PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή ημέρα, έρχεται για να σου δώσει και πάλι την ανεμελιά στον έρωτα, που φαίνεται πως έχεις χάσει το τελευταίο διάστημα. Μην αναζητήσεις όμως για μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σου βγει… Αξιοποίησε τα προσόντα σου σε θέματα καριέρας, έτσι ώστε να αποδείξεις, όχι μόνο στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους, τι αξίζεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αν ψάχνεις για μια σχέση σταθερή δίχως εκπλήξεις και εμπόδια τότε αυτή εδώ είναι η μέρα σου. Φρόντισε όσο καλύτερα μπορείς τον άνθρωπό σου για να φροντίσει και εκείνος με τη σειρά του για να μη σου λείψει τίποτα. Πολλά θα πάρεις τώρα δίχως να χρειαστεί να τα ζητήσεις, αφού όλα και όλοι θα είναι στα πόδια σου. Να μαζέψεις όσα περισσότερα χρήματα μπορείς και να μην τα ξοδεύεις άσκοπα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σου σχέση, μην ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο τώρα. Η σημερινή ημέρα, δεν είναι καλή για να τους τις ανακοινώσεις, είναι όμως πολύ καλή για να τους προετοιμάσεις ψυχολογικά και να δουν κάποια δείγματα για το τι τους περιμένει. Τα έξοδα συνεχίζουν να είναι και πολλά και συνεχώς αυξανόμενα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο στην αισθηματική σου ζωή κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για σένα. Καλείσαι να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς και να απορρίψεις όλα τα υπόλοιπα. Μία από τις καλύτερες μέρες για την καριέρα σου καθώς τώρα οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Φρόντισε να κρατάς ομπρέλα και να έχεις τα πόδια σου στη γη για να μην τα κάνεις μούσκεμα.

Λέων (23/7-23/8)

Μπορεί να έχεις μεγάλη τύχη και πολλές κατακτήσεις στα αισθηματικά σου αλλά εσύ θέλεις να σε φροντίσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση σου. Παρόλο που όλη η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σου, οι τελευταίες ώρες θα είναι οι πιο θεαματικά καλές. Ζύγισε καλύτερα σκέψεις και συναισθήματα, για να μην το μετανιώσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να σοβαρευτείς σε θέματα σχέσεων καθώς μάλλον δεν θα σου αφήσουν και πολλά περιθώρια να κάνεις πίσω αυτή τη φορά. Τα οικονομικά σου πάνε από το καλό προς το καλύτερο παρόλο που εσύ μάλλον τα κακομεταχειρίζεσαι τις περισσότερες φορές. Τόλμησε να κάνεις επενδύσεις για να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα στο μέλλον.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η τύχη θα είναι με το μέρος σου τώρα και μπορείς να κατακτήσεις ακόμα και ανθρώπους που ήταν αρκετά δύσκολο να τους προσεγγίσεις. Δεν θα πρέπει να κολλήσεις πουθενά τώρα. Μην ακούσεις τη γνώμη των άλλων, που ίσως να προσπαθήσουν να σε αποτρέψουν από το να αναλάβεις ένα υψηλό ρίσκο. Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, και μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε, για οτιδήποτε.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι προτάσεις σε ερωτικό επίπεδο θα είναι πολλές, κι εσύ πιο ευτυχής από ποτέ. Προσπάθησε να κρατήσεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που σου δίνει πολλά. Θα χρειαστεί να επενδύσεις σημαντικά ποσά για να προωθήσεις την καριέρα σου και να φέρεις τα πράγματα στα δικά σου μέτρα. Δέξου τις κατάλληλες συμβουλές από τα κατάλληλα άτομα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Απέφυγε μια τεράστια δέσμευση, ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό που δεν σου ταιριάζει στην παρούσα φάση. Νέες και παλαιότερες συνεργασίες φαίνεται πως δεν μπορούν να αποδώσουν την περίοδο αυτή, όσο κι αν έχεις τώρα την καλή διάθεση. Γι’ αυτό φρόντισε ότι κάνεις, να το κάνεις δίχως βοήθεια.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην παίρνεις και τόσο στα σοβαρά τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις κάποια ελπίδα να φτιάξεις μια πραγματικά αληθινή σχέση που θα σου ταιριάζει γάντι. Αν θέλεις να κάνεις μια σοβαρή επένδυση καλύτερα να πάρεις πρώτα τη γνώμη των ειδικών και μετά να προχωρήσεις εφόσον βλέπεις πως σε συμφέρει. Πρόσεξε τις πολύ καλά καλυμμένες παγίδες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Παρόλο που έχεις ανάγκη για μια σειρά από αλλαγές, τώρα θα πρέπει να τις αναβάλεις, ή τουλάχιστον να μην τις κάνεις όλες μαζί. Εμπιστέψου το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου αν σε ενδιαφέρει ακόμα, και ζήτησέ του να σε βοηθήσει
να κάνεις όλα σου τα σχέδια πραγματικότητα. Η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει αυτό που θέλεις, αλλά πιθανό να καθυστερήσει λίγο. Ρίξε το έξω τώρα, αλλά πρόσεξε να μην κάνεις πράγματα που θα είναι ενάντια σε μια σχέση που αξίζει.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τώρα υπάρχει περισσότερη, καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία στις σχέσεις σου. Φρόντισε να εκφράσεις με όμορφο τρόπο όλα σου τα παράπονα και τις επιθυμίες, αφού πρώτα βρεις το σωστό χρόνο και τόπο ή την κατάλληλη στιγμή. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, δίχως να μάθεις πρώτα πως σκέφτονται οι άλλοι. Δώσε τους μια ευκαιρία μήπως και μπορέσουν να ικανοποιήσουν όλες σου τις ανάγκες. Αν σε ενδιαφέρουν αλλαγές μέσα στο σπίτι σου ή αγοραπωλησίες ακινήτων, αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για να το ψάξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment