PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 10/7


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ιδιαίτερα ερωτική προβλέπεται η μέρα αυτή για σένα, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ένα μεγάλο πάθος που θέλεις να το ζήσεις έντονα, ακόμα κι αν δεν προμηνύει τα καλύτερα για το αύριο. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις με τη ζήλια και την κτητικότητα, γιατί μπορεί να διαλύσεις ότι καλό έχεις χτίσει μέχρι στιγμής στον ερωτικό τομέα. Μη φοβηθείς να τα δώσεις όλα, για κάτι που αξίζει πολύ. Μείωσε όσο γίνεται τα έξοδά σου γιατί η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βάλει μέσα και να αναγκαστείς ακόμα και σε εξωτερικό δανεισμό.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αν θέλεις να διατηρήσεις σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο την ψυχική σου ηρεμία, φρόντισε να έχεις μια σταθερή σχέση που να σε γεμίζει. Φωτιά και λαύρα είναι οι αισθηματικές σου σχέσεις, καθώς θέλεις επιτέλους να ζήσεις κι εσύ κάτι έντονο στη ζωή σου. Η ανησυχία σου για θέματα καριέρας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν εξαρτώνται όλα από τις ικανότητές σου και μόνο. Κάνε υπομονή.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, δρουν ανασταλτικά για την ερωτική σου ζωή, κι αυτό το νιώθεις ήδη πολύ έντονα. Όσο δύσκολο κι αν σου είναι, μη χάσεις τώρα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να ενισχύσεις τον ερωτικό τομέα, γιατί θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει με τίποτα. Φρόντισε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη, αλλά προσπάθησε να βάλεις λίγη περισσότερη οργάνωση στη ζωή σου για να τα προλαβαίνεις όλα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Χαμός γίνεται στον αισθηματικό τομέα τώρα, καθώς φαίνεται πως η ζήτησή σου όσο πάει και αυξάνεται. Μην αποφεύγεις τις νέες γνωριμίες, γιατί μπορεί να κρύβεται ανάμεσά τους ένα πρόσωπο που έχει να σου προσφέρει πολλά. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία τουλάχιστον να γνωριστείς καλύτερα μαζί του και μετά αποφασίζεις για το επόμενο βήμα. Σταμάτα να ελέγχεις συνεχώς τα συναισθήματά σου, εξαιτίας του φόβου της απόρριψης και της απογοήτευσης. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Λέων (23/7-23/8)

Είναι μια περίοδος, όπου θέλεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση που έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και σε κάνει να περνάς όμορφα. Μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει κατακόρυφα τώρα, κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς σε θέματα καριέρας. Μην έχεις αναστολές για να κάνεις τη σκέψη, πράξη. Προσπάθησε να βρεις τα κατάλληλα άτομα, που θα στηρίξουν τις νέες σου προσπάθειες και θα μπορείς να συνεργαστείς σωστά μαζί τους.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ταξίδια, νέες προτάσεις, ευκαιρίες ή συμφωνίες, θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ θετικά συναισθήματα. Προχώρα μπροστά και μην κοιτάξεις ούτε στιγμή πίσω. Θα ανακαλύψεις πως έχεις ανάγκη από καλύτερη επικοινωνία στις σχέσεις σου, αισθηματικές και φιλικές. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με άτομα που νιώθεις πως σε καταλαβαίνουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ανασφάλειές σου, να σε γεμίσουν με φόβο και δυσάρεστες σκέψεις, γιατί όλα πάνε υπέροχα στα συναισθηματικά σου και ίσως το μοναδικό άτομο που δεν το ξέρει, είσαι εσύ. Θα έχεις τώρα μια απέραντη δοτικότητα με τους αγαπημένους σου και θα τους γεμίσεις δώρα, γεγονός που μπορεί να επιβαρύνει λιγάκι την οικονομική σου κατάσταση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επέλεξε πριν να είναι αργά ποια σου ταιριάζει περισσότερο για να μείνεις και να προλάβεις να σώσεις. Μην αφήσεις κανένα να σε παρασύρει σε επενδύσεις που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ζημιογόνες για την οικονομική σου κατάσταση. Κάνε μικρά και πολύ προσεχτικά βήματα. Απέφυγε όσο μπορείς παρορμητικές κινήσεις που μπορούν να σου στοιχίσουν σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Χρέη από το παρελθόν που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου έρχονται να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά σου, αν δεν προσέξεις και τα χρεωθείς όλα εσύ. Η αναμέτρηση με το παρελθόν δεν θα σε βοηθήσει και πολύ τώρα και πιθανό να σε ρίξει πολύ ψυχολογικά, γι’ αυτό απέφυγε την καλύτερα. Η αναμέτρηση με το παρελθόν, μπορεί να είναι σκληρή, αλλά είναι αναγκαία για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Νέες γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα βοηθήσουν πολύ την καριέρα σου να πάει ακόμα καλύτερα, αρκεί να διατηρήσεις μια σταθερότητα και να φροντίσεις να έχεις ένα σωστό πλάνο. Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να κάνεις νέες φιλίες που θα αξίζει να μείνουν για πολλά χρόνια στη ζωή σου. Θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα ένα μεγάλο σου όνειρο. Μην τη χάσεις για κανέναν και τίποτα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Φρόντισε μόνο να το κάνεις με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε έμψυχο υλικό. Μόνο αν έχεις σωστή εγκεφαλική επικοινωνία και πολλά κοινά ενδιαφέροντα, έχεις ελπίδες να ζήσεις μια μοναδική σταθερή σχέση που θα έχει πολλά να σου δώσει. Οι αποκαλύψεις απειλούν το διάστημα αυτό την ερωτική σου ζωή, καθώς οτιδήποτε προσπαθούσες να κρατήσεις κρυφό ή να καλύψεις εδώ και καιρό, τώρα είναι ιδιαίτερα επίφοβο να βγει στην επιφάνεια με τον πιο εκρηκτικό τρόπο και να μη μπορείς άλλο να το καλύψεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή ημέρα, υπόσχεται καταστάσεις πολύ έντονες στην αισθηματική σου ζωή, με κυρίαρχη την ένταση και τις πολλές διεκδικήσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τη μεγάλη σου πέραση στους άλλους, όσο είναι καιρός, για να αιχμαλωτίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει να βάλεις άμεσα ένα σωστό πρόγραμμα στα έξοδά σου και να φροντίσεις να καλύψεις τις οφειλές σου στην ώρα τους, για να μην αντιμετωπίσεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment