PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/12


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!! Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 25 ημερών.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!! Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 25 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή ημέρα σας ζητά να εξετάσετε κάθε παράμετρο πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των αποφάσεών σας. Η επικοινωνία ευνοείται, παρόλο που μπορεί να γίνει με αφορμή ανατροπές κι εμπόδια. Κινηθείτε ρεαλιστικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Στον συναισθηματικό τομέα αλλά και στον οικογενειακό, εντάσεις που στηρίζονται στην κτητικότητα κοντινών σας προσώπων μπορούν εύκολα να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο. Χειριστείτε αποτελεσματικά σχέσεις και γεγονότα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Προσοχή σε οικονομικές κι επαγγελματικές κινήσεις, δάνεια, συμβόλαια και νομικές διαδικασίες, όσο και σε ζητήματα που ανακύπτουν στον προσωπικό τομέα. Το βράδυ θα έχετε την δυνατότητα να προβείτε σε εποικοδομητικές οριοθετήσεις, κατευνάζοντας έτσι τις εντάσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αρκετές ευκαιρίες ώστε να νοιώσετε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, θα ξεκαθαρίσετε με διαύγεια επαγγελματικά ζητήματα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αγαπημένα πρόσωπα που έφεραν φόρτο και πίεση, θα διευθετηθούν μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Η μέρα σας ανοίγει τον δρόμο στον τομέα της επικοινωνίας, και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά, κρατείστε ισορροπίες και αποφύγετε να οδηγηθείτε σε εντάσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Λειτουργήσετε αποκαλυπτικά σε πιθανές παγίδες που μπορεί να αφορούν συμβόλαια, δάνεια, νομικές εκκρεμότητες αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ή το συγγενικό σας περιβάλλον.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα κινητοποιηθείτε τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα, όπου η θετική πορεία που σας είχε αγχώσει το τελευταίο διάστημα, σας δημιουργεί ανακούφιση και αισιοδοξία. Δείξτε προσοχή στον οικονομικό τομέα και σε συναισθηματικές σας σχέσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσοχή σε συναισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα αλλά και πρακτικά θέματα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και αν παρουσιαστούν εμπόδια αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία.

Τοξότης (23/11-21/12)

Προσοχή σε δάνεια και συναλλαγές που μπορεί να περιέχουν κρυμμένες παγίδες και αρνητικό παρασκήνιο. Αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν εντάσεις. Στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα δώστε ιδιαίτερη προσοχή και αποφύγετε τις επιφανειακές αξιολογήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα είναι εφικτή η επίλυση συναισθηματικών και επαγγελματικών θεμάτων που σχετίζονται με το κοντινό σας περιβάλλον. Η μέρα προσφέρεται για να σκεφτείτε τρόπους ώστε να εξελίξετε θετικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και σας προβληματίζουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσοχή σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν συναισθηματικές σχέσεις αλλά και συμφωνίες, νομικές διαδικασίες και οικονομικά θέματα. Πάρτε αποστάσεις από ρήξεις διασαφηνίστε με υπομονή και επιμονή μπλεγμένες καταστάσεις, μένοντας στα γεγονότα και αποφεύγοντας τις ερμηνείες.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα την προσοχή σε σημαντικές κινήσεις που αφορούν προσωπικά ζητήματα αλλά και οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα. Όσο δελεαστικές και αν φαίνονται οι προτάσεις και οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, κρατείστε αποστάσεις γιατί περιέχουν σκοτεινά σημεία, μπερδέματα και παγίδες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment