PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/10


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός (21/3-20/4)

Φλερτ και έρωτας δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία τώρα, καθώς θα έχεις τη διάθεση να παίξεις σε πολλά… ταμπλό, και δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Αν επιθυμείς πολύ μια αύξηση του μισθού σου, προσπάθησε να τη διεκδικήσεις τώρα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα λογικά επιχειρήματα. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να κάνεις βόλτες, επισκέψεις ή και ταξίδια.

Ταύρος (21/4-20/5)

Παρόλο που μπορεί να σου φανεί περίεργο και κομματάκι δύσκολο, θα αλλάξεις γνώμη τώρα και θα ξαναδεχθείς πίσω μια αισθηματική σχέση από το παρελθόν, που πιθανό να μην πήγε και τόσο καλά. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Κάθισε και σκέψου πολύ προσεχτικά, αν θέλεις να μην ξανακάνεις και πάλι τα ίδια λάθη που έχεις κάνει και κατά το παρελθόν.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τώρα θα έχεις τόση ενέργεια και δύναμη, που μπορεί να φέρεις τα πάνω-κάτω στα ερωτικά σου. Συστηματοποίησε όλες σου τις προσπάθειες και θα τα καταφέρεις. Νέα ξεκινήματα έχουν όλες τις προοπτικές να πετύχουν αρκεί να τα οργανώσετε σωστά και να αφήσετε τους παρορμητισμούς. Η διάθεσή σου δεν θα είναι και τόσο καλή, αφού νιώθεις πως η ώρα των δύσκολων αποφάσεων έχει φτάσει και δεν σε «παίρνει» γι’ άλλες αναβολές.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την απέραντη μοναξιά σου, είτε βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο μέσα σε μια σχέση, είτε όχι. Παρόλο που η διάθεσή σου δεν είναι και στα καλύτερά της και δεν βοηθάει αυτό την καριέρα σου, η συγκαταβατικότητα και η διάθεσή σου για συνεργασία θα βοηθήσουν την κατάσταση.

Λέων (23/7-23/8)

Η επανασύνδεση με μια παλαιότερη σχέση ή συνεργασία, πιθανό να μην πηγαίνει και τόσο καλά ή τουλάχιστον όσο ίσως θα περίμενες, αφού όταν ραγίζει το γυαλί, δύσκολα ξανακολλάει… Σκέψου το καλά πριν ενδώσεις και πάλι σε ένα έρωτα από το παρελθόν. Η χαρά, η διασκέδαση, οι συχνές επαφές με φίλους, φτιάχνουν για σένα ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Απόλαυσέ το!.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα ερωτικά σου, ίσως είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σένα τώρα, κι εκεί είναι που θα ρίξεις όλο το βάρος, παρόλο που ίσως να αδικήσεις κάποιους άλλους τομείς. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα, ξεκινώντας ακόμα και από σήμερα. Μην αλλάζεις κατεύθυνση σε πράγματα που έχεις πασχίσει πολύ καιρό να χτίσεις, γιατί μπορούν να γκρεμιστούν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πιθανότερο είναι να επικρατεί ένα χάος στις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς το τοπίο είναι θολό κι εσένα σου αρέσει πολύ το μυστήριο. Κάνε από την αρχή γνωστές τις προθέσεις σου για να μην παρεξηγηθείς. Τα έξοδα συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία καθώς δεν κάνεις και πολλές κινήσεις για να τα μειώσεις. Μη χαλάς χρήματα για ζητήματα που αφορούν τους άλλους και όχι εσένα άμεσα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα έντονα συναισθήματα, είναι αυτά που θα σε προδώσουν τώρα, αν δεν καταφέρεις να τα εκδηλώσεις στο κατάλληλο άτομο. Προσπάθησε να πάρεις τις σχέσεις σου με το μαλακό, και να μην πέσεις με τα μούτρα σε ένα μεγάλο πάθος. Είναι καιρός να σκεφτείς επιτέλους και λίγο τους άλλους, πριν κάνεις οτιδήποτε. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πολυέξοδες αγορές που έχουν πολύ λίγα να σου προσφέρουν σε αντάλλαγμα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Είναι μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα για σένα. Οι κατακτήσεις σου αυξάνονται επικίνδυνα και οι επιλογές σου τώρα είναι πολύ περισσότερες από πριν. Πρόσεξε να μην κάνεις τη λάθος επιλογή. Μπορείς τώρα να κερδίσεις μόνο με μια ματιά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κρατήσεις κοντά σου για καιρό. Τα οικονομικά σου μπορούν να είναι πολύ καλύτερα αν προσπαθήσεις να μαζευτείς λιγάκι, να σταματήσεις να φορτώνεις τις πιστωτικές κάρτες σου και να δίνεις όλα σου τα χρήματα εκεί που χρωστάς, αποταμιεύοντας όλα εκείνα που περισσεύουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το σημαντικότερο τώρα είναι πως θα καταφέρεις να βρεις χρόνο να αφιερώσεις και στην ερωτική σου ζωή, παρόλο που οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Τώρα μπορείς να κάνεις πολύ σημαντικές γνωριμί
ες, ή θα ξαναδείς ανθρώπους με τους οποίους υπήρχε μια κάποια ιδιαίτερη χημεία και παλαιότερα ανάμεσά σας. Πρόσεξε θέματα υγείας και διατροφής, για να μην πάθεις καμιά εξάντληση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το παιχνίδι με το παρελθόν, δεν βοηθά να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω σε μια σχέση όπου συνδέεσαι εδώ και καιρό και έχει δείξει θετικά δείγματα. Φρόντισε να ζεις για το παρόν και όχι για το παρελθόν. Αν θέλεις μπορείτε να ασχοληθείς με έναν τομέα που είχες δουλέψει και παλιότερα, παρόλο που δεν απέδωσε όσο ίσως θα’ θελες. Ζύγισε όλα τα υπέρ και τα κατά πριν προχωρήσεις, για να μην κάνεις νέα λάθη.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι ερωτικές προτάσεις πέφτουν τώρα βροχή, στους νέους χώρους που κινείσαι, όμως εσύ έχεις μάτια μόνο για ένα πρόσωπο. Αν καταφέρεις και διατηρήσεις μια σταθερότητα, και το πρόσωπο αυτό που σε ενδιαφέρει, ανταποκρίνεται, τότε δεν χρειάζεσαι τίποτε περισσότερο. Διατήρησε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι, την οικογενειακή ζωή και τη δουλειά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment