό και να έχεις τουλάχιστον προετοιμαστεί υλικά και συναισθηματικά για κάτι τέτοιο. Προσπάθησε να αποφύγεις όλες τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις σημαντικά πρόσωπα και πράγματα από κοντά σου. Κινήσου στο παρασκήνιο για να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και μη γυρίσεις, για κανένα λόγο, σε σχέσεις που είναι πια παρελθόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment